EnaEna -> RE: Beta HCG - 2 deo (17.9.2020 23:43:04)
|
Ja pijem infolic combi ujutro i infolic plus navece, u tabletama. Nepunih mjesec dana ih uzimam,tako da ti ne mogu nista reci jer ne zna IZVORNA PORUKA: micci__ Hvala na odgovoru. Rekao mi je ginekolog danas da je to sve ok, da je to super beta. Rekla sam mu da ne planiram sad trudnocu neko vreme i zamolila ga da mi prepise nesto da se malo procistim i dovedem sve u red. Preporucio mi je neki Inofolic prasak, pa cu bas da probam. U endometrijume se ne razumem puno ali sam skontala da mi je jedino to pohvalio, da je zadebljan, jer mi je pronasao i neke trudnicke ciste i neki cistu na grlicu, nicega od toga nije bilo pre godinu dana, ali eto, kod nas zena sve tako preko noci. Rekao je da me to ne brine, da ce sve samo da popuca. Ono sto bi svim zenama preporucila jesu cajevi, ja trazim u zdravoj hrani da mi pomesaju neven koprivu i hajducku travu. Nikad problem nisam imala dok sam pila, cak sam i resavala neke ciste u roku od par meseci. Prvi ciklus mozda bude cudan malo se poremeti ali se za taj period zapravo organizam cisti, samo treba biti uporan. Proroda stvorila priroda izlecila. Veliki pozdrav.
|
|
|
|