RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:15:09)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ne znam da l sme trudna žena da se tepa [sm=smiley36.gif]

Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem. [sm=jezicek.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:16:54)

Legendo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:20:14)

[sm=smiley36.gif]
Moram ovo da vam kažem: off topic ste sve i ajd sad mrš u kafanu [img]http://yoursmiles.org/tsmile/agressive/t0126.gif[/img] da nastavimo razgovor kako dolikuje za birtijske priče [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:24:48)

Ti si nas navela sa lažnim ovulacijskim tikerom [sm=smiley36.gif]
idem ideeeeem [sm=kuza.gif] [sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:25:53)

evo i sebe ću [sm=smiley36.gif]

Kiškum -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:34:13)

Uvek se setim jedne moje koleginice što mi je plakala kad su joj rekli da joj je četvrta beba dečak, a ona htela devojčicu, pa posle plakala što je bila tobož neobzirna prema meni jer nama ne ide, a onda ulazi druga koleginica i kaže: Pa ti plačeš non stop, al' te drmaju hormoni [sm=bravo.gif]
Šerpice, nemoj tako da pričaš molim te jer će meni onda biti glupo da se požalim, ispašće da ti nešto prigovaram, a ja ti se stvarno divim i srećna sam zbog tebe!

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:39:55)

Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:44:07)

Iju Šerpi! kakav bič! Tebe možemo samo malo da onako pljusnemo po guuzi [sm=smiley36.gif]

Kiškum biće ti lakše ovde sa rr dugaricama da iščekuješ dve crtice [sm=smiley1.gif] Ja sam u jednom trenutku bila baš depresivna i da nisam naletela na RR verovatno bi završila kod psihijatra! Zato kad god da ti treba dođeš ovde i izjadaš se i posle ti lakše [sm=smiley36.gif]

Kiškum -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 13:50:52)

Jeste mnogo lakše... Ja nemam ni mamu ni sestru, imam divne drugarice ali nijedna nije sad u fazonu pravljenja bebe, muž me mnogo podržava ali znate njih, drukčiji su muškarci.

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 19:09:13)

Dobro vece crtice..ja imam neko grcenje u materici cas se pojavi cas prestane nadam se da se [sm=duda.gif] gnjezdi [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 19:29:46)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ne znam da l sme trudna žena da se tepa [sm=smiley36.gif]

Sme ali ti iazdje cmicka. Al imamo popa pa ni to nije problem. [sm=jezicek.gif]

Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija [sm=jezicek.gif]), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE

(p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala [sm=jezicek.gif])

Mala Elena -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 20:26:31)

Kiškum, zelim ti da sto pre docekas svoje[sm=rozacrtici.gif] ![sm=bravo.gif] samo ne razmisljaj previse o tome, psiha je cudo .

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 20:28:44)

IZVORNA PORUKA: serpica

Kiskum hvala,ovde sam skoro 3 godine i nacitala se sve i svasta,i mnogo mi je zao zenica koje se jos uvek bore za svoje dete,zato se ponekad osecam lose a svima bih zelela isto sto i sebi. Ljubim vas odoh dok ne dobijem bic

jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim

Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati [sm=smiley13.gif]

Kiškum, bice uskoro[sm=bravo.gif]

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 21:18:31)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Podsetila si me na kumu koja je isto popadija (ako ja dobro ukopča ti si popadija [sm=jezicek.gif]), a redovno sam išla kod nje da mi gleda u šolju OD KAFE

(p.s. to čisto iz zezanja, mada sam i ja mnogima gledala u šolju OD KAFE u SREDNJOJ ŠKOLI i kažu sve da sam pogađala [sm=jezicek.gif])

Moras da me upoznas sa kumom da i meni malo pogleda. Mogla bi i ti kad vec pogadjas. [sm=smiley16.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (7.10.2014 22:38:33)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

IZVORNA PORUKA: serpica

jednom sam rekla i milion puta cu ti si jedna divna zena hrabra majka i ti trebas da budes presrecna i preponosna na sebe. ja se tebi divim

Mod,ako je to tacno da dete dolazi kad ti je potrebno onda sam ja sigurna da ga nikad necu imati [sm=smiley13.gif]

Kiškum, bice uskoro[sm=bravo.gif]

Joko [sm=smiley31.gif] imaces ti svoju srecu,ja verujem u to [sm=smiley1.gif]

Sandra_n -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 3:56:42)

Evo mene da se javim zatrudnela sam jupiiii

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 8:10:01)

Jutro zenskice

Vidim bilo veselo sinoc ovde [sm=smiley36.gif]

Sandra cestitam ti !!!

Joko i ja duboko vjerujem da tebe tvoja beba ceka i da ce sigurno doci [sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 9:47:05)

Bravo Sandra!!! Uživaj u trudnoći i prijavi se i u trudničke teme! [sm=smiley1.gif]

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 10:15:59)

Cestitam Sandra [sm=bravo.gif]
Ja bila na folikulometriju 13dc filikul 18mm, endometrijum 12 [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 10:21:57)

Soso samo vi budite vredni! [sm=smiley1.gif]

majared -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 11:35:13)

Ja jos nisam dobila. Danas idem kod ginekologa na godisnji pregled i da odradim papa test pa cu da pitam a li treba da uradim i hormone. Sva sam slogirana. Od simptoma ni S, ni trudnickih ni onih drugih. Poludecu, skroz[sm=zz_confused.png]

Lukrecija -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 12:25:51)

31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači?

Maka005 -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 12:59:54)

Jedan pozdravcic od mene.Ja sam svoju septembarsku menstruaciju dobila umesto na 31dc dosla je 30 dc sto znaci da smo muckali dan posle ovulacije. [sm=smiley5.gif] Ali nema veze novi mesec nove pobede...Menstruacija je bila cudna zato sto me nije bolela [sm=zmeden.gif] Mozda se nesto promenilo ali UVEK me jako boli ovaj mesec nista...I od menstruacije sam imala zuti sekret evo do dana danasnjeg,a uskoro bi i O trebala biti.I dalje imam ta ziganja u stomaku,ali krecili smo i lepili tapete tako da moze biti od napora.Test sam radila na 13 dpo prosli mesec i bio je negativan cist kao suza.Imam par trakica LH u kuci pa cu sa njima krisom da utvrdim ovulaciju (krisom da ne bih opterecivala dragog jer nam je to na silu bzv).Nisam vas citala neko vreme,imala sam smrtni slucaj u porodicu,baka mi je umrla :( Ko zna,mozda se bas sad desi,prosla trudnoca je bila u vreme najveceg stresa.Zelim vam svima da sto pre ugledate svoje [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

majared -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 13:18:36)

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

31. dan ciklusa , jučer grčevi morala sam popit tabletu , danas se smirilo malo je lakše , ta gaćama onako bijelo kapne tu i tamo , danas palaq temperatura za 0,10 štp bi to trebalo da znači?

Lukrecija, nas ce zajedno izbaciti nogom u dupe u trudnicke teme kako smo krenule. Ja nisam danas merila temperaturu

belst -> RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] (8.10.2014 17:25:40)

Nije me bilo nekoliko dana, evo me sa dobrim novostima- izgleda da smo [sm=nosecka.gif]!!! jucer krenuo smeckasti iscjedak (12 DPO), ja mislila evo dolazi [sm=hudicek1.gif], tako sam se i osiječala, ali nesto mi bilo sumljivo, izvadima betu - 60 !!!! Jutros slaba certica na testu, sutra cu ponoviti betu. Oprostite sto se slabo javljam, malo sam u strahu i zbunjena ovih dana !

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>