RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:35:43)

Moja T je bila u grupi gde su bila mladja deca. Uopste nije nazadovala. Bila je naprednija od njih: skinula odavno pelenu, nije imala flasicu i cuclu dok su oni sve to imali. Da ne pricam o drugim sposobnostima. Tacno se isticala i bila je omiljena u grupi. Bila je zadovoljna sa vaspitacicama tacnije obozavala ih. Od septembra je u starijoj grupi koja pripada njoj. Ali pati stalno za mladjom grupom. Nekad pozeli da ide tamo, pa je vaspitacice posalju.

Misha i Ljisha -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:38:01)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Moja T je bila u grupi gde su bila mladja deca. Uopste nije nazadovala. Bila je naprednija od njih: skinula odavno pelenu, nije imala flasicu i cuclu dok su oni sve to imali. Da ne pricam o drugim sposobnostima. Tacno se isticala i bila je omiljena u grupi. Bila je zadovoljna sa vaspitacicama tacnije obozavala ih. Od septembra je u starijoj grupi koja pripada njoj. Ali pati stalno za mladjom grupom. Nekad pozeli da ide tamo, pa je vaspitacice posalju.

[sm=smiley36.gif] i moja D sve isto a medju mladjima je hehehe...al sto ja imam dete....Ima je jos samo Klarita. [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:40:25)

Mozda zato sto su rodjene istog dana[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:43:03)

znam da bih sad trebalo da odem u temu da je pohvalim al moram ti ovde napisati. Moja zna da nacrta cica glisu[sm=smiley16.gif] cak mu i kosu nacrta[sm=smiley29.gif]
sigurno je do datuma rodjenja.

Sanjica26 RR -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:45:00)

Odoh i ja da je hvalim[sm=smiley36.gif] mislim moju[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 21:48:37)

Bubi moram ti reci dve stvari prvo to sto vaspitacice rade,je ruzno i ja bih licno napomenula i skrenula paznju,a drugo ne znam kako je kod vas ali npr moja I koja ima 2g i mesec dana,ne uci u vrticu tasi tasi,i te kako rade sa njim o pesmicama da nr govorm ali tu je crtanje lepljenje razni kolazi,razne tehnike,plastelini....pusti da se uhoda pa ces vec videti...

bubulence -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:11:14)

Ljiso bravo za Dunju [sm=bravo.gif].
Adulence znam da deca od dve godine znaju mnogo vise od tasi tasi ali ovde stvarno decica jedva da pricaju, juce su trebali nesto da nacrtaju drugaru za rodjendan pa drze flomastere zajedno sa roditeljima. Ema uzme, nacrta cvet, sunce (ona je inace antitalenat za crtanje i jedva da se zna sta je nacrtala) i napise 'srecan rodjendan' . dodje decak posle nje i isara sve to. bila je jako tuzna jer misli da se jedina trudila a to je neko drugi skroz isarao... i tako... da ne duzim, kao sto sam rekla, sacekacu jos malo pa cemo videti...

serpica -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:15:42)

Bubi kod nas se deca rodjena u januaru i februaru prebacuju u stariju grupu,tj godinu dana starijom decom. I meni je to ok,bolje da ide sa starijom decom godinu dana,nego da bude sa 1,1,5 god mladjom decom,ne verujem da ce da unazadi ali treba joj stimulacija za rad i neko skime ce moci da podeli svoje misljenje i takmici se na kraju krajeva,ja mislim da je prebacis u drugi vrtic sa svojim godistem.

dijana1* -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:32:29)

Bubi mislim da nece nazadovati ali ako smatras da moze da utice na E uvek je mozes prebaciti. Samo pazi da se mnogo ne veze za tete i drugare pa ce prelazak teze podneti.
Napisacu svoje misljenje i molim te nemoj mi uzeti za zlo[sm=smiley2.gif]
Super je sto E zna da pise, sve pohvale. Ali mislim da se neke stvari uce u svoje vreme. Ona ima tek 3 godine i mala je da bi ucila slova. Pa to da tako treba svi bi u vrticu ucili da pisu. Mislim da neces mnogo postici prelaskom u stariju grupu, mislim hoces ali i dalje ce ona verovatno biti vodja i prva u svemu jer ide mnogo ispred svoje generacije. Ona sa 3 godine zna da pise, zamisli sta ce tek znati sa 6-7, tek tat+da ce joj skola biti dosadna jer ce njeni drugari uciti ono sto ona odavno vec zna, a neces moci da je prebacis u drugi razred.

