|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje AD mleko koristite
4.5.2011 13:01:10   
jovicaa
nan 1user posted image user posted image od svih koje sam probala ubedljivo vodi

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 476
4.5.2011 13:01:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Vratili smo se na nestle Nan 1. Od kako smo poceli sa Impamilom Teodora je imala retku stolicu. Utvrdila sam da je od njega. Danas je imala stolicu i odlicna je.

Joj, Sanjice, baš mi krivo. A ja sam ti ga preporučila. user posted image Mada je nama ok ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 477
4.5.2011 13:07:14   
Klarita
jovice, ti si bas eksperimentisalauser posted image user posted image Ja  eto sad razmisljam da joj opet dam Nan, da probam dok mi je muz na poslovnom putu, jer da je tu popip bi sto to rdaim...a Nan je tako dobar, ne smrdi, super se rastvara, nije mastan, da ne pricamo o sastavu oligoelemenata i vitaminauser posted image
IZVORNA PORUKA: jovicaa

nan 1user posted image user posted image od svih koje sam probala ubedljivo vodi

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 478
4.5.2011 13:08:57   
Sanjica26 RR
Bubo, nemoj da se sekiras. Pa, nisi ti kriva.user posted image Ja sam bas htela da promenim Nestle.
E, sad imam dva pakovanja Impamila, pa bih mogla kad budem dolazila dok Nina ne napuni 6 meseci da ti ih dam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 479
4.5.2011 13:14:11   
Anoniman
Baš čitam i vidim da sve stalno menjate ad mleko. Je l' to po nekoj preporuci? Meni su stalno govorili da ako beba dobro napreduje, ima redovne stolice, ne bljucka, uopšte ne treba menjati formulu user posted image Mi smo od prvog dana koristili Nestle i tako sve do uvođenja kravljeg...

Direktna veza do poruke: 480
4.5.2011 13:14:23   
Anoniman
Ma samo ti dođi, lako ćemo mi za sve ostalo. user posted image

Direktna veza do poruke: 481
4.5.2011 13:31:47   
Klarita
Ne znam da li ste cule, ali po najnovijim preporukama WHO (SZO) kravlje mleko se ne daje deci do tri godine....zaista ne znam kako to misle u nasoj zemlji da sprovedu, ali informacija je 100% tacna i proverena. Nina, ja sam morala da promenim jer mi je K slabo napredovala i mnogo malo jela, sada se to hvala Bogu promenilo, ali smatram da je najbolje mleko Nan1 pa se eto kao kolebam da joj probam opet, jer imam jednu neotvorenu kutiju, cisto da probam sada da vidim da li bi ga pilauser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: n i n a

Baš čitam i vidim da sve stalno menjate ad mleko. Je l' to po nekoj preporuci? Meni su stalno govorili da ako beba dobro napreduje, ima redovne stolice, ne bljucka, uopšte ne treba menjati formulu user posted image Mi smo od prvog dana koristili Nestle i tako sve do uvođenja kravljeg...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 482
4.5.2011 13:35:07   
jovicaa
naravno da mozes da probas klarita... pa sve su to samo ad mleka a ne otrovi.
ja probala nan1, bebelac, impamil i nativu.. s tim sto su mi nativa i nan najjjjj ali nativa nema riblje ulje...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 483
4.5.2011 13:36:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Klarita

Ne znam da li ste cule, ali po najnovijim preporukama WHO (SZO) kravlje mleko se ne daje deci do tri godine....zaista ne znam kako to misle u nasoj zemlji da sprovedu, ali informacija je 100% tacna i proverena. Nina, ja sam morala da promenim jer mi je K slabo napredovala i mnogo malo jela, sada se to hvala Bogu promenilo, ali smatram da je najbolje mleko Nan1 pa se eto kao kolebam da joj probam opet, jer imam jednu neotvorenu kutiju, cisto da probam sada da vidim da li bi ga pilauser posted image user posted image user posted image

Joj, mene su istresirali sa tim mlekom do 3 godine!!!! Mihajlo ima osetljiviji stomačić, pa sve što ga snađe odmah po stomaku. I meni rekli da nisam normalna user posted image što mu dajem mlečne proizvode uopšte (?!?!), da ga pod hitno prebacim na tofu, ovseno i heljdino mleko i sve ostale biljne proizvode. E sad, nije meni frka, ima i gde da se kupi, i nije skupo, nego Miša NEĆE! Naviklo dete na kiselo mleko i jogurt, a pije Moju kravicu bez laktoze od početka. Da li ću uspeti nemam pojma, zasad deluje da nema šanse.... A skroz mi glupo da mu sve ukinem

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 484
4.5.2011 13:36:51   
jovicaa
rezim bebine ishrane diktiraju FARMACEUTSKE KUCE(kojima naravno odgovara da pucamo gomilu para na ad mleka) a ne pedijatri i sve njih bas briga za zdravlje nase dece, cilj im je da na nasoj deci zarade! zato i demonizuju kravlje mleko... glupost, pa ja sam odrasla na kravljem mleku, preteruju...

