Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 21:58:13)
|
IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: Klarita Mi iskoristismo sunce, proset_asmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac[sm=bravo.gif] Bibilib, brzo ozdravi[sm=smiley1.gif] Anita, sta bi? Klarita juce me nesto peklo u grlu, kao da mi gori. Jutros sam popila caj i posle 20-ak minuta sam se ispovracala. Danas je bolje. E, bre, Anita [sm=smiley31.gif] odmaraj sto vise i cuvaj se. Sad krece i sezona virusa, bezi od i od dece i od velikih, ljubimo te svi! Mi smo svi u pidzamama i bade mantilima, K presrecna jer dobila od kume neki na Malu sirenu, sad je sva vazna. Jos joj merak sto se svi istusirasmo i obukosmo svako svoj, i jos ne spava[sm=smiley19.gif] pre cu ja da zaspim[sm=hudicek1.gif] Ako me nema znaci mrtvosala sam se[sm=smiley36.gif] Sve vas ljubi vasa Klarita, za svaki slucaj ako se ne vratim[sm=zz_nerd.png] Ma, evo je sad kaki [sm=lev.gif] covec, znaci milion zilion puta joj je receno da zavrsi fizioloske potrebe pre kupanja ali ne...njoj ce pred spavanje da se piski, kaki, pije voda ggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|