Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:16:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Berodual nema veze sa laringitisom. Terapija je inhalacije fiziol+efedrin i Aerius. Dete bude bolje, tj nema onog groooznog kašlja već posle nekoliko inhalacija. mi smo uvek dobijali i berodual, a i aerius, njega sam zaboravila... prvo 5 dana inhalacije sa fiz i efedrinom, pa dva ili tri dana sa fiz i berodualom...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:16:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica jutro UM nedostajes i ti nema te,ili te ja ne vidim Gde je Una? Serpi tu sam ja, nego ti izgleda veci deo dana prespavas i ne vidis me, moja :* Namzala sam nokte, odoh da obucem aljince da se sredim i na predavanja, i kod nas pljusti , dosadno vreme U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce biti
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:25:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce biti
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Unina mama U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce biti Pocela je starsno da koristi ruzne reci koje niko u kuci ne spominje i jos kad je pitaju ko te naucio kaze moj tata, i svi naprave ovakvu facu jer nije sto j moj, ali mm svi vole, kazu da finije i kulturnje dete nisu sreli.... i ja sad eto pokusava to da iskorenim, ali mi ne ide
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:47:41
|
|
|
|
wivern
|
Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde. Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde. Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm ahhahahaa priznajem da nisam fina kao on, ahahahah, ali ne govorim ruzne reci ispred Une pre neki dan mi je rekla guzuljo jedna, pricala sam Bubi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:51:18
|
|
|
|
bubulence
|
hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija , znam iz iskustva...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:54:32
|
|
|
|
milicicak
|
Hihihi, deca su ko sundjeri a najgore je sto uvek zapamte ono sto ne treba :) Moja je jedno vreme vikala: Ja sam recesivna to je pokupila iz nasih odgovora na pitanje na koga nam je dete tako plavo Elem, upravo je zaspala, sto ne cudi obzirom da se pre zore probudila... Meni je vreme za trecu kafu, da li je neko raspolozen?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
aahahhah recesivna , pitali ovu moju na koga licis, ista si mama, a ona odgovara nisam, ja licim na mog tatu, Dobrilinog sina Bubi priznajem, nisam fina
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 10:57:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija , znam iz iskustva... Definitivno Milicicak vis te bas presli na teske reci, recesivna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:01:16
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, kad izgovori heterozigot vodim je da radi moj posao umesto mene
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:02:28
|
|
|
|
bubulence
|
hahaha, e a nas kada pitaju na koga je E plava a mi crni, iz sale kazemo na komsiju. i jednom setamo, sretnemo jednu zenu i pita ona E na koga lici , a moje pametno dete kao iz topa ‘na komsiju deda Ziku‘ . on joj valjda prvi pao na pamet... rekoh, gde bas na njega, toliko mladih ljudi u komsiluku ona nadje dedu od 80 godina...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:03:46
|
|
|
|
Klarita
|
Svaki dan svratim, ali kafu nikako da dobijem...ima li neka solja za mene? Mod terapija vam je odlicna sa moje tacke gledista, ali bih ja ipak da ga svaki dan poslusa doktorica dok to ne iscezne (mislim da je moje dete) UM, pa Boga ti, na koliko si poslala Unu kod sveki?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:07:35
|
|
|
|
milicicak
|
Klarita, darling, izvoli
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:07:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita do nedelje , ako bude bila dobra , skoro 4 noci, i 5 dana. Sada smo se cule, kupila joj baka cicibanove patofne, azbuku, set za doktorku, i svasta nesto, i prica mi , i u jednom trenutki pocinje da se dere hocu kod mame, hocu kod mame, necu vise da ih zovem Ahahhaha Bubi presla si sa piletine na dede ahahahh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:10:41
|
|
|
|
Klarita
|
Milicicak hvala , najvise za sunasce na peni kod nas se smrklo i grmi grrrrrrrrrr UM, kuku, svaka cast kad si se osmelila Meni je dve noci plafon Bubi, deda Zika ahahahahahaa, jos se smejem...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:13:03
|
|
|
|
wivern
|
Ahahahah Bubi ako je dobro situiran deda zika...nije ni losa ideja
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:14:46
|
|
|
|
Klarita
|
Lele kod nas pucaju gromovi na sve strane...da li da iskljucujem uredjaje
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:15:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nam je ovo prvi put ne verujem da ce toliko izdrzati, ali hajde da probamo... E pravila bih ovo danas klik ali me bune ove oznak dkg sta je to, ja samo u gramima pravim
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:16:26
|
|
|
|
Bibilib
|
E UM deca mnoge stvari cuju i na TV-u pa nemoj da te nista iznenadjuje... Moj sin je igrao neku igricu znam da tamo ima i zene i muckarci i kao doslo je do neke svadje i muskarac kaze zeni kurvo a moj sin posle nekolko dana se naljuti na mene jer mu nisam dozvolila da uklj.kompjuter i on onako kroz plac kaze meni kurvo ja se jadna zaprepastila,ostala bez reci htela sam da ga razbijem a onda sam pocela da ispitujem odakle njemu ta rec,da li uopste zna sta to znaci i kada sam sve cula onda smo jednostavno stavili blokadu na igru i tad je rekao to i vise nikad...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:17:07
|
|
|
|
milicicak
|
UM, dkg su dekagrami, odnosno 10 grama pa ti je 10dkg u stvari 100 grama
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:18:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Milicicak
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 11:43:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam davno ovaj recept odštampala ali još ga nisam pravila. Mi malo kunjale i probudi me pričom,sjela na medu što bude u krevetiću kod nje i svadja se.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 13:01:13
|
|
|
|
milicicak
|
Kod nas granulo sunce taman na vreme da nam uvazeni gost ne pokisne jos cemo i u setnju otici posle rucka
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 16.10.2014 15:41:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene gde ste mm i ja pesacili presli smo 3 kilometra u jednom i 3 u drugo pravcu, i bas se lepo osecam, bili smo bas brzi upravo rucali a ja se kanim da napravim onaj kolac, ali me mrzi da odem u prodavnicu za cokoladu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?