|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
16.10.2014 10:16:40   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Peace*

Berodual nema veze sa laringitisom.
Terapija je inhalacije fiziol+efedrin i Aerius.
Dete bude bolje, tj nema onog groooznog kašlja već posle nekoliko inhalacija.

mi smo uvek dobijali i berodual, a i aerius, njega sam zaboravila... prvo 5 dana inhalacije sa fiz i efedrinom, pa dva ili tri dana sa fiz i berodualom...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1276
16.10.2014 10:16:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

jutrouser posted image
UM nedostajes i ti nema te,ili te ja ne vidim user posted image
Gde je Una?

Serpi tu sam ja, nego ti izgleda veci deo dana prespavas i ne vidis me,user posted image moja :*

Namzala sam nokte, odoh da obucem aljince da se sredim i na predavanja, i kod nas pljusti , dosadno vremeuser posted image

U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce bitiuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 1277
16.10.2014 10:25:41   
wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama
U se javljala, nocas oko 5 se probudila i rekla mojoj sveki kucko pokarena-pokvarena sto si me odvela od mame, jurtos vesela, jela lepo , pila caj i otilse u setnju, preko dana me ne spominje, videcemo nocas sta ce bitiuser posted image

user posted image
user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1278
16.10.2014 10:33:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: Unina mama

user posted image
user posted image

Pocela je starsno da koristi ruzne reci koje niko u kuci ne spominjeuser posted image i jos kad je pitaju ko te naucio kaze moj tata, i svi naprave ovakvu facu user posted image jer nije sto j moj, ali mm svi vole, kazu da finije i kulturnje dete nisu sreli.... i ja sad eto pokusava to da iskorenim, ali mi ne ideuser posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1279
16.10.2014 10:47:41   
wivern
Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde.
Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1280
16.10.2014 10:50:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: wivern

Pa kad su deca kao sundjeri, samo upijaju, dovoljno jednom da cuju negde.
Ajde sad lepo priznaj da si je ti naucila i nagovorila da kaze da jcula od tm user posted image

ahhahahaa priznajem da nisam fina kao on, ahahahah, ali ne govorim ruzne reci ispred Uneuser posted image pre neki dan mi je rekla guzuljo jedna, pricala sam Bubi
user posted image

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 1281
16.10.2014 10:51:18   
bubulence
hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija user posted image , znam iz iskustva...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1282
16.10.2014 10:54:32   
milicicak
Hihihi, deca su ko sundjeri a najgore je sto uvek zapamte ono sto ne treba :)
Moja je jedno vreme vikala: Ja sam recesivna user posted image to je pokupila iz nasih odgovora na pitanje na koga nam je dete tako plavo user posted image
Elem, upravo je zaspala, sto ne cudi obzirom da se pre zore probudila... Meni je vreme za trecu kafu, da li je neko raspolozen? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1283
16.10.2014 10:57:01   
Anoniman
aahahhah recesivnauser posted image , pitali ovu moju na koga licis, ista si mama, a ona odgovara nisam, ja licim na mog tatu, Dobrilinog sinauser posted image

Bubi priznajem, nisam finauser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 1284
16.10.2014 10:57:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: bubulence

hahah, da, priznaj. jer ako je muz tako fin, ti moras biti rospija user posted image , znam iz iskustva...

Definitivno user posted image
Milicicak vis te bas presli na teske reci, recesivna user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1285
16.10.2014 11:01:16   
milicicak
Wiv, kad izgovori heterozigot vodim je da radi moj posao umesto meneuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1286
16.10.2014 11:02:28   
bubulence
hahaha, e a nas kada pitaju na koga je E plava a mi crni, iz sale kazemo na komsiju. i jednom setamo, sretnemo jednu zenu i pita ona E na koga lici , a moje pametno dete kao iz topa ‘na komsiju deda Ziku‘ user posted image . on joj valjda prvi pao na pamet...
rekoh, gde bas na njega, toliko mladih ljudi u komsiluku ona nadje dedu od 80 godina...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1287
16.10.2014 11:03:46   
Klarita
Svaki dan svratim, ali kafu nikako da dobijem...ima li neka solja za mene?

