Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 13:25:54
|
|
|
|
isidora88
|
Ja pravim spagete i kolac sa grizom i jabukama, bez brasna, odlican je
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 14:43:08
|
|
|
|
Klarita
|
Isi, je l' moze recept za kolac? odavno mi se jede kolac sa jabukama, gedah i onaj medju c receptima...moram nesto slatko da napravim pre ponedeljka ;)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 14:46:13
|
|
|
|
Klarita
|
Isi, moze recept za kolac?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 17:14:35
|
|
|
|
NadaR
|
Imamo ovde recept. Kucajte skroz lud kolac od jabuka. Odlican je. :-)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 17:33:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Pileća supa, proja sa paprikama, pršutom i sirom, paradajz salata. Pravila sam griz sa slatkom pavlakom, oduševili smo se koliko je ukusno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 17:48:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ana mene svaki put odusevi tvoj meni. Sigurna sam da sve odlicno kuvas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 29.8.2015 17:50:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, ovi moji muški se za sada ne bune
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 8:36:18
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Za doručak napravih palentu, klinci se baš poželeli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 9:33:35
|
|
|
|
isidora88
|
Klarita evo receptic: u ciniju stavis jedno jaje, 1 solju secera (ja stavim pola solje ne volim preslatko), pola solje ulja, 1 solja griza, 2 solje rendanih kiselih jabuka,prasak za pecivo, solja mleka i 3 kasike kakaa. Koristim solju za caj od 2 dl.sve to umutis zicom ili varjacom i stavis u pleh da se pece na 200 stepeni oko 40 min, proveravaj testo cackalicom jer vreme pecenja zavisi da li stavljas u manji ili veci pleh. Kad je peceno, preliti glazurom od cokolade, ja stavim 200 gr.cokolade, par kapi ulja i malcice mleka da bude tecnije, mada nebitno kako god da napravis glazuru ukusno je
< Poruku je uredio isidora88 -- 30.8.2015 9:34:43 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 9:54:23
|
|
|
|
branki*
|
kako zvuci lako i ukusno za napraviti ovaj kolac,isi,mogla bih danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 11:12:31
|
|
|
|
isidora88
|
Super je kolac, za 5 min je zbuckan, jedinomse mora cekati da se ispece i ohladi,mada smo mi juce vruc jeli
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 12:30:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja upravo pravim tortu,za Tinin polazak u predškolsko, pa čekam da mi se ohladi fil: Napravila neke salatice, sa susamom, kukuruzom šećercom, i tako to... pošto sutra pravimo "svečani" ručak...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 13:15:41
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Za doručak napravih palentu, klinci se baš poželeli. Ja sam juče pravila palentu! Isi, Klarita, ja imam sličan recept za kolač sa grizom, ''okačen'' u C kuhinji kao- Kolač od jabuka na ''šolju''.
< Poruku je uredio superm -- 30.8.2015 13:17:53 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 13:22:03
|
|
|
|
Klarita
|
Sad cu da posaljem muza po jabuke jer jos danas se prezderavam od sutra sam na dijeti Hvala Isi. Supeerm, sad cu da dzvirnem i u C kuhinju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 13:50:56
|
|
|
|
superm
|
Baš ste mi dale dobru ideju, evo smućkala sam kolač, po mom receptu ali sam dodala kakao, već se peče! Mmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 13:59:13
|
|
|
|
Klarita
|
Superm, uopste mi pretrazivac u C receptima ne izbacuje kolac sa jabukama Ispravka...morala sam sa Č da kucam, izvinjavam se
< Poruku je uredio Klarita -- 30.8.2015 14:02:48 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 14:10:32
|
|
|
|
superm
|
Sve ok, draga samo vi lepo ručkajte, prijatno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 14:36:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas pečeni začinjeni bataci, kuskus i salata od paradajza, sira i bosiljka. Kad se Mare probudi umutiću kolač sa breskvama. A trenutno grickam krekere sa humusom.
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.8.2015 14:41:50 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 16:03:01
|
|
|
|
Klarita
|
Kolac gotov i preliven cokoladom... Pita od tikvica se pece... Za rucak pohovane tikvice i supa njupa supa Od koga i u kakvom stanju i ovo je mnogo...Eno ga mm "pliva" u kuhinji od sudova i sa njima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 16:20:24
|
|
|
|
superm
|
Odoh da pojedem još jedno parče kolača!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 22:17:35
|
|
|
|
Klarita
|
Nije ni cudo sto sam se ugojila, ja sam smazala vec dva parceta i spremam se i trece da pojedem i sve to sa sladoledom vulkano karamela Samo se Klari nije dopao kolac, mi svi odusevljeni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 22:20:38
|
|
|
|
milicicak
|
Anci, dobro me podseti da bih mogla humus da napravim... A ja danas nista nisam pravila, mnogo cudan osecaj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 22:32:10
|
|
|
|
isidora88
|
klari po kom receptu si pravila kolac?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 23:03:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Anci, dobro me podseti da bih mogla humus da napravim... A ja danas nista nisam pravila, mnogo cudan osecaj Nisam nikad sama pravila a baš bih mogla.. jel praviš i tahini ili kupiš?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 30.8.2015 23:16:10
|
|
|
|
milicicak
|
Sve home made :) meni je babybulet super i za tahinini i za puter od kikirikija.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?