Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 16:19:17
|
|
|
|
emicaa
|
UM mani se kolača imaš pametnijeg posla .Ja uspavala T,pravim puš pauzu pa odo pravit večeru.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 16:20:56
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Peace* Berodual nema veze sa laringitisom. Terapija je inhalacije fiziol+efedrin i Aerius. Dete bude bolje, tj nema onog groooznog kašlja već posle nekoliko inhalacija. mi smo uvek dobijali i berodual, a i aerius, njega sam zaboravila... prvo 5 dana inhalacije sa fiz i efedrinom, pa dva ili tri dana sa fiz i berodualom... Nisu nam dali berodual već pulmikort i pije Ospamox. Pozajmila sam inhalator od brata i inhlairala ga sa 2ml fiziološkog i 1ml pulmikorta. Večeras ponovo. Prvo je bio nervozan i sklanjao je masku, ao nda se primirio, valjda osetio da mu prija. Sad spava prilično mirno. Dr nam nije tu, pa se nadam da ćemo ovako preživeti vikend.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 16:31:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emicaa UM mani se kolača imaš pametnijeg posla .Ja uspavala T,pravim puš pauzu pa odo pravit večeru. to obavila jutros, pa cu veceras opet Mod ja sam tek sada iscictala , i videla da ste nocas imali zurku ljubi Nikolicu da sto pre prodje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 16:36:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eno duge na nebu ! Predivno. ..bas kad je vojna parada i svi gledaju u nebo. .. kako se namestilo .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 16:50:55
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama to obavila jutros, pa cu veceras opet A, joj UM blago ti se, sam to cu ti reci i uzivajjjjj
< Poruku je uredio eca89 -- 16.10.2014 16:51:49 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 17:18:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Eco nista ne radis u , nisam ni ja
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 17:22:21
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Eco nista ne radis u , nisam ni ja Ma, nista , ja se ne mogu opustiti, nemam ni želju nesto extra, sve se bojim bice bebi nesto, a jos sad se pomjera. Žao mi je njega, ali sta cu sad.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 17:24:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja nisam nista radila 8 meseci, cim sam saznala da sam prestali smo... Uzivaj u trudnoci, ovako ti je mirnija glava, i ja sam se plasila, a mm je isto bilo strah, nista neces propustiti, najvaznija je beba, bice keksa
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 17:31:25
|
|
|
|
eca89
|
He, he znas kako moj muz kaze drugo dijete nece praviti bar 5god. , sali se. Mi smo nesto probavali, ali nije to to, meni nije ni slican osjecaj, tako da je bolje da smo na miru . Zeza me, imamo mladu komsinicu odmah do vrata, rek'o samo izvoli .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:18:58
|
|
|
|
emicaa
|
Eco kupi mu lutku na naduvavanje Mi smo do sedmog mjeseca ali jednom sedmično.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:24:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Eco nece ne boj se Napravila kolac, odosmo u setnju
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:26:03
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče!!! E, kuku, čim me malo nema-vi odmah o "Keksu"! Cccccc....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:31:44
|
|
|
|
Buba Mira
|
Dobarveče. Pozdrav od mene i srećan Putin svima koji slave
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:35:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece... grmi, seva, ovde ce uskoro nevreme... iskreno... strah me... samo zavija....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:40:40
|
|
|
|
Žapkić
|
Bubo, nemoj Putina da mi diraš- čuvaju ga "Noćni vukovi"! (samo da dodam-baš sam se obradovala kad sam provalila da si to ti!!!! A baš neko veče sam se tebe setila dok sam nešto čitala na RR... A ti, nikad nećeš provaliti ko sam ja-!!! a možda i hoćeš! Oooo, Ivanka, znači šalješ nam "dobre vibracije"!!!)
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:44:19
|
|
|
|
bubulence
|
kod nas je, sto se onih stvari tice, jos uvek sve redovno, samo je pitanje do kada... sve mi je teze... e meni se bas jako dopala ova parada, mislim, ovo je za mene parada ponosa ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:44:58
|
|
|
|
Buba Mira
|
Žapkić, pa nije fer, sad si mi zagolicala znatiželju Šibni PP, otkrij mi tajnu Btw, pročitah na FB status "majka ceo dan ide po kući i kuka KAD ĆE PUTIN JESTIIIII", i padoh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:46:19
|
|
|
|
Žapkić
|
Bubo, It"s me, Lekler!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:49:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Btw, pročitah na FB status "majka ceo dan ide po kući i kuka KAD ĆE PUTIN JESTIIIII", i padoh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:49:46
|
|
|
|
Buba Mira
|
Pa neeeee znaaaaam, šta me mučiš ko Toma englesku gramatiku
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:53:04
|
|
|
|
Žapkić
|
Bubo, Ju hev maj PP mesidž!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:53:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahhah Bubo[sm=smiley36.gif ja sam iskokala kokice, narucila jaknu, zavalila se u fotelju i uzivam, cenka mi je dobra, ljubi je majka, jedva cekam da mi dodje nista od nase setnje, pocela je kisa
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:54:44
|
|
|
|
bubulence
|
UM a piiicaaaaa !!????
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:55:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Oooo, Ivanka, znači šalješ nam "dobre vibracije"!!!) Ma kakve dobre vibracije, kad je puklo mlopre Iva vrisnula iz sve snage, bas se uplasila, tresla se ko prut Ali čim sam joj dala noblice strah pobegao
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 18:56:40
|
|
|
|
Buba Mira
|
Mesidž stigo, misterija rešena Nego, recite mi, koliko ja ovih postova smem da pišem ovde, je l' još uvek samo tri po temi? Koliko smajlija sme da se metne? Ne bi da me opomenu a tek sam svratila
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?