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.5.2011 13:37:23 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 485
4.5.2011 13:37:57   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: Klarita

Joj, mene su istresirali sa tim mlekom do 3 godine!!!! Mihajlo ima osetljiviji stomačić, pa sve što ga snađe odmah po stomaku. I meni rekli da nisam normalna user posted image što mu dajem mlečne proizvode uopšte (?!?!), da ga pod hitno prebacim na tofu, ovseno i heljdino mleko i sve ostale biljne proizvode. E sad, nije meni frka, ima i gde da se kupi, i nije skupo, nego Miša NEĆE! Naviklo dete na kiselo mleko i jogurt, a pije Moju kravicu bez laktoze od početka. Da li ću uspeti nemam pojma, zasad deluje da nema šanse.... A skroz mi glupo da mu sve ukinem

od kad pije kravicu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
4.5.2011 13:38:15   
Anoniman
Humanu,zadovoljna sam,a i on se ne buni.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 487
4.5.2011 13:39:08   
Anoniman
Šta znam- tu negde od februara.... Znači od 13 punih meseci, i to prvo 2/3, pa 1/2 pa tek onda čisto tek sa 14 meseci

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 488
4.5.2011 13:42:26   
Klarita
U pravu si Jovice...user posted image user posted image user posted image user posted image najgore sto su i pedijatri placeni od strane farmaceuta da istu stvar guraju, tako da ni njima ne treba previse verovati
Svaka majka zna sta je najbolje za njeno dete i treba sama sebe i svoje dete da "slusa"
IZVORNA PORUKA: jovicaa

rezim bebine ishrane diktiraju FARMACEUTSKE KUCE(kojima naravno odgovara da pucamo gomilu para na ad mleka) a ne pedijatri i sve njih bas briga za zdravlje nase dece, cilj im je da na nasoj deci zarade! zato i demonizuju kravlje mleko... glupost, pa ja sam odrasla na kravljem mleku, preteruju...

< Poruku je uredio Klarita -- 4.5.2011 13:43:47 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 489
30.5.2011 12:58:04   
Mala Loojka
Koliko ste vasoj deci davali AD mleka sa 4 meseca? Kolicina i vremenski razmaci izmedju obroka...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 490
30.5.2011 14:47:44   
Klarita
180 ml (180 zapravo voda i 6 merice) na 3-4 sata, ali ona nema nocne obroke , a i sa 4 meseca smo vec uvodili polako cvrstu hranu

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 491
30.5.2011 15:03:25   
Mala Loojka
Moj mali jede 120ml na tri sata... A od 8 uvece do 6 ujutru jede 2x
Sad mu od juna povecavam na 150 na 3h i krecem sa hranicama....

Ma mene to zbunjuje zbog one tabele na aptamilu..

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 492
31.5.2011 20:53:04   
janajana
Humana HA1

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 493
31.5.2011 21:47:51   
jovicaa
presli na nan 2 ne vidim neku razliku, osim sto se lakse rastvara od 1.
i cudno mu smrdi kaka na proliv, bljaksuser posted image ali ponekad je i skroz cvrsta, tako da nije proliv

< Poruku je uredio jovicaa -- 31.5.2011 21:48:28 >

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 494
31.5.2011 21:53:10   
isidora88
ja ne znam kada da predjemo na nan2?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 495
31.5.2011 22:02:59   
jovicaa
sa punih sest meseci. mi smo sad, ne znam ni sama zasto, ali za 4 dana puni sest tako da isti djavo
i nije mi jasno zasto na svim drugim dvojkama pise  tri puta dnevno, a samo na nanu pet putauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 496
31.5.2011 22:10:30   
isidora88
nemam pojmauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 497
31.5.2011 22:27:19   
jovicaa
ja mu dajem tri puta to i jednom voce, jednom povrce, tako bi i trebalo sa sest meseci valjda

Direktna veza do poruke: 498
31.5.2011 22:40:27   
bokicans
kada bude imao punih sest meeseci,ja sam kupila za vsaki slucaj ,pa nek stoji ,otkud znam....
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja ne znam kada da predjemo na nan2?

Direktna veza do poruke: 499
31.5.2011 22:41:17   
marija32
Nan 3

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here