Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:30:26
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, savrsene su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 22:26:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, joko! Sad bih baš smazala koju.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pravim ih opet slikam posle i postavljam cela kuca mirise na njih, ovaj put sam ih posle belanceta posula vanil secerom, jedva cekam da ih probam
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:28:31
|
|
|
|
Anoniman
|
i
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:31:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jel rucno mesis ili preko pekare? Super izgledaju...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 29.9.2014 20:32:40 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:31:25
|
|
|
|
gagana83
|
I mene je uhvatila groznica kroasan kiflica Pravila danas, i slane i slatke i super ispale. Samo sto sam stavljala maslac umesto margarina, jer nisam imala margarin. Bealive or not, jos dok su bile mlake pojele su se. Inace nas ima dosta u kuci, a imali smo i goste tako da su nestale dok si rekao keks.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:35:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagana drago mi je da ti se svideo recept, premeke su i izdasne, i sutradan su lepe, ali mana im je sto ne ostane ni jedna za sutra dan ME njih mesim mikserom
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:39:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao UM , sto su lepe tvoje kiflice
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Sanjalice :* ja volim da malo vise porumene, i da krckaju , a unutra budu lisnate i mekane
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:05:04
|
|
|
|
mirkam
|
Kad biste vi samo znale kakav sam ja antitalenat za tijesta! Al ove kiflice sam rijesila da probam pa kud puklo da puklo I imam pitanje. Koliko suvog kvasva (onog u malim kesicama) zamjenjuje kocku ovog svjezeg koji je po receptu? U ovoj radnji koja mi je ispred zgrade nemaju svjezi, a daleko mi da idem sad u neku drugu.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:38:45
|
|
|
|
anita
|
UM prelepe kao i uvek. Trese nas groznica kroasan kiflica Stvarno su super, i izgled a i ukus.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:42:12
|
|
|
|
17 joka
|
UM, jaooo divne su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 22:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirkam, ja bih stavila malo vise od pola kesice, ne bas celu..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 8:49:58
|
|
|
|
mirkam
|
Aha, probacu. Ako mi ne ispadnu dobro, taman ce mi kvasac biti kriv
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 8:58:33
|
|
|
|
vonavoj
|
kupila sam margarin i planiram jos jednom da ih pravim,dok se ne porodim
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:20:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaha ...vi ste se zarazile sa ovim kiflicama
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj kupila sam margarin i planiram jos jednom da ih pravim,dok se ne porodim von
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:38:40
|
|
|
|
branki*
|
unina,ti stvarno mesis mikserom ovo testo? ja nisam nikad...sve rucno.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:41:31
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm, mozda i ja danas zamesim... ali ako budem imala 100kg do porodjaja krivicu UM i RR
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:42:05
|
|
|
|
vonavoj
|
ej,i ja sam mesila mikserom,oni specijalnim zicama,i super..posle samo premesila na radnoj ploci i podelila na 8 delova
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:50:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR unina,ti stvarno mesis mikserom ovo testo? ja nisam nikad...sve rucno. uglavnom rucno, tako me ucila baka, mesis dok te ruke ne zabole, i dok ti ne ostanu ciste, ali za ove kiflice mikserom, pa posle premesim na tabli... negde sam procitala da mi dodje sto. Ljudi mesim od 12 godine , da malo odmorim ruke Bubi volim i ja tebe, rekoh ti za papire cu da dodjem da mesim tvom muzu dzabe
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:51:01
|
|
|
|
branki*
|
mozda i ja da probam mikserom..znaci sve sastojke u vanglu odjednom i mutis? IZVORNA PORUKA: Unina mama Bubi volim i ja tebe, rekoh ti za papire cu da dodjem da mesim tvom muzu dzabe e,sad i ovo meni zazvuca perverzno
< Poruku je uredio branki RR -- 30.9.2014 9:53:01 >
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:52:42
|
|
|
|
bubulence
|
UM jesi li krenula?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:53:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mozda i ja da probam mikserom..znaci sve sastojke u vanglu odjednom i mutis? sve odjednom, pa dodas ono malo mleka i kvasca sto si posebno u nekoj soljici pomesala i pola kvasca stavljajte svezeg..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 12:35:25
|
|
|
|
mirkam
|
Zamijesila svoje prve kiflice,sram me bilo(sram me bilo što su prve sa ovoliko godina,a ne što sam zamijesila ) Nego da nije bilo UM nebih ni sada.Eto koliko koristi od rr,još nas i domaćicama napravi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Pomozite nam u izboru imenaMarijaBgMama i tata ne mogu da se dogovore u izboru imena za devojcicu...Natalija (
44%)
Nikolija (
15%)
Jana (
41%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!