RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

megi85 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 16:28:56)

Hvala Ivanice i ja se nadam da je napokon [sm=nosecka.gif] u pitanju ali jos je prerano ne smijem se ni previse nadati da me razocarenje ne dokrajci a tvoju betu cekamo i navijamo[sm=bravo.gif]
Ja bih za pocetak radila test pa ako [sm=hudicek1.gif] ne dodje jos koji dan onda bi obavezno radila betu[sm=smiley31.gif]

signorina -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 16:59:01)

Za pocetak pozdrav svim mama i onima koje su na putu da to postanu.Sa parterom sam u vezi godinu dana,i od samog pocetka ,spontano uopste ne vodimo racuna prilikom odnosa,moglo bi se reci da aktivno pokusavamo da napravimo bebu,ali o tome nikad nismo razgovarali.Izmedju nas je veca razlika u godinama,i moram priznati da sam razmisljala o cinjenici da se jos uvek nije ostvario u ulozi oca ,ako uzmem u obyir godine i mogucnosti koje ima.Prosto,odgovor da nema zelju da se ostvari u toj ulozi nisam mogla da prihvatim i necu.Svesna sam da postoji neki problem sa njegovim reproduktivnim zdravljem,jednom smo se te teme dotakli,ali kako sam primetila da je tema osetljiva nisam istrajala,jednostavno o tome ne razgovaramo.Moram priznati da do skoro ni ja nisam osecala potrebu da se ostvarim kao majka,ali sad kako sam karieru dvela do vrhunca uspesnosti,i u njemu prepoznala idealnu polovinu,majcinski instik je proradio,i to zestoko.[sm=smiley36. gif]
ovog meseca se nesto cudno desava...poslednja menstruacija mi je bila 12.10.,i imam srece da je tacna kao svajcarski sat,beybolna,bey Znakova PMS.Poslednji odnos smo imali 21.10 nakon cega je on otisao na poslovni put,a taman sam bila tempirala da budemo vredni oko plodnih dana po kalendaru.[sm=zz_banghead.gif]Uzano zelim bebu,pa sam odlucila malo da ukljucim i nauku,mozda smo stalno u proteklih 12 meseci promasili plpdne dane[sm=zmeden.gif].
ove nedelje meni se doga]a haos,s obyirom da nemam PMS simptome u svojoj karijeri.Pocelo je sa tim sto piskim na svakih 5 min,bey preterivanja,uzasni bolovi u krstim i bubrezima,blago povisena temperatura.Ja koja treniram svaki dan i u danima menstrucije nemam volje ni snage da odem do teretane,spava mi se konstantno.Inace imam nizak pritisak ali sad mi najteye pada bu]enje posle poslepodnevnog spavanja,ako ne uzmem nesto slatko cini mi se da cu se onesvestiti.O stomaku da ne pricam,od ravnog do balona koji samo sto nepukne,natecen u donjem delu.Sekret belicas poput gela.Sledeca[sm=hudicek1.gif] bi trebala da bude 9 .11 . Do tad cu da [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif].Jedno pitanje da li je moguce da mi je ovulacija poranila ,pre tog famoznog 14. dana ciklusa.A da su ovo simptomi implementcije ploda...hvala unapred

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 17:07:06)

