Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 14:58:48
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mesila mekike. Negde se zovu i talopeci. Ja ih pržim u dubokoj masti, ne na ulju. Umesila gomilu, pa ću za večeru u mikrotalasnoj da ih ugrejem, jer nismo kući kasnije, budu odlične. Za ručak gulaš s makaronama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 18:56:00
|
|
|
|
nata11
|
Bolonjeze.
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 20:17:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dve ture slatkih mafina za decu sa plesa i jedna tura slanih za goste.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 22:20:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Grasak i gulas sa bukovacom..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 22:22:22
|
|
|
|
bojana92
|
Domacu supu i pirinac sa povrcem i belim mesom (nesto kao pilav samo sto ima i povrca) :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 22:23:25
|
|
|
|
branki*
|
Pirinac sa mlev mesom i blitvom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 22:25:16
|
|
|
|
Mariya
|
Špagete bolonjeze. A mm pitu sa dunjama, ispalo je sjajno, sve smo pojeli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 22:27:56
|
|
|
|
mila83
|
Makaroni sa sirom,keljom,sargarepom i belim mesom zapeceni u pavlaci i jajima. Kolac medeno srce i proja za veceru
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.12.2015 23:09:35
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Makaroni sa sirom,keljom,sargarepom i belim mesom zapeceni u pavlaci i jajima. Kolac medeno srce i proja za veceru jel moze recept za medeno srce ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 7:05:57
|
|
|
|
mila83
|
1 jaje 1 solja secera 1 solja mleka 1\2 solje ulja 2 solje brasna( po zelji,ja nekad stavim pola integralnog,a juce sam stavila pola heljdinog brasna) 1 kesica praska za pecivo 3 kasike pekmeza 1 kesica cimeta pecen vruc kolac premazati pekmezom i preliti cokoladom... Recept je odlican,moze i bez jajeta.Uvek uspe i mekan je kao dusa
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 7:32:55
|
|
|
|
m2m2
|
Za rucak rostilj, a za veceru gibanica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 11:02:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam ja recept za posno medeno srce, ako nekome treba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 11:20:37
|
|
|
|
Modessty
|
nemoj samo da kažeš da imaš recept nego piši! meni treba!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 11:24:02
|
|
|
|
emicaa
|
ana hoci u ja recept kod mene za rucak krompir salata i przeni losos a za veceru nemam pojma,moram smislit jer nemam dovoljno ribe da bude za oba obroka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 11:36:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo evo, nemojte se ljutiti 3 solje brašna 3 šolje vode 2 šolje šećera 4 kašike džema 4 kašike ulja 1 soda bikarbona 1 kesica cimeta Sve pomešati i staviti da se peče, pred kraj izvaditi kolač, premazati džemom i vratiti još malo u rernu. Preko preliti čokoladnom glazurom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 12:36:36
|
|
|
|
cockic
|
Čorbu od bundeve.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 12:40:23
|
|
|
|
mila83
|
Tako i ja pravim posno,umesto mleka voda i izbacim jaje.Probala sam sa sodom bikarbonom,ali moji ukucani vise vole sa praskom za pecivo.I naravno,cokolada mora biti posna,koja ide za preliv. Ma taj kolac je lep u svim varijantama,ja sam i sa vocem pravila. Kod mene danas supa,pohovana piletina ,spanac kao prilog.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 12:58:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Varivo od pilećeg belog - seckanog na kockice i izgrilovanog - sa raznim povrćem (luk, grašak, boranija, šargarepa, spanać i šaka pirinča zbog gustine)
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 9.12.2015 12:59:47 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 13:04:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto niste ranije recept za posno medeno srce. Ja to odavno pravim. Cak.mi je lepse od mrsnog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 17:48:13
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Žene, nije da se hvalim, ali mm upravo pravi ovo Anino medeno srce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 18:29:20
|
|
|
|
bojana92
|
Mi smo imali rucak od juce.:) IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Žene, nije da se hvalim, ali mm upravo pravi ovo Anino medeno srce. Blago tebi,meni moj nista od kolaca nije pravio,bas ti zavidim :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 21:37:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Žene, nije da se hvalim, ali mm upravo pravi ovo Anino medeno srce. Bravo Ja pravila kiflice sa sirom, to sam i ručala i večerala Marko je jeo čorbu i sarmu, za večeru kiflice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.12.2015 21:38:04
|
|
|
|
branki*
|
Danas peceni krompir i svinjsko meso od butica peceno i torta!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.12.2015 14:03:55
|
|
|
|
mila83
|
Dinstani pileci bataci na luku,sargarepi sa krompirom.Prilog kiseli kupus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 10.12.2015 15:19:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare ručao kod babe i dede, tako da mm i ja imamo lovački ručak imamo čorbicu, salatu, kiflice... upravo pečem neki kolač od belanaca koji su mi ostali od juče.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!