RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Lukrecija -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 17:55:23)

je to ok beta? zašto ju moraš ponovit? I meni danas 12 dpo i neki roskasi iscjedak jednom kapnuo jučer grčevi danas ih nema , test negativan kad da izvadim betu?

majared -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 19:26:15)

Ako se beta duplira za 48 sati to je dobro, zato se proverava. To sto se tebi pojavljuje je inplantaciono krvarenje sto je isto dobar znak.
Ja bila kod ginekologa. Uzela je bris i pregledala me. Ona misli da sam trudna, kaze grlic plav kao u trudnoci, sta god to znacilo. U utorak idem na ultrazvuk pa cemo videti. Ja nesmem ni da se radujem, nemam nikakve simptome osim sto me malo peku bradavice i bole me krsta, ali nije bilo tog implantacionog krvarenja sto je meni znak uredne trudnoce za razliku kada ga nije bilo.

Lukrecija -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 19:30:12)

pa zašto ne izvadiš betu? Da malo rozkastog iscjedkaa danas jedna kap, jučer grčevi cijeli dan danas samo bijeli iscjedak , misliš da je ta rozkasta sluz dobar znak ?

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 20:11:30)

blest cestitam [sm=bravo.gif] ponovi samo da budes sigurna...znas kako je islo kod mene.
majared ajde javi kako je prosao uz... [sm=bravo.gif]
lukrecija uradi betu jer ces jedino tako biti sigurna...pozdrav za sve [sm=smiley1.gif][sm=rozacrtici.gif]

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 20:15:43)

Sandra [sm=bravo.gif] cestitam
Belst [sm=bravo.gif] da beta lepo raste cestitam

Majared,hajde zeno radi test mirises mi na [sm=nosecka.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 22:28:59)

belst, uspeli ste[sm=bravo.gif] bravo!
majared, to meni mirise na [sm=nosecka.gif]
drugari, ja samo da javim da mi je danas 5dc i ovaj ciklus cu malo vise da se anagazujem, da pratim hormone pred O, da odem na uz kada utvrdim O da vidim sta se tu zbiva, i da ispratim progesteron 7dpo... pa cemo da vidimo. samo se nadam da se ciklus nece otegnuti kao prethodni [sm=zz_stomp.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 22:48:08)

Sandra. Belst cestitam vam od srca neka vam je laka i ugodna trudnoca[sm=bravo.gif] lukrecija majared nadam se i vas da cemo otpratiti u [sm=nosecka.gif] teme.. madre treba dase malo angazujes i da osluskujes svoje telo da sto zatrudnis[sm=smiley1.gif] nadam se da ce ovog puta upaliti... meni je danas pala temperatura na 36,7 pa sam je opet sada merila bila je 37.2 znam dase sada ne racuna ali eto htela sam da vidim daji je jos uvek tolika.

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 23:03:37)

Madre samo da te [sm=smiley31.gif] i pruzim podrsku,
btw. jesi li kupila zalfiju?[sm=smiley36.gif] veruj mi da odlicno sredjuje cikluse.navijam da sledeci mesec bude tvoj [sm=bravo.gif]
amelija i za tebe [sm=bravo.gif]

belst -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 8:12:18)

Dobro jutro cure! Evo jutros sam malo došla sebi, jucer sam bila totalno ošamučena, tolili umor nisam u zivotu osjetila, samo mi se spavalo, ni glavu nisam mogla podići... danas popodne cu vaditi betu pa vam javim odmah, nema nista sto mrzim vise od 2. vadenja bete, ali serpice siječam se kako si ti bila hrabra i kako je sve super ispalo pa me to tješi... Hvala vam drage moje na cestitkama, 17joka, madre i sve druge, velika vam pusa!
majared, ništa ne brini, ja sam imala tri uspješne i savršene trudnoce i nisam nikada imala implantacijsko krvarenje, a evo ovaj put ovaj smeđi iscjedak prije dva dana izgleda da je bio bas to... tako da ti to nije nikakav znak da li je trudnoca u redu ili ne! Jesi radila test, oprosti nije me bilo par dana pa nisam popratila... Lukrecija, ako ne budeš sigurna ostaje ti takoder da izvadis betu ako zelis, tada ces biti sigurna, mozes je vec vaditi.
sandra, cestitam od srca! [sm=bravo.gif]

belst -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 8:18:13)

madre, drži se i u puni pogon ovaj ciklus, počni već sada sam svim onim stvarima koje mogu pomoći, ja sam evo ovaj ciklus pila dosta soka od ananasa i cikle (mada mi je on ja mislim poremtio stolicu), iza O počela odmah sa Utrogestanom 2x200 dnevno, naravno cijelo vrijeme vitamini (pored trudnićkih jos vit.D i Omega), da li je ista od toga pomoglo-ne znam, ali izgleda da je uspjelo... E da, ovaj ciklus mi je O bila ranije, 11DC, sto ne bi otkrila bez BT i FF, nisam imala nikakve simptome (često ih nemam...).

