Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 14:05:15
|
|
|
|
Peace*
|
milicicak Azra, probaj ovo KLIK
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 16:27:11
|
|
|
|
Azra_
|
Peace, hvala ti! Ja inače nisam ni spretna, a plus neiskusna sa testom, ovaj pokušaj je bio dugotrajan, jako me je izmorilo-kažem, kad nemaš rutinu i tehniku sve propada. Morala bih još puno da vežbam. Meni testa generalno ne idu od ruke. I kud ispadoše hrskave i tvrde?!!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 18:45:04
|
|
|
|
Peace*
|
Ni ja ne znam. Ovo je recept koji je uspeo iz prve. Samo jednom su bile malko tvrdje al nikada hrskave. Probaj
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:10:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje integralne u bile malo tvrdje, a klasicne odlicneeee! Premekane
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:18:20
|
|
|
|
Klarita
|
Opaaaa, podsetiste me na ove kiflice...sutra mesenje opet
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:22:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ko je kupio svez kvasac i maslac??? A ko? KO? Pa moj muz . Znaci ovih dana su na redu eto ove cuvene kiflice. Nego moze to sa maslacem ne?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:24:46
|
|
|
|
Klarita
|
mislim da ce ti "lose" budu
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:25:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jaoooo prorocice nemo me nerviras . Mm se zakleo da vise nikad nece kupiti margarin pa ne vredi ni da mu kazem da ga uzme
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:28:34
|
|
|
|
milicicak
|
MiLj, bas ce biti lose sa maslacem a mogu i sas mast da se prave
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:29:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ijuuuu sas mast , ta to cemo na zimu kad bidne masti sad nemamo. Imam samo neku uzeglu
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 22:34:09
|
|
|
|
Klarita
|
Nemo' uzeglu, leba ti
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 23:39:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
A posto imam tonu s uvog kvasca, koliko bi njega islo umesto kocke? Ima li ko predstavu? Ili da ipak kupim kocku?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 5.11.2014 23:53:10
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ni ja ne znam. Ovo je recept koji je uspeo iz prve. Samo jednom su bile malko tvrdje al nikada hrskave. Probaj Pa dobro, onda mogu da probam. Ili još bolje, da dam mužu, on bolje barata sa testom.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 0:00:09
|
|
|
|
Klarita
|
Azra, slobodno, ja sam isti slucaj kao ti. Nisu ni meni bile ne znam ni ja, ni priblizne kao UM i ostalim devojkama, ali su bile itekako jestive oprobaj se jos jednom, vrede...ova UM nas prosvetli
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 1:05:24
|
|
|
|
Azra_
|
Ja valjda idem linijom manjeg otpora. Što da džonjam kuhinji i oklagijam 3 sata i budem mrtva, kuhinja u haosu, dete kenjkavo, kada lepo mogu do pekare, ili neki ketering i rešim stvar. A pri tom, nisam neko ko je lud za kiflicama. Nego eto, baš sam htela da probam, zbog deteta. Kada me prođe faza razočarenja, krećem u nove pobede.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 1:15:58
|
|
|
|
mati
|
Ja sam ih jednom pravila i nisu bile lose. A moja sveki, nju jednostavno hoce testo. Azra ko sto rece i ja kupujem... Jos kod nas u pekari sam otkrila te domace kiflice, a cena 8din/kom. Navukla sam se opasno kad god idemo u setnju na meniju su kiflice.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 1:44:55
|
|
|
|
Klarita
|
Nije mi gust da kupim, nego da mi kuca zamirise na neko jedenje ne na zaprsku
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 10:39:26
|
|
|
|
Peace*
|
Azra, što bi dete bilo kenjkavo? Posedneš dete, daš testo, malo brašna, oklagiju, modlice, i da vidiš kako će biti zauzeto. Na kraju umotate i dečije testo u kiflice, i ispečete. Moji su juče napravili svako svoju KIFLU, a ja sam pravila kiflice. Pa ne znam kad su tako lepo večerali poslednji put.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.11.2014 13:47:00
|
|
|
|
Azra_
|
Peace, gnječenje je obavezno i taj deo je odličan i najbolji deo priče, ali dok ja ovako spora, rasčistim krš, on se obično šunja oko mene, ja pazim kiflice, on zove da se igramo... Klaro, jesi u pravu, lepo je kada zamirišu kiflice u kući. Mada, meni i dalje uživanje da bude ˝mešeno pa obešeno˝, bar što se testa tiče. I samo da dodam, ove nam jesu ispale tvrde, ali gle čuda, ništa nije ostalo. Dakle, pojele su se.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 7.11.2014 7:23:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ni priblizno ispale kao vama na slikama , medjutim mekane kao dusa, pojele se sve odmah. Napravila sam i slatke i slane. Ostalo je par slatkih (kod nas uvek ostane slatko a slano se prozdrne). Iskreno mislim stvarno da je u pitanju maslac. Drugacije testo ispadne kad se pravi sa margarinom. No kazem bile su odlicne iako sam mislila da sam ih osolila dva puta haahahah...D me prekinula u pravljenju da je vodim u wc pa kad sam se vratila nisam mogla da se setim da li sam osolila ili ne. Tako da sam dodala samo kasicicu soli. Iskreno nisu bile preslane al i dalje mi je misterija da li sam ih dva puta solila
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 9.11.2014 23:50:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Pravila ih danas, ali mi nisu ispale baš dobro, tvrde su Slikala sam, staviću ovih dana sliku. Jedino što sam stavila Fidelinka brašno, ono mi uvijek bude dobro, a ostalo sve isto. E sad jedino mi je paalo na pamet da možda mi (kojima nisu ispale baš tako lijepe) stavimo previše brašna? da li je 650 mjera koja ide samo u tijesto, a za razvijanje ide još (ja sam tako radila, iako mi se činilo mALO GUŠĆE) ili je 650gr brašna ukupno, znači i za razvijanje i za tijesto? Pravila sam slane, i par slatkih za djecu, ali slatke nisam slikala. mada oni su ih ponjupali, a i ja sam ove slane, nije da se žalim ali opet mi nisu ovakve kao vama---->ljubomorna
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 9.11.2014 23:56:02
|
|
|
|
Azra_
|
I moje su bile tvrde. Nisi jedina.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 13.11.2014 20:35:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pravila sam ih ponovo danas, duplu dozu bez vagice , znaci odokativno I ispale su super! Izbacila na fb ali ovde ne mogu sa mob-a , bezveze.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:51:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Moji od veceras
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:54:47
|
|
|
|
choopa choops
|
UM kad si tu, aj mi odgovori na pitanje ovo gore?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.