Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:56:47
|
|
|
|
bubulence
|
trcim jadna za tobom po forumu i balavim . a da znas koliko sam gladna sada bi mi poslala bar 10kom
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:58:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi kad mi nisi blize da jedemo zajedno Ove sam pravila mm da ih nosi sutra na posao, divni su, mekani i hrskavi.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 23:02:01
|
|
|
|
bubulence
|
vidi je, jos ih i hvali . draga, sva sreca sto nismo blize. imale bi po 150kg
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 23:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
pa hvalim ih kad sam od punog pleha pojela smao jednu ostalo ide carini
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:20:31
|
|
|
|
jovicaa
|
a koliko ispadne kroasana od ove kolicine? nesto mi to deluje malo ako se razvlaci samo jedan krug? i kako da nafilujem a da ne curi kad je tako tanak trougao?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:26:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice od 25-30 ispadne. Pa ja stavljam u fil belance sitan sir i krem sir, nikad mi ne iscuri. A u slatke komadice euro bloka, isto ne iscuri
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:35:13
|
|
|
|
jovicaa
|
ok, probacu, evo cekam da mi nadodje kvasac, nikako. a reci mi kako mesas sastojke prvo sve mokre pa dodas brasno? zbunjuje me sto ide i jogurt i mleko, ne znam kad da dodam jogurt
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 20:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jogut i mleko zagrejem da budu mlaki, u brasno stavim so, i jaja, i pola mleka, a pola mleka dodadm u pola svezeg kvasca i kasiciu secera, pa to naknadno dodam, i mutim mikserom :D
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 22:22:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Izgleda su baš ukusne...moram ih i ja uskoro praviti
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 22:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Viki cekam slike!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 12:59:29
|
|
|
|
dijana1*
|
www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/kiflice_974.html Azra probaj da ih napravis po ovom receptu. Nema sanse da omanes, stvarno je jednostavno a bas budu mekane. Ja ih pravim prazne i sa sirom, ma savrsene su. Margarin se stavi u tepsiju i mislim da je to kljuc zbog cega i budu mekane. IZVORNA PORUKA: Azra_ Peace, hvala ti! Ja inače nisam ni spretna, a plus neiskusna sa testom, ovaj pokušaj je bio dugotrajan, jako me je izmorilo-kažem, kad nemaš rutinu i tehniku sve propada. Morala bih još puno da vežbam. Meni testa generalno ne idu od ruke. I kud ispadoše hrskave i tvrde?!!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 14:03:12
|
|
|
|
Peace*
|
To je slična fora kao one što ja pravim, samo ja ne stavljam margarin između, nego kiflice pečem, a margarin otopm, pa vruće kiflice prelivam topljenim margarinom. Budu kao duša mekane.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 22:06:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Moje su toliko bile mekane i ukusnu da niko nije verovao da sam ja pravila Bilo je,ma daj nemoj zezati u kojoj pekari si kupila[sm=smiley36.gif Bas budu mekane ]
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.8.2015 22:14:39
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, zene, kako se meni sada jedu ove kiflice... Za vikend nismo tu al cu valjda do ponedeljka skupiti hrabrost da ih napravim i dam mini bubi da proba :)
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.8.2015 22:40:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak i meni, gde me podseti na njih, moram ih sledece nedelje praviti, i mi smo za vikend zauzeti..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.8.2015 12:39:42
|
|
|
|
branki*
|
bogme,ja kako nisam skoro nista pravila ne pamtim od kad,mogla bih ovo uskoro,da kupim materijala i da se bacim neko vece na posao kad mi malecka dozvoli.bas mi se jedu.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 8:51:29
|
|
|
|
branki*
|
um,da li moze umesto jogurta da se ubaci mleko,nemam jogurt,imam samo mleko..planiram da pravim.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 8:55:17
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam probala, ne znsm bolje je jogurt dajeim mekocu, ako nemas probaj sa mlekom a javi,ali mislim da nece biti to to...
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:01:21
|
|
|
|
branki*
|
bzv...ne mogu da kupim sad,ne mogu zbog ove dece,probacu sa mlekom..
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:02:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Kiflice Branki ovde idemleko i budu bas bas mekane. Samo je jako bitno da ih ne prepeces.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:11:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Skoro sam bila kod zaove da pravimo kiflice,imam slican recept kao Um,ali ona nije imala jogurt pa smo zamesile bez i kiflice su bile super nije se primecivalo da fali jogurt.E sad,ja se bavim keteringom pa umem dobro da mesim,ali probaj u svakom slucaju ne verujem da ce biti lose.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 10:32:11
|
|
|
|
branki*
|
ja zamesila,pa videcemo
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 15:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
vec 3 dana se kanim da ih pravim a tako mi se jedu, sve sastojke imam, samo me mrzi, e danas cu morati
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 16:34:37
|
|
|
|
emicaa
|
um kod mene tjesto raste,jedva cekam da budu gotove
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 17:52:05
|
|
|
|
Anoniman
|
emice javljaj kakve su ja cu moje sada da zamesim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.