Mod user posted image terapija vam je odlicna sa moje tacke gledista, ali bih ja ipak da ga svaki dan poslusa doktorica dok to ne iscezneuser posted image (mislim da je moje dete)

UM, pa Boga ti, na koliko si poslala Unu kod sveki?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1288
16.10.2014 11:07:35   
milicicak
Klarita, darling, izvoli
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1289
16.10.2014 11:07:43   
Anoniman
Klarita do nedelje , ako bude bila dobra , skoro 4 noci, i 5 dana.

Sada smo se cule, kupila joj baka cicibanove patofne, azbuku, set za doktorku, i svasta nesto, i prica mi , i u jednom trenutki pocinje da se dere hocu kod mame, hocu kod mame, necu vise da ih zovemuser posted image

Ahahhaha Bubi presla si sa piletine na dede ahahahhuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1290
16.10.2014 11:10:41   
Klarita
Milicicak user posted image hvala , najvise za sunasce na peni user posted image kod nas se smrklo i grmi grrrrrrrrrr

UM, kuku, svaka cast kad si se osmelilauser posted image Meni je dve noci plafonuser posted image

Bubi, deda Zika user posted image ahahahahahaa, jos se smejem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1291
16.10.2014 11:13:03   
wivern
Ahahahah Bubi ako je dobro situiran deda zika...nije ni losa ideja user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1292
16.10.2014 11:14:46   
Klarita
Lele kod nas pucaju gromovi na sve strane...da li da iskljucujem uredjaje user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1293
16.10.2014 11:15:11   
Anoniman
Nam je ovo prvi putuser posted image ne verujem da ce toliko izdrzati, ali hajde da probamo...

E pravila bih ovo danas klik

ali me bune ove oznak dkg sta je to, ja samo u gramima pravimuser posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1294
16.10.2014 11:16:26   
Bibilib
E UM deca mnoge stvari cuju i na TV-u pa nemoj da te nista iznenadjuje... Moj sin je igrao neku igricu znam da tamo ima i zene i muckarci i kao doslo je do neke svadje i muskarac kaze zeni kurvo a moj sin posle nekolko dana se naljuti na mene jer mu nisam dozvolila da uklj.kompjuter i on onako kroz plac kaze meni kurvo ja se jadna zaprepastila,ostala bez reci htela sam da ga razbijem a onda sam pocela da ispitujem odakle njemu ta rec,da li uopste zna sta to znaci i kada sam sve cula onda smo jednostavno stavili blokadu na igru i tad je rekao to i vise nikad...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1295
16.10.2014 11:17:07   
milicicak
UM, dkg su dekagrami, odnosno 10 grama pa ti je 10dkg u stvari 100 grama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1296
16.10.2014 11:18:24   
Anoniman
Hvala Milicicakuser posted image

(odgovor članu milicicak)
  Direktna veza do poruke: 1297
16.10.2014 11:43:35   
emicaa
Ja sam davno ovaj recept odštampala ali još ga nisam pravila.
Mi malo kunjale i probudi me pričom,sjela na medu što bude u krevetiću kod nje i svadja se.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1298
16.10.2014 13:01:13   
milicicak
Kod nas granulo sunce taman na vreme da nam uvazeni gost ne pokisne user posted image jos cemo i u setnju otici posle rucka user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1299
16.10.2014 15:41:14   
Anoniman
Zene gde steuser posted image mm i ja pesacili presli smo 3 kilometra u jednom i 3 u drugo pravcu, i bas se lepo osecam, bili smo bas brziuser posted image upravo rucali a ja se kanim da napravim onaj kolac, ali me mrzi da odem u prodavnicu za cokoladuuser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here