serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (29.10.2014 17:07:06)
|
IZVORNA PORUKA: signorina Za pocetak pozdrav svim mama i onima koje su na putu da to postanu.Sa parterom sam u vezi godinu dana,i od samog pocetka ,spontano uopste ne vodimo racuna prilikom odnosa,moglo bi se reci da aktivno pokusavamo da napravimo bebu,ali o tome nikad nismo razgovarali.Izmedju nas je veca razlika u godinama,i moram priznati da sam razmisljala o cinjenici da se jos uvek nije ostvario u ulozi oca ,ako uzmem u obyir godine i mogucnosti koje ima.Prosto,odgovor da nema zelju da se ostvari u toj ulozi nisam mogla da prihvatim i necu.Svesna sam da postoji neki problem sa njegovim reproduktivnim zdravljem,jednom smo se te teme dotakli,ali kako sam primetila da je tema osetljiva nisam istrajala,jednostavno o tome ne razgovaramo.Moram priznati da do skoro ni ja nisam osecala potrebu da se ostvarim kao majka,ali sad kako sam karieru dvela do vrhunca uspesnosti,i u njemu prepoznala idealnu polovinu,majcinski instik je proradio,i to zestoko.[sm=smiley36. gif] ovog meseca se nesto cudno desava...poslednja menstruacija mi je bila 12.10.,i imam srece da je tacna kao svajcarski sat,beybolna,bey Znakova PMS.Poslednji odnos smo imali 21.10 nakon cega je on otisao na poslovni put,a taman sam bila tempirala da budemo vredni oko plodnih dana po kalendaru.[sm=zz_banghead.gif]Uzano zelim bebu,pa sam odlucila malo da ukljucim i nauku,mozda smo stalno u proteklih 12 meseci promasili plpdne dane[sm=zmeden.gif]. ove nedelje meni se doga]a haos,s obyirom da nemam PMS simptome u svojoj karijeri.Pocelo je sa tim sto piskim na svakih 5 min,bey preterivanja,uzasni bolovi u krstim i bubrezima,blago povisena temperatura.Ja koja treniram svaki dan i u danima menstrucije nemam volje ni snage da odem do teretane,spava mi se konstantno.Inace imam nizak pritisak ali sad mi najteye pada bu]enje posle poslepodnevnog spavanja,ako ne uzmem nesto slatko cini mi se da cu se onesvestiti.O stomaku da ne pricam,od ravnog do balona koji samo sto nepukne,natecen u donjem delu.Sekret belicas poput gela.Sledeca[sm=hudicek1.gif] bi trebala da bude 9 .11 . Do tad cu da [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif].Jedno pitanje da li je moguce da mi je ovulacija poranila ,pre tog famoznog 14. dana ciklusa.A da su ovo simptomi implementcije ploda...hvala unapred Prvo dobrodsla na forum i da se sto pre preselis u druge teme [sm=smiley1.gif] drugo,naravno da je moguca rana ovulacija,ja imam rane ovulacije,sve sto si navela moze biti znak trudnoce,ali ces ipak biti sigurna tek za nekoliko dana. Zelim ti srecu...[sm=bravo.gif] i navijam jakoooo
|
|
|
|