Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 10.4.2011 9:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo pili Nativu Nestle (1 i 2), nakon navrsenih godinu dana presli na redovno mleko. Inace, Nestle je po meni najbolji u proizvodnji AD mleka, probali smo i druge, ali ovo je ubedljivo najbolje - krvna slika i sa 6 meseci i sa godinu dana odlicna - nijednom malokrvnost!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 10.4.2011 9:47:07
|
|
|
|
isidora88
|
koja je razlika izmedju nestle nativa i nan?(osim ambalaze)
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 10.4.2011 10:14:03
|
|
|
|
jovicaa
|
mislim da je madre cak i zvala "nestle"(neko predstavnistvo u srbiji) i da su joj rekli da nan sadrzi omega 3 kiseline. ja sam gledala sastav i jedina razlika je sto nan sadrzi riblje ulje, koje sadrzi omega 3 kiseline, tako da je to, to. one su bitne za razvoj mozga, pa mi sa native prelazimo na nan
< Poruku je uredio jovicaa -- 10.4.2011 10:15:55 >
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 10.4.2011 10:44:17
|
|
|
|
jovicaa
|
a nativu smo slucajno koristili, moja tetka je imala 5 konzervi, pa zato...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.4.2011 11:36:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakve su cene? Ja Humanu placam 700 dinara.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 13.4.2011 14:31:28
|
|
|
|
azdajica75
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa meni je nativa bila super, a i nan je slican, zato sam ga uzela, samo sadrzi jos i riblje ulje koje je potrebno bebici svidja mi se nestle i mislim da cu ostati pri njima... mada beba je lepo je i impamil, ali moja beba sve hasa, sta god joj se da azdajice i ja sam iz vsa onda cene koje sam navela uzmi sa rezervom,dosta smo skuuuupi
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:41:01
|
|
|
|
jovicaa
|
zivim u zru ali sam iz vsa inace zene ja PREZADOVOLJNA nanom, ostajemo na njemu dok ne predjemo na kravlje..... a kada cemo preci ne znam... tamo negde kasnije kasnije
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:42:36
|
|
|
|
jovicaa
|
ja ne mogu tacno da se setim koliko smo platili nan od 600 gr, mm kaze 816,00 din(u univereksportu)
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:45:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćuti , Jovice , ne govori na glas , čuće te neko pa će se opet tepamo
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:47:42
|
|
|
|
jovicaa
|
zato i kazem kasnijeeee da mi ne dodje neko na gajbu da mi "objasni" da moram drugacije
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:48:41
|
|
|
|
jovicaa
|
sis dodzi u kravlje mleko
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:49:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Alo , ako se čujemo , ja samo da viknem da se Jovica ŠALILAAA , neće , neće kravlje da uvodi ... Jok !
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.4.2011 20:51:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Prebiću vas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 18:12:46
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Zene, da li valja promeniti dohranu...?? Moj mali ce sad tri meseca i do sada smo bili na aptamilu, ali od njega ima zatvor...Pa bih da promenim...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 18:25:16
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam mom bebcu promenila mleko,pio je bebelac i od njega nije kakio po nedelju dana i presla sam na nestle nan i sad kaki svaki dan tako da bih ja u tvom slucaju promenila,dosta njih kazu da aptamil izaziva zatvor kod beba mada je dosta njih i prezadovoljno
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 18:46:26
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Moj mali i siki po 2-3 puta na dan, jer toliko mleka uspe da mi se nakupi, pa se mislim sve da nisu ti zatvori zbog mesanja mleka? I jel mi mozes reci koliko si ti mililitara davala bebi kad je imala 3 meseca :) ?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 18:56:16
|
|
|
|
Olga75
|
zbog mesanja mleka sigurno nije zatvor deca koja sisaju imaju stolice i po nekoliko puta na dan ali mogu i da nemaju i po nedelju dana ako ces menjati mleko postepeno to radi , promeni prvo jednu flasicu pa sutra dodaj dve nemoj naglo
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 18:58:52
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam davala oko 120-150 ml, moj je isto sikio i pio ad mleko i imao zatvor ali kad sam promenila dohranu sve je bilo ok bez obzira sto je pio i moje i adaptirano ja sam i pedijatra pitala kad sam promenila mleko i ona je rekla da sam dobro postupila i da je nestle nan po njoj najbolje i najkvalitetnije
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 19:06:48
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Hvala zene :)
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 25.4.2011 19:16:53
|
|
|
|
jovicaa
|
isi koliko ti sada pije beba? ja kad sam menjala dohranu promenila sam je od jednom, znaci kupila drugu i pocela da je koristim. mislim to su samo adaptirana mleka nema tu mnogo razlike osim u kvalitetu
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2011 16:43:55
|
|
|
|
gugutka
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa impamil mi jaaako smuuurdiiii i ne svidja mi se ... Nama je Impamil odličan , navikli smo se i lepo ga prihvatili (a i cena je super), a i nekako više volimo da je domaća hranica neka neka strana........
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2011 16:45:51
|
|
|
|
Mishica 77
|
Od pre dva meseca smo na Nestle juniuor 1+(sa probioticima) i ja sam zadovoljna. Kravlje koristim samo za pripremanje hrane.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2011 19:26:34
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa isi koliko ti sada pije beba? ja kad sam menjala dohranu promenila sam je od jednom, znaci kupila drugu i pocela da je koristim. mislim to su samo adaptirana mleka nema tu mnogo razlike osim u kvalitetu pije mi oko 180 ml sada,nekad i vise(toliko vode stavim,kad smuckam i hranu bude veca kolicina za nekih 20-30 grama) i ja sam odjednom promenila i nikakvih problema nisam imala,mateja je super prihvatio. impamil mi se ne svidja,nekako se tesko rastvara,gust je a i mateja nije bio odusevljen.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 4.5.2011 12:56:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vratili smo se na nestle Nan 1. Od kako smo poceli sa Impamilom Teodora je imala retku stolicu. Utvrdila sam da je od njega. Danas je imala stolicu i odlicna je.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 4.5.2011 13:00:30
|
|
|
|
Klarita
|
I ja mislim da je Nan najbolje, ali sta da radim...moje dete ga nikako nije htelo, i to me je i dovelo na RR.Eto, sada joj dajem Humanu i super...pu, pu, pu...pije i uziva i raste kako treba, hvala dragom Bogu!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?