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 8:24:49)

majared,pa to bi bilo divno![sm=bravo.gif]
svaka trudnoca je prica za sebe,meni je ova druga skroz drugacija,od pocetka!
madre,navijam za ovaj ciklus![sm=bravo.gif]
sve vas vucem,jos sam u tromesecju!

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 13:59:40)

Belst čestitam draga! [sm=bravo.gif]

Kiškum -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 14:12:31)

Čestitam svim trudilicama [sm=bravo.gif]

Kod mene veštica stigla u punom sjaju.

Bibilib -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 14:16:31)

Buduce mama cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 14:24:28)

Madre tebe i jos par njih cekam da otpratim u [sm=nosecka.gif] da na miru odem na odmor na dve god. Jako ce te mi nedostajati ali jednostavno ja vise nemam snage nemogu. Bicu tu dok vas koje pratim godinama nevidim medju trudnice obecavam.

Kiškum -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 15:14:17)

Joko, sad sam se baš rastužila... Ja razumem ako više nemaš snage ni strpljenja dok ne prođe to vreme, ali onih nekoliko divnih reči koje si mi rekla meni su puno značile i ja bih volela da ostaneš sa nama.

Makica_ -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 16:40:16)

Zdravo drustvo,
jako bih zelela da se javi joka, jer sam procitala da je imala iskustva sa vantelesnom trudnocom, mada to sad ne mogu da nadjem....
U kontaktu sam sa IVF INTERNACIONAL FERTILITY iz Praga, i pripremama za vantelesnu oplodnju sa doniranim janim celija, jer su moje jajne celije mnogo male nedovoljn e za oplodnju. Imam veliki strah kako ce to sve izaci i hoce li uspeti......Ako moze neka se javi ko je imao iskustva kao ja ili bar slicna
Puno pozzzz

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 17:43:21)

Crtice sta je sve ste pospane ili sigurno muckate [sm=jezicek.gif] ja jesam malo pre[sm=smiley9.gif] i sada imam neke bolove u marerici kao dame stipka nesto nije jako ali bas neugodno rano je jos za vesticu ne znam sta bi moglo biti...jel neka imala slicna iskustva? [sm=zmeden.gif]

Lukrecija -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 18:20:30)

amelija jer poslije odnosa a koji ti je dan? ja imam bijeli iscjedak obilniji već par dana bez mirisa

Lukrecija -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 18:22:10)

amelia ti si imala O 20. dan a ja mislila da je moja kasno , koliko ti traje ciklus da ti nisi [sm=duda.gif] , meni sečini tak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 19:20:01)

Lukrecija ciklusi mi traju 30-31 dan nekad se desi i vise ovaj put ce se produziti jos vise jer O je bila 20-og barem po temperaturi tako mislim tako da stici cu do 33-34 dc. Imam ovih par dana iscedak ali kao suv mi izgleda ne znam necu previse dase nadam kao svaki put imam da sacekam jos 5-6 dana pa videcemo...ti jel imas neke simptome?

madre -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 22:06:55)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Madre tebe i jos par njih cekam da otpratim u [sm=nosecka.gif] da na miru odem na odmor na dve god. Jako ce te mi nedostajati ali jednostavno ja vise nemam snage nemogu. Bicu tu dok vas koje pratim godinama nevidim medju trudnice obecavam.

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] rasplakala si me! [sm=smiley31.gif] hvala ti do neeeba na takvoj podrsci!

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 22:51:51)

Belst čestitam, svaka čast [sm=bravo.gif] Ti i Šerpi zmajice naše [sm=smiley31.gif]
Madre nek bude zadnje praćenje [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]
Joko ajdeee ne zeki i tebe ćemo da ispratimo, pre ili kasnije, biće! Ne gubi nadu..
Kiškum možda je to zadnja veštica [sm=smiley31.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (9.10.2014 22:54:35)

Sandra Blest cestitam, zelim vam lake trudnoce
Majared,Lukrecija [sm=bravo.gif] da nas obradujete [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
17Joko [sm=smiley31.gif] ne daj se,opusti se i ne brini docice ti [sm=duda.gif] kad se najmanje nadas.
Mene nije bilo neko vreme [sm=hudicek1.gif] prosla. Cim je krenula vestica ja dobila simptome T ali bila je normalna skroz tako da cu ja dobro da se razbolim ili sam umislila simptome [sm=smiley36.gif] (luda glava). Navijam zenice za sto vise [sm=rozacrtici.gif] ovog meseca.

majared -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (10.10.2014 7:46:13)

Dobila sam sinoc, nista od moje trudnoce za sad[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>