bubulence -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:44:57)

Serpi ja tebe mnogo volEm!!!
Dijana ne ljutim se uopste, mi nju nikada nismo forsirali sto se tice pisanja. ona je prvo sama trazila da napise svoje ime. to smo joj pokazali (ustvari nadimak jer ima samo 3 slova). pa je onda pocela da nas ispituje dok joj citamo koje je koje slovo. i tako je jednog dana sama ispisala M, N, O, i jos par slova koje je niko nije ucio... i postala opsednuta tim pa smo po ceo dan pisale. sada vise nije opsednuta ali i dalje zna da pise. jedino sto nekad malo ispretura slova (krene da pise na kraju papira pa napise E,M i onda nema mesta za A pa ga napise ispod ili stavi ispred E)... a i ima 2-3 starije drugarice pa uz njih mnogo nauci. mozda je meni zato sada ovo i strasno. jer sam bas bila odusevljena koliko ona upija ono sto rade stariji, koliko stvari zapamti i nauci od njih...

dijana1* -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:53:41)

Sve te razumem, samo polako. Naidje njima tako period zapnu za nesto pa popuste.
Ona je tebi naprednija i zrelija od njenih vrsnjaka pa ti zato sve to izgleda i malo strasno.
Moj Vuk je npr sa 2g i mesec dana znao sve marke automobila. Imam snimak gde hoda parkingom i govori koje je koje auto i na kraju snimka ja se upiskio ( bili smo u fazi skidanja pelena)[sm=smiley36.gif] ljudi gledaju i ne mogu da veruju.
Ali kako je dosla beba nemam toliko vremena za njega pa neke stvari manje uci ali da upija kao sundjer upija.
Drago mi je sto sam ga upisala u vrtic i vidim da mu odgovara. Svaki dan uce nesto novo [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:56:35)

hihihihi zamalo se sada ja nisam upiskila kada sam procitala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (27.1.2015 22:59:35)

IZVORNA PORUKA: serpica

Bubi kod nas se deca rodjena u januaru i februaru prebacuju u stariju grupu,tj godinu dana starijom decom. I meni je to ok,bolje da ide sa starijom decom godinu dana,nego da bude sa 1,1,5 god mladjom decom,ne verujem da ce da unazadi ali treba joj stimulacija za rad i neko skime ce moci da podeli svoje misljenje i takmici se na kraju krajeva,ja mislim da je prebacis u drugi vrtic sa svojim godistem.

Serpi tako su T prebacili u stariju grupu, jer je rodjena januara. Sad vec ozbiljnije rade. Da je sada jos uvek u istoj grupi bilo bi joj dosadno.
Mala je razlika izmedju Vuka i Teodore ali kao da su brat i sestra. Posebno se slazu oko jela[sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (28.1.2015 9:28:48)

Ducina vaspitacica dobila premestaj da bude glavni vaspitac u drugom vrticu,on je juce bio ocajan,toliko su puno radile sa njima,nadam se da ce i ova nova da nastavi tim tempom [sm=smiley13.gif]

Maja T. -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (20.2.2015 19:04:45)

Potrebna mi je pomoc svih vas :)
Treba da upisem dete u drzavni vrtic na Vracaru.Ima li neko iskustvo sa Guliverom ili Lepom Vitas?
Hvala unapred...bas bi mi značilo iskustvo mama :)

mila83 -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (3.3.2015 15:37:56)

Ja sam zadovoljna uslovima vrtica u koji moja deca idu. Lepo je opremljen,sin je u novom objektu koji je izgradjen pre tri cetiri godine. Imaju dosta aktivnosti.Ono sto mi je najvaznije jeste da roditeljima nisu uskracene ama bas nikakve informacije sto se ticu njegovog deteta,vaspitaci su uvek tu za razgovor i podrsku,bar ja imam takvo iskustvo.

