Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:42:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić I miris, i ukus!!! A izgled ćeM da zadrzim za sebe!!! kad si lukava
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:43:21
|
|
|
|
Klarita
|
Nije bitno gde sta vec koliko bilo gde i bilo sta ako se razumemo jer ko razume, shvatice... A, da otvorimo temu palacinke
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:48:23
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Žapkić I miris, i ukus!!! A izgled ćeM da zadrzim za sebe!!! kad si lukava Matora i lukava!!! A sa izgledom!!! Klarita, mislim, ako me razumete!!!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:53:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nije bitno gde sta vec koliko bilo gde i bilo sta ako se razumemo jer ko razume, shvatice... A, da otvorimo temu palacinke razumemo se E Klarita mogli bi smo, imam dobar recept za pallacinke, kada bo ste ih probale, vise nikada drugaicije pravile ne bi, ozbiljno
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:57:22
|
|
|
|
isidora88
|
da cujem i recept za palacinke a moze i za pizzu
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:57:56
|
|
|
|
Klarita
|
Ajde, ti turi, a ja odo da pusim. ne salim se ni ja. majke mi. Meni se svidjaju i one pohovane, ostavila sam smesu od ovih pa cu ujutru samo da ih posolim dobro i naprzim slane za dorucak ajde, ajde
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 18:58:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da cujem i recept za palacinke a moze i za pizzu Palacinke samo ja stavim 2 jaja, budu odlicne
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 25.9.2014 19:02:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Otvorila temu klikkk
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 15:25:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Slani kroasani sa kačkavaljem, malo sa susamom, malo bez, jer ga Daria ne voli: I slatki kroasani sa mojim domaćim pekmezom od jagoda: Ete ti, UM!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 15:41:37
|
|
|
|
anita
|
Lela Super su ispale.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:01:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Fala vi! Napravila sam jednu dozu: 12 slanih i 12 slatkih. Nema ih više. Jedino se Darii nisu svidele, ali zbog punjenja, sledeći put pravim sa sitnim sirom i sa eurokremom, pa će sigurno jesti.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:04:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja cu poceti da izbegavam ovu temu Svaki put kad vidim neku novu slicku, meni krene voda na usta
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:28:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Lela super su
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:40:19
|
|
|
|
nata11
|
Uf Lela san snova su. Ja bih slane
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:47:00
|
|
|
|
lelaigor
|
Nema gu više! Kad opet spravim, pozvana si!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:52:03
|
|
|
|
Didy
|
Devet stranica! Sad ću i ja da ih napravim, poslala sam muža i decu po kvasac, imam samo suvi kod kuće. Je l može maslac da se renda? Ja sam margarin skroz izbacila iz naše ishrane.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 16:54:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy Devet stranica! Sad ću i ja da ih napravim, poslala sam muža i decu po kvasac, imam samo suvi kod kuće. Je l može maslac da se renda? Ja sam margarin skroz izbacila iz naše ishrane. Didy i ja se cudim, postigla sam rekord, ne znam da li je ovo zbog njih ili nagradne igre Moze maslac, i da cekamo slike kada ih zavrsis
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 20:46:06
|
|
|
|
Didy
|
E, ljudi, ostala jedna slana. Mrzi me sad da prebacujem slike, ostajem dužna. Banuli i moji mama i tata, kaže mama da su fine, ali da bi bile još lepše da sam ih ostavila da još jednom kisnu tako napravljene i prekrivene krpom u tepsiji pre pečenja. Kaže da bi bile još mekše.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 20:52:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Didy, ja sve pravim sa suvim kvascem. Nikad sa svežim
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 20:54:51
|
|
|
|
Didy
|
A šta znam, ja se nešto tripujem da sa suvim ne naraste tako kao sa svežim. Znam da se samo tripujem, al jače je od mene.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:15:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy mozda si pretvrdo zamesila, ja nesto pravim suvim, nesto svezim, njih svezim, i uvek mi budu premekane...
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:20:46
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy E, ljudi, ostala jedna slana. Mrzi me sad da prebacujem slike, ostajem dužna. Banuli i moji mama i tata, kaže mama da su fine, ali da bi bile još lepše da sam ih ostavila da još jednom kisnu tako napravljene i prekrivene krpom u tepsiji pre pečenja. Kaže da bi bile još mekše. ja sam ih poredjala u tepsiju i onda ostavila da stoje jos 15ak min dok se rerna ne zagreje... i bas su lepo narasle i bile meke... a samo jednom sam koristila suvi kvasac, nisam bila zadovoljna i od tada samo svezi koristim... verovatno stvar navike...
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:22:18
|
|
|
|
branki*
|
da ne citiram..sve isto kao bubi
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:23:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR da ne citiram..sve isto kao bubi I sliku nisi stavila, cccccc
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:25:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR da ne citiram..sve isto kao bubi pa kada si ti moje drugo ja, ili drugo ti, ustvari je klarita drugo ja, onda si mozda ti trece ja, ili si ti drugo a Klarita trece...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Koje ime vam se najviše sviđa?bojana87Hana (
32%)
Sara (
29%)
Anja (
27%)
Ina (
12%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!