IZVORNA PORUKA: signorina

Za pocetak pozdrav svim mama i onima koje su na putu da to postanu.Sa parterom sam u vezi godinu dana,i od samog pocetka ,spontano uopste ne vodimo racuna prilikom odnosa,moglo bi se reci da aktivno pokusavamo da napravimo bebu,ali o tome nikad nismo razgovarali.Izmedju nas je veca razlika u godinama,i moram priznati da sam razmisljala o cinjenici da se jos uvek nije ostvario u ulozi oca ,ako uzmem u obyir godine i mogucnosti koje ima.Prosto,odgovor da nema zelju da se ostvari u toj ulozi nisam mogla da prihvatim i necu.Svesna sam da postoji neki problem sa njegovim reproduktivnim zdravljem,jednom smo se te teme dotakli,ali kako sam primetila da je tema osetljiva nisam istrajala,jednostavno o tome ne razgovaramo.Moram priznati da do skoro ni ja nisam osecala potrebu da se ostvarim kao majka,ali sad kako sam karieru dvela do vrhunca uspesnosti,i u njemu prepoznala idealnu polovinu,majcinski instik je proradio,i to zestoko.[sm=smiley36. gif]
ovog meseca se nesto cudno desava...poslednja menstruacija mi je bila 12.10.,i imam srece da je tacna kao svajcarski sat,beybolna,bey Znakova PMS.Poslednji odnos smo imali 21.10 nakon cega je on otisao na poslovni put,a taman sam bila tempirala da budemo vredni oko plodnih dana po kalendaru.[sm=zz_banghead.gif]Uzano zelim bebu,pa sam odlucila malo da ukljucim i nauku,mozda smo stalno u proteklih 12 meseci promasili plpdne dane[sm=zmeden.gif].
ove nedelje meni se doga]a haos,s obyirom da nemam PMS simptome u svojoj karijeri.Pocelo je sa tim sto piskim na svakih 5 min,bey preterivanja,uzasni bolovi u krstim i bubrezima,blago povisena temperatura.Ja koja treniram svaki dan i u danima menstrucije nemam volje ni snage da odem do teretane,spava mi se konstantno.Inace imam nizak pritisak ali sad mi najteye pada bu]enje posle poslepodnevnog spavanja,ako ne uzmem nesto slatko cini mi se da cu se onesvestiti.O stomaku da ne pricam,od ravnog do balona koji samo sto nepukne,natecen u donjem delu.Sekret belicas poput gela.Sledeca[sm=hudicek1.gif] bi trebala da bude 9 .11 . Do tad cu da [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif].Jedno pitanje da li je moguce da mi je ovulacija poranila ,pre tog famoznog 14. dana ciklusa.A da su ovo simptomi implementcije ploda...hvala unapred

Prvo dobrodsla na forum i da se sto pre preselis u druge teme [sm=smiley1.gif]
drugo,naravno da je moguca rana ovulacija,ja imam rane ovulacije,sve sto si navela moze biti znak trudnoce,ali ces ipak biti sigurna tek za nekoliko dana. Zelim ti srecu...[sm=bravo.gif] i navijam jakoooo

ivanicasale -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 17:37:29)

Moja beta 36.41 prosto ne verujem kazu u Novom sadu da ponovim za dva dana.Pitala sam jer je moguce da se poveca rekli su mi da moguce je.

signorina -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 17:58:07)

Hvala na podrsci,i ja se nadam [sm=modricrtici.gif][sm=duda.gif].nadam se da ne davim,ali imam jos jedno pitanje.Da li postoji verovatnoca da dođe do same oplodnje ,i da se simptomi primete,ali da implementacija propadne ,i beta ne pokaze pozitivsn rezultat.Posto zelim da iskljucim svaku varijantu da postoji neki problem sa mojim reproduktivnim zdravljem planiram 2.11 da uradim analizu progestrona(21. dan) i betu za proveru trudnoće par dana nakon toga.Postavljam ovo pitanje jer sam sa ranijim stalnim partnerima upraznjavala takođe nezastićen odnos(sa vanjskim snosajem)i nisam imala nikakve simptome koji bi mogli aludirati na moguću trudnoću.Iskreno zelim bebu ,i uzela sam mogućnost 1.da sam pocela mozda i da umisljam i povezujem simptome ,od silnog pritiska, 2. da partner zaista ima ozbiljnih problema sa reproduktivnim zdravljem,iako se on savrseno lepo sa tim nosi[sm=zz_furious.gif] 3.da postoji neki problem samnom kad je implementacija u pitanju,tj da je progesteron nizak. Na to me je naveo slucaj od septembra slican u kojem se sad nalazim,ali je beta pokazala [sm=smiley21.gif].Iskreno sve bih da pokusam sto je u mojoj moći pre nego sto vto ostane kao jedina moguća opcija...

megi85 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 23:16:04)

Signorina dobro nam dosla i da sto prije odes iz ove teme[sm=bravo.gif]
Ivanice drzimo palceve da sve bude dobro[sm=smiley31.gif]
A moje nade su i ovaj mjesec sve pale u vodu [sm=hudicek1.gif] stize polako ali sigurno[sm=smiley13.gif]
Veceras sam kupila test i planirala sam ga uraditi ovih dana do kraja sedmice kad ono maloprije imam sta i vidjeti,roza tragovi na vesu i sad samo cekam da krene kako treba i to je to[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 9:15:45)

Aloha crtice.

