Anoniman -> RE: Beta HCG - 2 deo (23.10.2021 9:47:24)
|
Poštovani, Ovako ja imam 19 skoro 20 godina, imala sam menstruaciju 13.8. do 17.8. nakon toga sam izasla sa drugaricom u grad 20.8. nas dve smo popile malo i sedele u nekom kafiću ja nikad nisam imala odnos i ja sam otišla do toaleta i tamo je bio neki čovek ja sam izašla iz toaleta i on isto i on je oprao ruke ja se bojim da mi je nesto uradio ali koliko se sećam nije to jest brinem se da me je napao. Ja sam uredno izlasla iz Wc i ostatka večeri se sećam skroz nakon toga ja sam 05.09. izašla sa društvom u grad i drug mi se mnogo napio i ja sam krenula kući jer je pravio haos i ja sam krenula kući sama peske i sela sam na neku klupu i pričala sa bratom i tu čula neke zvukove to jest da neki momci pričaju i pomerila sam se da mi se ne bih nesto dogodilo i nakon toga su došli drug i drugarica i brat i otišli smo zajedno kući i brinula sam se da mi se i te noći nešto dogodilo to jest da me je neko napao i trebala sam da dobijem 12.9. ja sam dobila 8.9. i trajala je menstruacija do 11.9. obično mi traju 4 ili 5 dana menstruacije i ja sam jako brinula i 21.9. sam uradila betu HCG i pokazala se negativno <0,10 miu/ml to sam uradila u laboratoriji jer sam čitala svašta o tome na internetu. Nakon toga sam i dalje brinula i uradila Betu HCG opet 30.09. i opet je pokazalo <0,10 miu/ml. Nakon toga sam i dalje brinula i 05.10. otišla privatno kod ginekologa i rekla sam joj da nisam sigurna da li sam imala odnos i ona je uradila UZ preko stomaka sa punom bešikom i nije videla trudnoću i rekla da nisam trudna, pre UZ uradila mi je i pregled i rekla da nije sigurna da li je došlo do pokušaja ili mi je himen takav to jest reckav je ali je sigurna da nije došlo do potpune penetracije. I rekla mi je da uskoro treba da dobijem i da imam cistu neku koja će otići sa menstruacijom nakon toga ja sam trebala da dobijem 07.10. i nisam i brinula sam i dalje i otišla da uradim Betu HCG iz krvi i pokazalo je opet <0,10 miu/ml. Nakon toga sam dobila menstruaciju 10.10. koja je bila veoma bolna i obilna i trajala je do 14.10. i ja sam brinula da nije lažna menstruacija i 20.10. sam opet uradila betu HCG iz krvi i pokazalo je opet <0,10 miu/ml. Ima li razloga za brigu u vezi trudnoće i da li bi trebala opet da uradim UZ ili da se javim opet ginekologu? Nadam se da će mi neko od vas pomoći.
|
|
|
|