Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 8:04:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutrooooo! Nemoj kisu imamo je i previse :( Joj kako sam sinoc oci zatvorila nisam ih otvarala do jutros bas sam se komirala!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 8:15:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ne pamtim kad je bila gora godina što se tiče vremena,pa svaki drugi dan kiša
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 8:39:19
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro svima Ustala sam rano,skoknula do pekare po kifle.Napravila Sofki sendviće za školu,probudila je i odvela.Sad pijuckam kaficu a Sthinja se igra ovde kod mene.Dan je fin i obećava.Sutra opet na svadbu,to je već 3.za redom.Nikako i se neide-moram i djecu da vodim a svekli naravno tropnei onda ja trčim za djecom. Gledam ljudi lijepo dođu bez djece ,opušteno.Jedu igraju pjevaju bole ih dupe.Razmišljam da neidem jer treba da idemo u drugi grad 60km udaljen.DJeca će biti umorna pospana I još sam ljuta zbog tog što se moj djever(inače kreten po zanimanju)pravi pomalo glup.Za predhodne 2 svadbe mm je davao kovertu i plaćao kićenje ,on nije dao ni marke.Iako je zaposlen a nije oženjen i nema djece.Mm sam radi je nisam zaposlena. I tako eto...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:34:42
|
|
|
|
Peace*
|
Šta ste se ućutale od jutros?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:39:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
E sad cemo na sva usta da progovorimo ih sta sve imas ...ja cu onaj kaFucino Inace , dobro jutro...E se vrti po krevecu , muz se vratio da spava, za kaznu ce kasnije da izbaci ves a ja dosla ovde kafu da popijem .
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:41:21
|
|
|
|
Peace*
|
Uzmi kafućino.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:44:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro bre Peace, di ga je hard core kafa?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:44:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
samo da srknem pa odoh kod deteta
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:51:50
|
|
|
|
Buba Mira
|
Đe ste žene, majke kraljice?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 9:52:16
|
|
|
|
Lu
|
Dobar dan Napolju baš miriše na jesen, toplo, puše lagani jugo, lišće pada, dođe mi da legnem u travu al je još mokra
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 10:29:34
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar dan, nikako da sednem kao covek i da piseeeem ovde malo, kad uhvatim malo vremena uglavnom citam da ne propustim nesto
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:01:40
|
|
|
|
Modessty
|
iva i ja samo čitam i nikako dapostignem da pročitam sve Sad više i ne znam gde sam šta pročitala Tash ja ću nešto slatko ako može. Ovih dana mi nedostaje šećer
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:04:32
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR iva i ja samo čitam i nikako dapostignem da pročitam sve Sad više i ne znam gde sam šta pročitala Tash ja ću nešto slatko ako može. Ovih dana mi nedostaje šećer E Mod, tako nekako i ja A secer se trudim da unosim u velikim kolicinama
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:07:53
|
|
|
|
emicaa
|
Mod kako je dječak danas,jel mu dobro.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:18:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Bili u kupovini. Ovo cudo od deteta je tri puta uspeo da se iskobelja iz kolica. Imao izlive besa ispred tempa, iskulirala sam ga posteno, drzim njega u rukama, a on hoce da hoda, a prolaze kola, njegova kolica pored, kolica za kupovinu, sve i da hocu da ga setam, ne mogu kolica ostaviti po sred ulice. Oni tamo sverceri dobacuju "Nemoj ga", valjda su mislili da ga tucem, sta li. Idioti. Doslo mi je da im odem tamo, i isamaram ih sve redom. Srecom, prisao neki stariji covek i pomogao mi da A. smestim u kolica. Eno ga gospodin u kuhinji, sedi pored sporeta i kuva sa babom rucak, mene izbegava zna da sam ljuta Stigle su mi cetkice za senke, postar ih ubacio u sanduce Pitam se samo kako, mora da imaju neku specijalnu obuku za ubacivanje u sanduce
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:25:00
|
|
|
|
Modessty
|
emice hvala napitanju, bolje je. Kašljuca i dalje ali mu je od inhalacije mnogo bolje. Ja na poslu a mrzi meeee bilo šta da radim. Da ne pominjem kako mi se spava! Mišu kako klinci znaju kad su pogrešili pa se ućute i umudre i sve budu onako kao fini! Tako i ovi moji. Tačno znaju kad su pogrešili i uopšte ne plaču, samo se umiljkuju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 11:33:05
|
|
|
|
Peace*
|
iZVINJAVAM SE ŠTO SAM ZABORAVILA. Ups, caps, jbg, mrzi me opet...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 13:42:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Ne dolazi mm Gotova puš pauza, odoh da gnjavim ono moje cudo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 14:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Caooooo i do mene, bila na faxu, dosla pre pola sata, stavila rucak, i sada malo kuliarnje. Boli me glava, vrat, grlo, razbolecu se
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 14:35:28
|
|
|
|
Modessty
|
ja se spremam da idem kući. Boli me glava. I gladna sam .... ali danas je petak pa se radujem!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 14:39:07
|
|
|
|
wivern
|
Zenskaci pozdravlja vas Joka puno.. A ja da vammahnem pa odoh dalje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 14:43:27
|
|
|
|
Modessty
|
pozdrav za Joku I ja mašem i odoh kući deci svojoj!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 14:47:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Masemo i mi...isli smo u nabavku noge su mi otpale !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 16:20:44
|
|
|
|
emicaa
|
Uspavala Tsad pušim i pijem kafu,slomila me danas,provlači se gdje ne smije,kupi dlake pa trpa u usta,nervozna,uh jedva čekam da odem na posao da malo odmorim.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 17.10.2014 16:48:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zenskaci pozdravlja vas Joka puno.. reci joj da nedostaje . UM sta je tebe snaslo? citam da se ne osecas najbolje... moje dete spava, muza sam poslala u radnju a ja uzivam u tisini i miru...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?