Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 8:25:57
|
|
|
|
tijatija
|
Po prvi put sam uzela Nan nestle 1. Ovde kod nas nije bas izreklamiran i nema na mnogim mestima da se uzme.Vidim da hvalite to mleko pa sam probala i ja da dajem Nikoli. Za sad sam zadovoljna jer nepeni uopste, a on ga rucka i do 60ml na 2 sata , i ako je tek 4 dana neznam dali mu je to mnogo, mozda gresim ali mi izgleda kao vodnjikavo
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 8:31:16
|
|
|
|
marince1
|
Nan jeodlicno mleko
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 8:47:51
|
|
|
|
cockic
|
ja sam na pocetrky koristila bebelac tj od dva i po meseca zajedno sa sikanjem znaci kombinacija i onda do 6 je tako sikila i pila bebelak pa sam onda presla na nan po meni je on mnogo gysci od beblaca po meni bolje,samo sto je mene ona kesa nekako samarala tj.koliko znam ima i kytyje e sad da li sy iste ali zato sy mnogo skyplje a kesa i zatvaranje mi se nije svidelo stalno sam sa nekim gymicama zatvarala.tako da smo sa nekih osam i po opet na bebelacy inace oba je lepo pila i hoce a bebelac sam koristila jer kod nas y porodlisty dajy njega pa reko mozda da joj nemenjam ali nema to veze jos je ona samo sikila do tih dva i po meseca tako da sam mogla bilo koje ali taj je mm kypio da imam jedan y kyci jos kad sam se poridla pa sam odmah to nacela i pocela da koristim. a sto se tice nana na CG primorjy nema ga bas svyda znam da mi je prodavac iz lokalne apoteke rekao da idem do bara y voli market ali nije cyo da ga neko nydi i zato ga oni nisy ni porycivali tako da smo mi na mory opet morali bebalac jer njega imajy a moja cera je na mory popila 3 kese nana i sve to za 7 dana vec za 8-o jytro nisam imala a tamo je imala 7 meseci sve je jela ali mleka je pila oko 900ml dnevno jos nocy sika ,cyvali smo siky za noc do 8 meseca ko ce da pravi mleko nocy ovo je syper ispalo a sad pije nekih 400-500ml.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 10:24:30
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Po prvi put sam uzela Nan nestle 1. Ovde kod nas nije bas izreklamiran i nema na mnogim mestima da se uzme.Vidim da hvalite to mleko pa sam probala i ja da dajem Nikoli. Za sad sam zadovoljna jer nepeni uopste, a on ga rucka i do 60ml na 2 sata , i ako je tek 4 dana neznam dali mu je to mnogo, mozda gresim ali mi izgleda kao vodnjikavo nemoj da se brines, daj mu koliko hoce. NAN je tecnije mleko nego npr Aptamil, ide vise vode na razredjivanje, ali je nama zahvaljujuci toj retkosti i stolica bila redovnija nego npr sa Bebelacom ili Impamilom, HIPPom i ostalim guscim dohranama... ali se i nije toliko gojio od njega ko npr prijateljicin od Aptamila i li Humane, barem po mojoj nekoj proceni (sto je vrlo individualno) . ako ti nije komplikovano za nabavljanje a detetu prija, onda ja mislim da je to dobar izbor
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 11:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
tijo, daj mu koliko hoce nek jede, bitno da je sit
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 11:12:23
|
|
|
|
tijatija
|
Ovde je cak i patronzna bila iznenadjena juce kad me pitala koje mleko koristim . Iskljucivo ga ima samo u velikim marketima ali ne u svim. Vidim spominjete neke kese , ovde ima samo pakovanje u kutiji 300gr, stvarno nam je izbor mleka i pelena katastrofalan , taman sam navikla na huggies i sad opet nema vise gde da ih kupim katastrofa
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 11:20:30
|
|
|
|
jance
|
ima i kod nas kutija pa u kutiji ona alu-folija kesa ili sta vec bude, malko mi izvetrilo. koja je cena? kod nas inace imas i pakovanje od 600g. probaj i u apotekama. da, mi smo jedno vreme pili i NATIVU isto proizvodjaca Nestle, koliko sam primetila sastav je isti sa nekim sitnim odstupanjima, a nje ima u nekoj velikoj konzervi. sad je vise nema kod nas na trzistu. i doziranje je cak bilo isto kao NAN.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 11:56:28
|
|
|
|
tijatija
|
Ovde je 300gr 4.5e a vece kutije nema pogotovo ne po apotekama, neki nisu ni culi za Nan . Koliko je kod vas?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 12:04:34
|
|
|
|
Tiziana
|
Moj sin je pio NAN od rodjenja pa na dalje,sve dok nismo presli na nestle junior, nama je dr rekla da ga bebe najvise vole jer ima najlepsi ukus i preporucila nam ga je. Cerka je sisala do 8m pa je nakon tog apocela da pije isto NAN. moja iskustva su zaista super sa tim mlekom. Ona sad ima 14m i kupim joj i neko drugo mleko kad nema NAN-a,a za kuvanje koristim kravicu..Tako da od mene isto imas pohvalu tog mleka i ista konstatacija da mi se cini da se od njega deca onako manje goje,a fino napreduju!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 12:07:08
|
|
|
|
tijatija
