jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (27.11.2014 21:41:37)
|
Evo mene, ja sam danas radila histeroskopiju i nalaz nije bas dobar, imam na jednom mestu zapaljenje endometrijuma u vidu "strawberry like", dr kaze da nije nista strasno i da ce to terapija Doksicklin 2x1 14 dana i jos jedna kutija Microginona resiti. Bas sam se iznervirala jer nisam ocekivala takav nalaz, a s druge strane da sam uradila vto na takvo stanje dr kaze da sigurno ne bi uspela. Sve u svemu, nadam se da ce biti ok i da cu, kao sto je za sad po planu, u janurau krenuti sa stimulacijom. Imam jedno pitanje, posto sam uvek koristila sam jednu kutiju kontracepcije, poslednja tbl. ove kutije mi je 02.12. i onda bi trebalo 7 dana pauze, pa nova kutija. Da li to znaci da sa novom kutijom krecem 10.12.? Samo mi treba potvrda, da ne bi nesto pogresila. Nadja, Stetica ti je sve objasnila. Kad prikupite sve nalaze i dobijes uput za komisiju, na ovaj broj 520-862, nazovi dr u Socijalnom da zakazes komisiju, ona ce samo proveriti da li imas sve nalaze, tako da to dobro proveri, jer znam da ginekolozi u dz nemaju pojma o proceduri i umeju da preskoce npr. kod hormona neku analizu. Pitaj slobodno sta god treba.
|
|
|
|