Bibilib -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (4.3.2015 9:13:40)

I ja sam takodje zadovoljna sada su poceli da ga sredjuju,vidim farbaju ogradu,sredjuju dvoriste itd.inace je osoblje jako ljubazno,odnosno vaspitacice,uvek su tu za razgovor...

maki22 -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (12.8.2016 14:39:05)

pozdrav svima :)
nova sam na forumu i interesuje me da li neko ima iskustva sa vrticem sundjer bob i patrik u Cvecarskoj ulici .... konkretno me interesuje za uzrat od 4-5 godina...
Hvala :)

Mala Elena -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (12.8.2016 15:43:49)

Da li neko zna do kada su spojene grupe u jaslama?
Izgleda da ce mi mala biti ubacena pre u jasle pored nase zgrade, ne gde je starija.Znacu tek u januaru...
U ovim jaslama Lunja mi se ne svidja sto su devca ceo dan i po lepom vremenu unautra, sad kazu puno ih ima i nema sanse da ih izvode u dvoriste[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (12.8.2016 17:02:01)

ME, kod nas su spojene grupe bile tokom raspusta.

Sanjalicaaa -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (15.8.2016 15:18:02)

Grupe se spajaju samo preko raspusta.
Inace, ja sam jako zadovoljna nasim vrticem. U pocetku mi je bilo krivo sto nije drzavni, sada ga ne bih menjala. Tako lepo rade sa njima i sto se tice cene vrtica su super. Nemaju dvoriste jer su u zgradi ali svaki da idu napolje u obliznji parkic. Svaki petak dobijemo izvestaj sta su ruckali, ucili, radili i kako se nase dete ponasalo, sta je naucilo i sl.

mama krava -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (22.9.2016 8:52:42)

Ja se kunem u vrtić u koje ide moje mladje i gde je ičla starija ... LIPA u Solunskoj ulici u Beogradu. PU Decji dani! Ali stvarno je odličan! U mirnoj ulici, veliko dvorište, zgrada onako socijalistička, gradjena 80ih, ali opet kjako funkcionalana. Vaspitače, ne mogu dovoljno da nahvalim! Radi se sa decom po NTC sistemu i to bas puno. Mi smo imali problem sa ishranom, zbog alergije, ali smo uspešno sve preprodili i sada sve funkcioniše kao podmazano,

dijana1* -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (20.10.2016 17:37:45)

IZVORNA PORUKA: Dusan80

Dragi roditelj
Imam 2 deteta od 4.5 i 6 godina,dečaci. u skorije vreme sam se razveo i deca iako mala osećaju to.
Bivša supruga ne ulaže puno u razvoj dece pa sam mislio da ih pored mog truda upišem u neki bolji vrtić/zabavište
možda i neki privatni kako bi brže obavio transfer. Deca pohađaju predškolsku ustanovu u Pančevu u kojoj ima previše
dece a vapitači slabo mare da rade sa njima pa su rezultati katastrofalni. Ja bi ih vozio svaki dan do Beograda.
Važni su mi svi aspekti rada sa decom i jedino što mi je važno je rezultat tj da se vidi po samoj deci.Prihvatio bi i sve
obaveze na sebe što se tiče rada sa njima kod kuće(iako se već trudim da svaki dan vežbamo i učimo nešto novo)
Prihvatam sve sugestije i unapred vam hvala na predlozima

Duškić -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (10.4.2017 19:34:30)

Ja da pohvalim vrtic u koji.ide moka cerkica "Peclica" , Savski venac. Bili smo sad , deca su sadila cvece i ukrasavala jaja ...Svi su tako fini..[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (10.4.2017 21:21:33)

Nas vrtic je stvarno super, da sam ga birala bolje ne bih izabrala. A.i vaspitacice su nam super ! T ove godine odlazi oz vrtica al dolazi im V [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>