|
Sad mi mm javlja , da je zvao uvoznike za CG (ujedno je i prijatelj sa jednim) i da mu je rekao dok se potrose zalihe da ce ga biti jer se vise neuvozi Neznam kolike su zalihe i dali je pametno onda nastavljati sa njim ?!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 12:12:06
|
|
|
|
Tiziana
|
Pa ti uzmi ono mleko koga svuda ima. JA znam da mi se cinilo da NANa nema svuda i uvek kad mi je bio neophodan nisam mogla da ga nadjem,i rkela sam sa drugim detetom cu neko ddrugo melko.Ali hvala bogu ona je sisala,a onda sam posle po automatizmu kupila taj NAN.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 14:26:46
|
|
|
|
branki*
|
boza je pio nan HA 1,zatim i 2,a sad opet pije NANpro 3,tako valjda.samo to mleko hoce.kupujem ga u maxiju.kod nas u boru ga samo tu ima.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 15:47:28
|
|
|
|
cockic
|
tija y vecim marektima je 750 din ili ti oko 7eura 600gr to sy dve te aly kese nana koje meni neodgovarajy kytija je bolja ali skyplja.bebelac limenky placam 450gr 580 din ili 5 eura y aksi.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.12.2012 16:19:44
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Sad mi mm javlja , da je zvao uvoznike za CG (ujedno je i prijatelj sa jednim) i da mu je rekao dok se potrose zalihe da ce ga biti jer se vise neuvozi Neznam kolike su zalihe i dali je pametno onda nastavljati sa njim ?! u gadno moram da kazem... a jel pitao oce li uvoziti neko Nestle drugo vestacko mleko mozda? mozda su samo promenili mu naziv, znam da se u madjarskoj nije zvao NAN nego Beba..
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.1.2013 13:23:28
|
|
|
|
MASHKA
|
žene mene interesuje koliko dugo može ad mleko da stoji pripremljeno na sobnoj temperaturi?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.1.2013 16:00:16
|
|
|
|
MicinaMama
|
U FR ad mleko NAN je NIDAL (nestle).Dobro je mleko. Mojoj deci odgovara Modilac iskljucivo.A dole u Bosni sam koristila aptamil.Mada jako je dobro mleko impamil(domace) Ja bih dole koristila samo impamil.Jeftinije je jer nije ni uvozna roba nego domaca,znaci i kvalitetnije je.Ukus aptamila ovde i aptamila dole (bih,sr) je razlicit pa cak i prah na oko je drgaciji.A tako i nestleovih mleka.To su sve preradjeni orginali takoreci.Ipak vise verujem domacim proizvodima. Gotovo mleko je naj bolje dati bebi frisko,nevalja da stoji.Bolje ti je sa sobom poneti toplu vodu a u kutijci formulu(ad mleko) pa pomesati pred jelo,a ne nosati gotovo.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.1.2013 16:05:58
|
|
|
|
2002m
|
po preporuci babice iz porodilista ruckamo Aptamil.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.1.2013 21:33:23
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA žene mene interesuje koliko dugo može ad mleko da stoji pripremljeno na sobnoj temperaturi? kao sto neko rece,najbolje je pripremiti mleko neposredno pre konzumiranja,ali moze slobodno da stoji i 2 sata,boza je pio,konsultovala sam se tada i sa dr.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.1.2013 21:51:35
|
|
|
|
tijatija
|
Nikola popije sve 120ml ( na pola podrigne i nastavlja)ali se desavalo sa Martom mnogo puta da sam pripremljeno ostavila sat vremena na sobnoj temp. i davala joj. Naravno da je najbolje odma pripremljeno ali ja mislim da nema problema da ostane ako ne popije odma
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 17:24:39
|
|
|
|
Ivana.
|
Devojke, jel zna neko sta se desava sa Nestle junior mlekom. Nema ga nigde, a moje dete samo njega hoce. Probali smo sve, od adaptiranih, i kravlje, ma nece ni da cuje. Jedino mleko sto mi unese je za veceru, kada joj lino pravim sa kravicom.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 17:28:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana, samo je promenjena ambalaža, sada je u kutiji nije više u limenci. Malo su smanjili i gramažu, ali to je isto mleko. Mi ga kupujemo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 17:33:39
|
|
|
|
Ivana.
|
Ana, hvala ti puno. A gde ga kupujes? Ja gledala u Disu i u Tempu. A moguce da nisam zagledala. U limenkama sam videla one sa medom, ali to su im verovatno zalihe.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 18:05:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema u Tempu, u Disu nisam dugo bila tako da ne znam, mi kupujemo u Aksi, kod njih baš uvek ima. Zgodnije je bilo ono pakovanje u limenci ali jbg, šta sad.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 18:20:29
|
|
|
|
Sanchy
|
Novalac
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 19.1.2013 20:59:07
|
|
|
|
bea83
|
Posle bezbroj isprobanih Novalac,nama definitivno najbolji. Uskoro prelazimo na trojku bez dvoumljenja
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?