Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.10.2014 11:04:55
|
|
|
|
lelaigor
|
Juče sam zabušavala jer sam vodila D kod lekara zato danas salata sa makaronama i kolač sa šumskim voćem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.10.2014 19:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
dorucak :pizza - od sinoc rucak: cureci batak, krompirici sve to u rerni sa C zacinom za socnu piletinu, bareni grasak i kukuruz secerac sa puterom, salata paradajz +krastavac i hleb iz pekarice dezert : cudo od cokolade, koje sam juce pravila vecera : plazma sejk
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.10.2014 19:32:10
|
|
|
|
bubulence
|
mmmmm njami njami UM! kod nas dorucak ko sta stigne, rucak za mm i Emu testo sa sirom za mene krompir salata... supica je bila zajednicka... vecera za njih palacinke za mene caj i plazma
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 10:04:43
|
|
|
|
bubulence
|
dorucak: slane palacinke... za rucak su gospoda trazila krem corbicu od karfiola i brokolija i pohovan karfiol... tako da odoh na pijacu da nadjem... a za veceru razmisljam da ispecem picu da mi UM ne pravi zazubice...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 11:03:56
|
|
|
|
lelaigor
|
Edit za juče: salata sa makaronama, dodaci su bili, malo šunke, kuvana jaja, kuvana keleraba i šargarepa, mandarine, orasi, suvo grožđe. A desert, uljana pita sa malinama i ribizlama i jedna tepsija sa eurokremom. Danas je za D osatlo makarona, a meni i mm ću da napravim zapečeni krompir i uz sve to kupus salata. Desert imamo od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 12:48:36
|
|
|
|
mama krava
|
rucak: domaca supa sa rezancima (piletina + govedji rep) belo meso sa pavlakom i velim luom zapeceno u rerni i pire od krompira i brokolija i ostalo nam jos malo crnca za dezert
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 12:51:14
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor A desert, uljana pita sa malinama i ribizlama Recept molim Danas za dorucak ovsena kasa sa lesnikovim mlekom i dzemom od jagoda, rucak ne kuvam idemo na svadbu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 13:02:37
|
|
|
|
mama krava
|
I ja htela da trazim, ali sam imala epizodu br 2 sa mojim sinom i kafom.... Nemam pojma zasto ga toliko privlace solje sa kafom. Od epizode br 1 imamo veeeliku fleku na zidu iza kauca, a sada sam ga zatekla kako mi "gleda u solju i sam bode zelju" ... umazan u soc od kafe do laktova!!! I naravno sve u radijusu od 1 m umazano u isti....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 13:12:14
|
|
|
|
lelaigor
|
Staviću u C kuhinju samo da skinem slike sa aparata. Inače, nije pita sa korama, to je bukvalan prevod sa mađarskog...videćete o čemu se radi kad stavim recept i slike.
< Poruku je uredio lelaigor -- 18.10.2014 13:13:20 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 14:28:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kukuruznu palentu sa kajmakom i fetom , zamesila tortilje da odstoje u frizideru , skuvala batake pa cekam da muz dodje da ih zapecem sa rizom. Nego ne znam koju corbicu da napravim od pilece vodice, neki predlog ???
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 14:46:19
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene pileca supica, pohovano iz rerne sa krompiricima, ajvar. Kolac sa visnjama. ME, koje god povrce imas, na kockice, ne moze da omane.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 19:23:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama dorucak :pizza - od sinoc rucak: cureci batak, krompirici sve to u rerni sa C zacinom za socnu piletinu, bareni grasak i kukuruz secerac sa puterom, salata paradajz +krastavac i hleb iz pekarice dezert : cudo od cokolade, koje sam juce pravila vecera : plazma sejk UM ja cu sada praviti taj desert da ponesem kod seje. Godisnjica im je pa hocu da je iznenadim. Na slici izgleda savrseno. Jesi onaj krem pravila od slatke pavlake od koje se pravi slag? Jel' bio krem onako lep kao na slici?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 19:57:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice bio je prelep krem kao na slici, ja sam stavila 2 moja kravica slatke pavlake i 2 menaz cokolade i jednu milku sa sitno seckanim lesnicima , ako mi una bude dala slikacu i postavicu Veceras kod nas palacinke po U zelji, ali sam pomesala integralno i belo brasno videu kakve ce biti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 20:12:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Sada sam se vratila iz prodavnice. Kupila sam dobru pavlaku Nisam znala da je kravica izbacila sa vecim postotkom mm. Znam da ona biljna ima samo 25% a za krem je bolje sto vise Hvala draga
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 21:10:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Nije mi uspeo kolac. Biskvit mi popio svu kremu Bice ukusan ali ni ne lici na onaj. Sutra cu ga pogledati a cu umutiti slatku pavlaku pa napraviti od gore slag. Ubacicu i rendane cokolade pa da lici na stracatelu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2014 23:09:04
|
|
|
|
madre
|
corbica od povrca i zapecena boranija sa jajima i pavlakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 7:36:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Musaka i supica. Za dezert cokoladni kuglof sa pomorandzom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 8:31:20
|
|
|
|
Olga75
|
ja od juce kuvam za danasnji rodjendanski rucak nedeljna bstra supa , pilav (niko ne jede to kuvano meso pa da iskoristim ) , peceni but sa dunjama , peceni bataci zacinjeni kraijem , pohovano belo meso ( deca nece nista drugo ) , sos od gljiva , ruska salata , krompirici , kupus salata i ima torte pala sam s nogu vec
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 8:46:33
|
|
|
|
bubulence
|
olga mislim da si pisala da pravis sos od visanja, treba ci receptic
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 9:35:42
|
|
|
|
Olga75
|
moze recept : ugrejes malo ulja i prodinstas visnje , dodas brasna , rasporedis ga dok mesas, poseceris , dodas onaj sok sto je ostao i vodu i kuvas dok ne dobije gustinu tj dok se visnje ne skuvaju , jedno desetak minuta ali treba ga mesati jer hoce da izgori ( glupavo brasno )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 10:25:30
|
|
|
|
bubulence
|
hvaalaaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 10:45:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
kod nas je otvorena sezona SARMIIIII :):)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 16:35:59
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja sam htela odavno da pravim taj sos od visanja, al nikako.. kod nas junece snicle u saftu i pire krompir..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 17:13:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutros bila pica a sada kuvam sok od pomorandze...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2014 17:24:50
|
|
|
|
emicaa
|
I kod mene pica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.