Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 14:58:27
|
|
|
|
minnica
|
podvarak i dinstane krmenadle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 14:58:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu rizito sa bundevom. Za nas kupus bez mesa. Za decu za veceru domaca pasteta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 15:04:39
|
|
|
|
vocicana
|
Danas salata vitaminska, svasta u njoj, bela vesalica, malo pecurkica a za veceru bi mogli palacinke, bas se setim UM, divan predlog! Sve sto nam treba imam u kuci od mazalica
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 18:37:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Dorucak przeno meso,sir,kajmak,jogurt,jaja,ajvar ko sta voli. Rucak krompir,povrce razno-sargarepa,brokoli, zapeceno u rerni i prilog meso.Salata kiseli kupus i svasta nesto iz tursije. Vecera rolnice sa sirom i virslama.Cupavci za dezert,kasnije ih pravim.Inace za dezert torta od keksa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 18:47:26
|
|
|
|
mila83
|
Dorucak palenta sa domacim sitnim sirom i kobasicom, rucak bela krem corba sa karfiolom, pohovani fileti soma sa krompiricima,salata cvekla, desert pita od bundeve . Vecera palacinke od heljde sa pekmezom i caj
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 18:59:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica Rucak krompir,povrce razno-sargarepa,brokoli, zapeceno u rerni i prilog meso. Ovo mi se sviđa da se zna šta je glavno - povrće
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 21:59:27
|
|
|
|
Torbica
|
Riblje pljeskavice, pire, cvekla i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.12.2015 23:56:56
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Danas samo prebranac, toliko od mene za danas. Trudnjača...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 13:26:36
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: veselica Rucak krompir,povrce razno-sargarepa,brokoli, zapeceno u rerni i prilog meso. Ovo mi se sviđa da se zna šta je glavno - povrće Ana moja deca obozavaju povrce pogotovo tako zapeceno u rerni,vise vole sargarepu i brokoli nego recimo krompir.Meso smo vec jeli za dorucak,tako da ga niko nije pipinuo za rucak,ostalo za danas. Za dorucak tost i jogurt,spavalo se duze danas Rucak grasak za mene i muza,mada on to ne voli,za decu spagete sa mlevenim mesom i sosom od paradajza,za dezert cupavci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 13:38:08
|
|
|
|
isidora88
|
Juce i prekljuce bilo pecenje sa krompirom i domaca supica. Danas pita sa mesom i pita sa sirom za Mateju jer on ne voli sir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 13:58:23
|
|
|
|
Rosita
|
Teleci gulas sa makaronima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 14:27:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas komad junetine sa krompirom iz rerne, zelena salata i krastavci, nešto bih slatko spremala ali ne znam šta.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 15:07:12
|
|
|
|
Bibilib
|
Imala sam neke cevpe za dorucak a za rucak pilence... veceru jos nismo osmislili a mozda inecemo biti kuci u to vreme....
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 15:53:38
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak przenice, rucak bataci na soli i povrce.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.12.2015 17:06:49
|
|
|
|
minnica
|
Za doručak slani mafinčići, a za ručak juneća supa, pire, paradajz sos i pohovana piletina, po želji moje dece. :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 7:32:24
|
|
|
|
17 joka
|
kuvam supicu a ya rucak planiram Musaku
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 7:40:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas Pasuljceeeee!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 9:51:40
|
|
|
|
madre
|
danas u planu juneca corbica i boranija zapecena u rerni...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 10:05:18
|
|
|
|
adulence
|
ja imam od juce krompir paprikas...samo cu salaticu da dodam uz to...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 10:45:32
|
|
|
|
branki*
|
Bice krompir paprikas,a i to me mrzi da spremam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 11:29:12
|
|
|
|
nata11
|
Danas krecem sa kolacima za slavu tako da do petka ne kuvam. Isklucivo lovacki- sta se ulovi u frizu.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 11:29:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Proja sa pečurkama. Dosta od mene. Sinoć sam pravila američke palačinke sa maple sirupom, i moje dete koje ne voli palačinke pojelo dve (doduše sa linoladom) i rekao mi je da mu svaki dan pravim male palačinke
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.12.2015 11:58:39 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 15:35:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Prava sam trudnjaca! Jutros skucvala pasulj al mi se ne jede i sad lepo skuvam sebi Bolonjeze mmmmmm....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 15:47:21
|
|
|
|
Jole84
|
I kod mene danas pasulj, slabo ga volim, pa cu da bacim neki riblji stapic u rernu+zelena salata i mlad luk, onako muski kiselo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 23:34:08
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ajoj, danas baš ništa... Imala od juče divnuuu domaću supicu i sveki mi razvijala i poslala ooogromnu pitu s krompirima. Pravila deci voćnu salatu samo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Najlepše ime za bebusonjapopsKoje je ime najlepše od navedenih?Stefan (
18%)
Mihajlo (
14%)
Luka (
18%)
Lazar (
17%)
Uroš (
8%)
Aleksa (
25%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!