RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

big mum -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 8:54:05)

Jadna djeca sa takvim majkama[sm=smiley13.gif],samo ih tutnete sa strane.
Moji su već veliki ne tutnem ih nigdje već ih pošaljem da odu sami[sm=smiley4.gif]

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:09:06)

BM [sm=hudicek1.gif] rekoh sad cu lose da se osecam [sm=smiley36.gif]

Brand new mama -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:17:01)

Jutro,cure! Ja sam svoje odvela u vrtic, nisu bili prosle nedjelje jer je veliki bio bolestan, a mali nece bez bate. Jutros se sam obukao smo da ide u vrtic, mada smo se izlutali zadnja tri dana za sve- bili smo na farmi,pa u velikom parku (6 sati u komadu) i na jesenjem festivalu... a sada mama pije kafu bez dreke i skakanja podmlatka po glavi :)Pa na usisvanje,,brisanje i kuvanje:)

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:18:20)

Je li, serpice, jesam ja dobro pročitala negde da si opet trudna? [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:20:43)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Je li, serpice, jesam ja dobro pročitala negde da si opet trudna? [sm=smiley1.gif]

Jesam Peace,jesam [sm=smiley1.gif] samo jos potvrdu od dr da dobijem i onda idem zvanicno na spisak

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:21:41)

Svaka ti čast!

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:22:35)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]

Ja taman ustala i sela malo za komp[sm=smiley36.gif] kad moja napast ustaje za mnom i onda krecu crtani na repertoaru[sm=smiley36.gif]

E da zene, sa koliko deca mogu da voze trotinet, gledam neki da joj uzemme za rodj, ali rekoh da nije rano[sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:24:08)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Svaka ti čast!

Hvala draga,samo da sve bude ok [sm=smiley1.gif]
UM mislim da je rano,mada imas one sa dva tockica napred oni su kao bezbedniji,ne znam

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:26:03)

klik

ovaj sam gledala , ne znam sta da joj radim, biciklu zna da vozi ali sa pomocnim tockicima, i sada gledamo rolere ili trotinet

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:26:57)

UM imas one trotinete gde imas rucku da je guras (skretanje je malo nezgodnije) a ako moze da dohvati pedale super.
U stanu je hladno, ali vidim neko sunce napolju.

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:29:22)

IZVORNA PORUKA: serpica

Hvala draga,samo da sve bude ok [sm=smiley1.gif]

Naravno da će biti sve u redu, što ne bi bilo? [sm=smiley1.gif]

Ja sam u subotu instalirala Instagram. [sm=smiley5.gif]

Brand new mama -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:30:10)

Serpice,stvarno-svaka ti cas_t:) I naravno-da lako "nosis" i jos lakse se porodis:) Danas sam vidjela jednu mamu iz vrtica sa "novom" bebicom(tek joj je 7 dana) i skoro da sam se rasplakala(sigurno da zena misli da nisam bas svoja), ali bas sam se raznjezila...a druga mama iz vrtica isto kao ti ima troje i ceka cetvrto...
UM,mislim da je jos mala z rolere,a trotinet sa tri tocka moj M vozi od drugog rodjusa.Sa Mikijem naravno:)

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:32:18)

BNM hvala,Peace znas onaj osecaj dok cekas prvi uz pa ti sve prolazi kroz glavu,evo upravo ga zovem i ne javlja se [sm=zmeden.gif]

Peace* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 9:33:48)

Ah, nije to samo za prvi UZ, meni je svaki bio takav. [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 11:24:31)

hellooo [sm=kava.gif]

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 11:34:19)

helou i od mene. I danas sam kod kuće. Nikoli je mnogo boje, tj već se oporavllja. Malo mu još curi nosić ali nije strašno.
Sređujem stan već dva dana i nikako da sredim-. Sve imam utisak da stojim u mestu i da ništa uradila nisam! Smorila sam se! [sm=smiley13.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 11:37:32)

Mod, hvala Bogu. Ljubi nam drugare. A, za sredjivanje nemam reci. Taman jedno uradim, drugo iskrsne i vrtim se u krug. Sto sednem to je uz RR i sve ostalo radim, radim, radim a nista se ne primecuje [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a055.gif[/img]

17 joka -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 12:47:33)

Mod, super sto ste bolje[sm=bravo.gif]

Šerpi , bice sve dobro[sm=bravo.gif]

drugari ima li sta novo ? ko kuva kaficu?

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 13:33:59)

Meni sad bila sveki na kafi ali ju je sama pula,strah me da opet ne završim na sastanku sa šoljom [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 14:00:00)

Neka je, nista joj nece faliti [sm=smiley36.gif]

Ama, Joko, gledam ove tvoje bounty cokoladice, pa pojedoh bre zeno celu kutiju skoro rafaelo [sm=hudicek1.gif] idi u persun [sm=smiley36.gif]

K mi stize iz vrtica za koji minut, N se meskolji, odvalio se od spavanja, vec vidim sebe kako sizim veceras[sm=smiley36.gif] vreme pa uzas ne mogu ni da ih izvedem, bice veseloooooo

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 14:06:31)

juuhuu, ja ne znam gdevse nalazim. konacno ispratila goste, za 3 dana mi je sigurno 40 ljudi proslo kroz kucu... uspavala sam Emu i sela da slusam tisinu... ko kuva kafu?

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 15:18:12)

Juhuhuh i od mene, glava me ubija nesto[sm=zmeden.gif] uspavala sam U konacno, rucak imam . sarmu od juce, sedimo i kuliram[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 15:28:56)

A. spava. Napravila sam sebi kafu.
Razmisljam da se umotam u cebe, u stanu je hladnije nego napolju.

17 joka -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 15:34:35)

juce se pohvalih kako sam dobro, e al nocas od bolova nisam bila ziva krenuo pesak znaci prevrcala sam se od bolova, sad sam citav dan kao prebijena

ni u setnju mi se neide a svaki dan setamo bar 3 km

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (6.10.2014 16:33:41)

Najela sam se Išlerija da mi nije dobro,e stvarno sam svinja [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>