RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 21:41:17)

Palačinke mi stvarno nisu trebale,pica mi je bila prvi obrok od juče od ručka i sad ga pretjerah.Nas dvoje pijemo hladnu kolicu,onako iz limenke.

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:01:32)

Dobo vece u kafanu :D

i meni je muka od palacinki, prejela sam se[sm=smiley11.gif]

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:07:14)

Nista mi ne pricajte, pre pola sata sam se nazdrala...

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:11:37)

hello zene, gde ste? vikend je, ima li koga u kafani na odvikavanju od odvikavanja?

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:19:20)

Bubi tuj sam[sm=jezicek.gif] ja[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:29:44)

odvikavas se ili navikavas [sm=smiley36.gif] ?

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:29:51)

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:31:55)

IZVORNA PORUKA: bubulence

pokusavam da se odvikavam, ali se ipak navikavam i kako posle d aujem u aljince[sm=jezicek.gif]

sta bi za
prsluk?

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:34:58)

ih, Ema me prekinula tada i posle sam zavoravila na prsluk.
nema veze, necu da je cimam bzvz. rekla je baka da je vodi sledece nedelje malo u kupovinu pa cu staviti na spisak. videla sam lep u h&m, mada ne znam ni da li joj treba...

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:38:02)

E pa dobro, iskreno meni se onaj i ne svidja[sm=smiley36.gif] samo onaj prvi sto sam ti slala link, ali me zena ladno ispali[sm=smiley36.gif]

Odlazim da spim, nekako ne mogu uopste da se naspavam, a i ova klinika posta prazna, svi se broz izelcili, samo mi nagori ostasmo jos uvek da se lecimo[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (4.10.2014 23:40:17)

hahha a ja sa mamom gledam Zvezde Granda [sm=jezicek.gif]. sva sreca sto Ema i mm spavaju, tacno bi me isterali iz kuce

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:04:38)

Dobro jutro,ako je uopste jutro.....[sm=smiley23.gif]

Misha i Ljisha -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:16:59)

[sm=kava.gif]evo serpice za nas vestice

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:21:50)

Ljiso ni 100 kafa me ne bi razbudilo,mali od 3h vileni,a ja sad napisah u t.temi da me probudio ostar bol u desnom jajniku,bas sam onako [sm=smiley13.gif]
pada mi glava,nadam se da ce bebac uskoro da se uspava pa da se i ja vratim u krevet.

Misha i Ljisha -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:23:57)

uf...Za bebca ne brini vratice se uskoro na spavanjac a to za jajnik isto ne mora da bude nista strasno ja sam imala takve bolove u pocetku, samo odjednom da me presece. Dr mi govorio samo da malko vise odmaram.

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:30:53)

Ne znam sta da mislim,verovatno je sve ok,ali me ubija cekanje do prvog uz-a.[sm=smiley13.gif]

dijana1* -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:50:39)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

[sm=kava.gif]evo serpice za nas vestice

Ima li za mene jedna[sm=smiley36.gif]
Serpi secam se da se i meni tako par puta desilo. Pokusaj da se opustis do prvog UZ i veruj pozitivno. I sama znas da uvek nesto cekamo i samo da bude ovo, samo ono i na kraju stalno napeti. Opusti se i uzivaj[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 5:53:54)

Di nadam se da ce tako da bude,plasi me i to sto nemam mucnina kao u predhodnim trudnocama,tu i tamo poneka ali slabo.
Mislim da se bebac uspavao pa cu i ja u krevet.

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 6:25:53)

Jutro [sm=kava.gif]
Slomljena sam. Jesam se naspavala, ali sam umorna [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 7:33:50)

dobrooooooooo jutro, ja da vam mahnem, pa cu opet da se vratim u krevet u i mm jos spavaju[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 7:41:22)

dobro jutro ja lozila vatru bas su hladna jutra, nije dovoljan uljani radijator. Moja dusa imala temperaturu sinoc i evo jutros, kapiram da se juce premorila

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 8:28:52)

Dobro jutro [sm=smiley1.gif]
Nema me nema, ne stizem nikako ni da ukljucim lap top. Jos danas K vodim na neki rodjendan i cele nedelje sam slobodna, samo klasika [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a015.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a015.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a020.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a025.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a030.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif[/img]
I tako...idem da virnem s'a ima dok pijuckam kaficu. K jos spava, a N se nesto meskolji u ljuljasci, mozda se i on uspava, a dace Bog[sm=smiley36.gif]
Ajmo kafa...ne smem vise smajlice da stavljam, ubice me

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 8:40:30)

dobro jutro. ja spremna , cekam moje da se spreme da krenemo.
serpice i mene je na pocetku zigalo, toliko da mi se ponekad noga kocila... nadam se da je i kod tebe sve ok...
Klarita, nedostajes!

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 8:47:52)

Bubi, tu sam ja, nego ovih dana frka zbrka. Nisam stizala uopste do lap topa, sa telefona sam ono vece iz kafane pola sata pokusavala da se ulogujem, pa sam onda videla Serpicu da je prisutna ovde i po njoj vas pozdravila [sm=smiley1.gif]
U petak sam se sisala (opet imam siske, šiške, da ne bude zabune[sm=smiley36.gif]) i K sam osisala, skratila joj kosicu za 10ak cm, tj frizer. Pa uvece u kafanu, pa juce sam vodila K u pozoriste u le, tu je Branko Kockica (ne ga videsmo, ali njegovi glumci [sm=smiley36.gif]) pa onda majanje po Le sa K i koleginicom i njenom cerkom, pa smo dosle kuci i samo nahranili N i brzo u majanje. Sustigo nas umor pa smo sinoc vec svi bili okupani i u pidzame u 21h, a pre 22h zaspali svi[sm=smiley36.gif]
Mislim ja na vas, mislim.
Na Serpicu moju dragu pa ponajvise, da sve bude kako treba, ljubim te, Serpi moja!

mirkam -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (5.10.2014 9:25:00)

Da navratim malo u kafanu, nisam odavno.
Evo pijem kaficu, mm ode da uspava M.Obozavam vikend [sm=smiley36.gif]
Odo da vidim sta ste piskarale, pa se vracam kasnije na jos jednu kaficu [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>