Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 5.10.2014 18:14:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mleveno meso zapeceno sa jajima. Upravo spremam vanilu krem strudlu. Za veceru przene paprike prelivene jajima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 10:44:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Juče supica i palačinke sa sirom i šunkom, pa posle slatke. Danas paprikaš i možda napravim voćni kolač.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 12:25:41
|
|
|
|
Azra_
|
Ja po 100.put pokušavam da napravim juneću-teleću čorbicu, ono kao što naprave u restoranima, pa meso bude mekano da se raspada, čorbica osvežavajuća. Kod mene to meso vazda žilavo, suvo, sve škripi pod zubima. Da li je do samog mesa ili do načina propreme?? Zna li neka? A sinoć mm pravio američke palačinke što je Lela dala recept. Odlične su!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 12:32:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Auh, ne znam šta bih ti rekla za čorbicu, to je ona bela kisela čorbica...njam, ja je obožavam. Možda da uzmeš neki mlađi deo mesa i duuuugo da ga kuvaš pre čorbe? E mogla bih ja opet američke da pravim. JAko ih volimo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 12:41:17
|
|
|
|
mama krava
|
Bundeva na 100 nacina! Pocela je sezona U stvari samo je sada pecem u rerni, a za rucak testenina sa piletinom i brokolijem...njam, njam...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 12:43:24
|
|
|
|
17 joka
|
pilav i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 12:43:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mleveno meso zapeceno sa jajima. Upravo spremam vanilu krem strudlu. Za veceru przene paprike prelivene jajima. Sanjice,kako pravis mleveno meso sa jajima>
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 13:03:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dorucak je bio na brzinu, njega ne racunam , za rucak krem corba i jastucici od testa sa piletinom , vecera ...mogla bih da kupim plavi patlidzan ili tikvicu da napunim .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 13:10:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Batkovi,pire krompir,supa i paradajz salata!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 13:57:00
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Ja po 100.put pokušavam da napravim juneću-teleću čorbicu, ono kao što naprave u restoranima, pa meso bude mekano da se raspada, čorbica osvežavajuća. Kod mene to meso vazda žilavo, suvo, sve škripi pod zubima. Da li je do samog mesa ili do načina propreme?? Zna li neka? A sinoć mm pravio američke palačinke što je Lela dala recept. Odlične su! Teletinu ili govedinu moraš da isečeš na kockice i da dinstaš dok ne omekani, teletina će brže da omekani, ali treba jedno 1,5-2h na laganoj vatri. dinstaš na luku i malo masnoće (ulje ili mast) i dolivaš vodu po potrebi, kada je meso mekano dodaješ ostale sastojke i , zaliješ vodom i kuvaš još nekih pola sata od trenutka vrenja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 17:15:56
|
|
|
|
anita
|
Ja danas pravila supicu sa knedlama i pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 17:28:02
|
|
|
|
amelia
|
Makarone sa paradajz sosom za veceru pljeskavice domaci hleb i salatu desert ostalo od juce baklave koju sam po prvi put pravila u zivotu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 17:36:00
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Danas za rucak gusti pasulj i skuvala sam cveklu za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 18:50:38
|
|
|
|
bubulence
|
bela kisela corba, pohovano belo meso, pohovani karfiol, pire, varivo od sargarepe...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 6.10.2014 19:26:55
|
|
|
|
milicicak
|
Kiflice, opet :) Trobojni kuglof by Trcosava Pilecu pastetu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 18:47:24
|
|
|
|
milicicak
|
Palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 18:58:39
|
|
|
|
bubulence
|
supice smo imali od juce, cufte od tikvica + krompir+ajvar. a sada kuvam slatki kupis za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 18:58:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Juneci gulas sa makaronom , jeli kupovne gurabije !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 19:11:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Pileba supa i piletina sa spanacom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 19:18:45
|
|
|
|
Olga75
|
danas bila pileca supica i guzvara
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 8.10.2014 22:07:41
|
|
|
|
madre
|
slatki kupus sa junetinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.10.2014 14:59:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Paprikaš sa svinjskim mesom, šargarepom, krompirom i knedlama. Al' bez aleve paprike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.10.2014 15:02:32
|
|
|
|
New Mom
|
Piletina sa 4 vrste sira (ona C ideja) i peceni krompir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.10.2014 19:24:03
|
|
|
|
amelia
|
Pitu zeljanicu sa spanacem za veceru pasulj i ako mm kupi karamelu napravicu trilece kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 9.10.2014 19:24:59
|
|
|
|
Anoniman
|
sada cu da pecem pizzu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.