salle
|
IZVORCIC_RAKOVICA stariji sin ide u ovaj vrtic, a planiram uskoro i mladjeg da upisem.... vrtic je renoviran pre par godina, sve je novo, cisto... imali su mali problem jer u toku renoviranje su izgubljene neke igracke... pa ih nema puno, ali ja sam recimo nosila igracke sa kojima se moje dete ne igra, a nisu ostecene sto se tice jasli, NEMAM NI JEDNU ZAMERKU, ali svi vi koji upisujete dete ove godine, ja bih vas lepo zamolila da ne slusate price po parkovima, kada to slusate, a ne vidite dete kako vam uce raznim pesmama, pricama, pranju ruku, koriscenju nose, uvek presvuceni.... onda cete i sami verovati da vrtic i vaspitaci nisu dobri.... vaspitacice mog deteta, one su mu vaspitacice jos samo par dana , su divne, ja licno sa njima imam odlicnu komunikaciju, uvek su tu da mi pomognu oko svega, mi smo imali problem skidanja pelena, one su mi pomogle da to lakse prebubamo, kada sam ostala trudna sa drugim detetom, ja sam ga kuci pripremala za bebu, a one u vrticu, ma nemam reci, divne su! kome deca sada krecu u vrtic, tj u jasle, posto sa vaspitnim grupama nemam iskustvo, hocu da kazem da u bilo koju od 3 grupe upadnu, nemaju razloga da brinu! samo treba da imate dobru komunikaciju sa vaspitacicama. ja ih sve znam, i sve su divne, dve malo manje znam, ali ostale 4 sam dobro upoznala, i sve su stvarno dobre, i vaspitaci i ljudi
|