Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 10:14:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Super milicicak da znaš da bih mogla i ja da probam. Šibni recept ako imaš neki proveren (mada, za klasičan humus nema mnogo nauke). Šta danas za ručak? Za doručak upravo pečem bruskete sa paradajzom, bosiljkom i fetom. Mislim da ću danas domaće burgere ako me ne bude mrzelo da mesim zemičke.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 11:36:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ana kako praviš zemičke Ja pečem pile i krompir,uz to zelena salate i dosta od mene
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 12:01:45
|
|
|
|
branki*
|
nista,vala.muzu rodjendan danas,narucice rostilj.ja napravim mesanu salatu i pire i to je to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 12:19:42
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Super milicicak da znaš da bih mogla i ja da probam. Šibni recept ako imaš neki proveren (mada, za klasičan humus nema mnogo nauke). Šta danas za ručak? Za doručak upravo pečem bruskete sa paradajzom, bosiljkom i fetom. Mislim da ću danas domaće burgere ako me ne bude mrzelo da mesim zemičke. Nemam recept, vise je odokativna metoda uglavnom stavim 500g skuvanih leblebija i tahini od 100g susama, jedan cen belog luka i limunovog soka i soli po ukusu :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 12:54:55
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mi doručkovali kajganu sa sirom i paradajzom, a za ručak ćemo pileće belo pohovano i pečeni krompir iz rerne, mada mi se jede pomfrit, ali, ajde da ne bude baš sve prženo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 13:03:26
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ana kako praviš zemičke Ja pečem pile i krompir,uz to zelena salate i dosta od mene Emice, po ovom ili ovom receptu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 19:23:18
|
|
|
|
milicicak
|
Tikvice sa piletinom sutra za rucak, grilovani beli patlidzan za veceru, salata od cvekle i mramorni kolac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 21:25:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pravila burgere ali bez zemički, nije bilo šanse da mesim. Mare je tražio pire pa sam skuvala samo za njega, mm i ja smo jeli salatu od paprika, malo paradajza, malo fete, svašta po malo sutra ništa ne kuvam pošto je ostalo burgera, od sinoć imam musaku sa paprikama koju nam je poslala rođaka a ja zaboravila pa kuvala danas ostalo mi i kuskusa od juče... i tako.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 31.8.2015 21:29:18
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu zemicke za vikend za dorucak,moram ih isprobati sutra spagete bolonjez
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.9.2015 19:53:28
|
|
|
|
Mariya
|
Svinjeći paprikaš i salata od krastavca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.9.2015 20:27:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja sataras i pire ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 1.9.2015 21:16:07
|
|
|
|
mimahana
|
Pohovane palacinke i palacinke sa pekmezom od sljiva koji sam juce kuvala.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 9:06:08
|
|
|
|
madre
|
cufte u paradajz sosu, pire krompir i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 9:59:44
|
|
|
|
branki*
|
danas domaca pileca supa i djuvec kao neki i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 10:39:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću danas fish & chips po receptu Jamie O. I neku salaticu uz to Za popodne pravim griz sa slatkom pavlakom i voćem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 11:39:35
|
|
|
|
amdn
|
ja jutros spremala americku pitu sa borovnicama (kupili sa zlatibora mmm odlicne) za dnevni desert :) Mlinci za rucak i corbca od tikvica a za veceru pitu od spanaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 11:58:41
|
|
|
|
Anoniman
|
kod nas danas sareni pasulj sa rebrima, nisam ga kuvala ne pamtim od kada, najvise zbog mm i une ga danas kuvam, bice im i za sutra planiram da napravim i kolac, i da veceras napravim moje slane kroassane
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 15:57:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja ću danas fish & chips po receptu Jamie O. I neku salaticu uz to Za popodne pravim griz sa slatkom pavlakom i voćem Narednih mesec dana ima da se lečimo od današnjeg nezdravog ručka ostalo mi orli smese pa sam pravila i onion rings
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 2.9.2015 16:55:39
|
|
|
|
isidora88
|
Kod nas danas mac and cheese, i kobasice za mm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 8:59:31
|
|
|
|
madre
|
danas cu sataras od pecene paprike. eno pecem je upravo u rerni, cela kuca mirise
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 9:02:25
|
|
|
|
majared
|
Pogačice od ražanog brašna za dorucak. One od pre neki dan, samo sam odmrzla visak i ispekla. Njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 10:33:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cufte u belom sosu i domaca supica. Kolac sa sljivama. Verovatno cu za veceru vegetarijanske pljeskavice sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 10:35:20
|
|
|
|
madre
|
joj sanjice, kakve su ti to pljeskvice?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 13:49:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Madre idi u minjinu kuhinjicu. Ne mogu sa mobilnog da postavim link. Grr. Cak ima i sos u recept koji ide uz te pljeskavice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 3.9.2015 13:59:59
|
|
|
|
Mariya
|
Pileca supica i makarone sa pavlakom i povrcem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?