zeksi -> RE: Kakav je vrtić (jaslice) u koje vaše dete (26.9.2014 18:33:56)
|
Moram da pohvalim nas vrtic, Jovan i ja smo prezadovoljni. On se odlicno uklopio u novu grupu jer je presao uz jaslica u stariju grupu. Meni se narocito dopada odnos prema njemu, jer je on slabovido dete. Juce su me zvali na razgovor sa psihologom, pedagogom i logopedom. Verujte ja sam ovo jedva docekala jer me je jako zanimalo njihovo strucno misljenje o Jovanu i o tome kako se uklapa u grupu. One su odusevljene sa njim, jer je on jako komunikativan, nimalo nije stidljiv, zapamtio je imena sve dece, vaspitaca pa cak i ove tri zenice, zatim ucestvuje u igri, peva, plese i radi sve sto i druga deca, jedino je nesiguran u prostoru, sto je i normalno zbog njegovog loseg vida. Zenice su divne, spremaju za njega individualni plan, jer je njemu potreban dodatni rad da mu se pomogne u razvoju svih ostalih cula. Pomazu mi i oko toga da nam interresorna komisija odobri boravak u senzornoj sobi, sto nam je jako, jako vazno. Posebno mi je drago sto vidim da se one bas trude i imaju zelju i volju da rade sa Jovanom, iako im je ovo prvo slabovido dete otkad je pocela inkuluzija.
|
|
|
|