Ja samo da se prijavim, da je kontrola prošla dobro, sve je super i možemo da muckamo [sm=duda.gif][sm=duda.gif] i da naravno jako sam sretna zbog toga, juhuhu, imam i jedan dobar folikul, a i endometrij je dobre debljine, znaci O je u ovih par narednih dana.

I da, preporuceno mi je da u što skorije vrijeme uradim TORCH nalaz.

Megi zao mi je, drži se [sm=smiley31.gif]

Signorina dobro došla.

Ivanice [sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 10:18:39)

Pipi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da nam se uskoro pridruzis i sve ostale crtice naavno [sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 11:25:19)

Signoria dobrodosla. Beta je sigurna ako je doslo do oplodnje pokazace.

signorina -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 12:45:25)

hvala svima na dobrodoslici, kad bi ti na mom mestu uradila betu ,pre ocekivane [sm=hudicek1.gif] ili da sacekam kasnjenje od 2,3 dana,ako bude kasnila?

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 12:56:58)

Signorina najbolje je da sacekaš dan-dva kašnjenja pa uradiš Betu, jer tada ce sigurno pokazati ako ima [sm=nosecka.gif]

Serpi eto mene za tobom, hahahah [sm=zz_running.gif]

mega -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 18:15:30)

Caos,svima.Mi bismo hteli trecu bebu,ali nikako nece da nam uspe.
Menstruacije su mi inace na 28,ili 29 dana,a ovaj mesec sam imala 3.10.i trebala dobiti 30.10.a na kraju sam dobila ranije 28.10.
Radili smo na bebi svaki dan kada su bili plodni dani,i nije uspelo,inace od pocetka godine pratimo plodne dane.Sta da radim?
Probala sam da radim test 28.10.ujutro,i bio negativan,a posle toga dosla menga.
stvarno vise nisam pametna.
Prve dve bebe dosle bez problema,a sada nece pa nece.Inace,imam 26.godina,a muz 32.user posted image

signorina -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 20:06:36)

pitanjce jedno,da li je neka od vas imala simptom otezano varenje i nadutost,do sad nikad nisam imala problem sa tim,sad sve sto pojedem mi predstavlja tezinu za zeludac ,imam osecaj da cu puci[sm=smiley1.gif]?

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (30.10.2014 21:43:21)

Signorina ja i inace imam problema sa varenjem, eh tad sam ga bas imala, te probavne smetnje cu cest simptom na pocetku.

Usutile se crtice, valjda muckaju, ima da bude veselo u novembru [sm=smiley36.gif]

signorina -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (31.10.2014 13:03:47)

pipi_coco,ja bas naprotiv nikad nisam imala do sad,u ti me ynam sta me je vise snaslo.Danas na pilatesu vrtoglavica,centar za ravnotezu mi je u totalnom out-u.jedba sam cekala nesto slatko da pojedem kad sam dosla kuci,uy to jako nizak pritisak.jutros gledam grudi,sitne bele tackice su sse pojavile oko areola i tamnije su ,kako imam implantate u grudima,ne mofu bas da ih napipam kao ranije ,nekako su mekse na dodir.Es ad cekam 8.11 ..paklena nedelja sledi[sm=zz_banghead.gif]

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (31.10.2014 18:38:48)

Signorina dobrodosla. [sm=smiley1.gif]
Bila sam danas na folikulometriju i ovakva je situacija:
9dc:
-na levom jajniku folikul 13mm
-na desnom jajniku dva folikula od 11mm
-endometrijum 9mm

Dr misli da ce O ranije. [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (1.11.2014 7:48:46)

nova tema

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 20 21 [22]