RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Mumka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 20:04:06)

sanjalice a kada su ti vidjeli hiperstimulaciju ,tek znaci posle kada si dobila bolove

andjelika cestitke od srca [sm=sloncek.gif]

Andjelika80 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 20:09:20)

Hvala Sanjalice [sm=smiley1.gif] Ja vas naravno pratim vise od godinu dana i radujem se svakoj novoj [sm=nosecka.gif] Mnogo mi je pomogao ovaj forum, pa sam nekako osetila potrebu da vam pisem. Ako mogu da pomognem nekom informacijom tu sam[sm=smiley27.gif]. Inace na dan stimulacije radim hormone, tsh celih osam, antitela visoka nenormalno a prolaktin svih 1000, a gornja granica 500. Doktorka mi odmah ukljucuje euyiroks. Na dan transfera tsh mi je vec bio 3,3 a prolaktin oko 250 [sm=smiley1.gif].

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 21:18:59)

Mumka, meni je hiper ustanovljen nakon par dana. Bolelo me i osecala sam da mi je nadut donji deo stomaka. Imala sam je oba puta kada smo radili ceo proces. Ona se desava zenama koje imaju poli ili mikrocisticne jajnike. Naravno ne dobije je svaka zena.

Andjelika samo neka ti prate hormone stitne. Meni se doza Eutiroksa od dana pozitivne bete podigla sa 50 na 125mg. Tsh mi je bas nizak 0,02 ali ne prati se samo on vec i svi hormoni iz tog kruga. Jedan na durgog uticu. Znaci tsh moze biti nizak a da doza mora da se poveca.
Mene prati dr Jelena ali su sada i u Betaniji potvrdili njenu terapiju. Sledece nedelje bi trebala do njih na lezanje pa da ponovo sve provere.
Stitnu neka ti prati endokrinolog i da ima iskustva sa vto a ne ginekolog.
U Betaniji kada su ginekolosi videli tsh bili su u fazonu ovo nije normalno mora da se smanji doza a endokrinolog je potvrdio potpuno suprotno. Jos je gledala da li da poveca dozu.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

srculence25 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 23:42:33)

IZVORNA PORUKA: jess021

Idem opet drzavno, jer NS finansira i treci pokusaj, pa mi nesto bilo bez veze da ga ne iskoristim, kad je bal nek je bal[sm=smiley36.gif]
Valjda ce sad biti malo bolje.
[sm=smiley31.gif]

Jess draga treca sreca [sm=smiley31.gif]
Navijam jako i puuuuno prasim da bude sve kako treba i da ugledas [sm=modricrtici.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 9:36:47)

Hvala draga[sm=smiley31.gif]

maki0211 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 9:59:29)

Jess021 jel si ti sad u postupku :)mozda se sretnemo na betaniji,ja od danas krecem [sm=bravo.gif]

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 12:20:01)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Imam jedno pitanje za nase trudnjace, kada ste oset_ile prve simptome nakon et i koji je to simptom bio.

Ja sam ustala iz kreveta 2gi dan od ET i otisla sa muzem u nabavku. Secam se da mi se vrtelo u glavi, da mi je bilo muka i da sam se preznojavala. Bas mi je nekako bilo lose, al sam mislila da nema sanse da je od toga, mozda od lezanja. Jao da i krsta su me otkidala taj dan i sutradan.Jos plus neki smrdljivac na kasi je bio ispred nas, htela sam da se ispovracam, al sam pobegla i ostavila muza samog da ceka[sm=smiley1.gif]
Nedelju dana posle ET sam osetila sledece simptome: povremeni bol i zatezanje u donjem stomaku, naduvenost, temperatura u toku dana do 37,3; bubuljice, zatvor (mada to mi je bilo od pocetka), tvrde ali ne bolne grudi. Posle par dana osecaj kao da cu da dobijem svaki cas...
Eto, izvinjavam se na malo opsirnijim simptomima, al valjda sam pomogla[sm=zz_redface.png]
Jel ti osecas nesto?

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 13:33:48)

Andjelika, cestitam!!!
Jess, Baby, Maraj, srecnooo!
Ja ne bih radila nikako posle et. Mozda to nema veze, ali ipak ne bih.
Zuzi, i ja sam cula za teoriju da vise embriona prave guzvu, ali iz mog iskustva oba puta kada sam radila sa 3 je uspelo, a sa 2 nije uspelo.
Zece, Skijasice, samo napred![sm=bravo.gif]

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 13:54:16)

Andjelika cestitam[sm=bravo.gif] Ti si 5 dana iza mene[sm=smiley1.gif] Jos samo da vidimo sta nam ultrazvuk kaze. Mada ja sam 100% sigurna da su kod tebe [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 14:52:08)

Drage meni danas 4.dan od et. Stomak me s vremena na vreme zaboli kao kad treba da dobojem samo blaze. Tako da sam se bas smorila od jutros. Od straha idem u wc i pregledavam wc papir

Andjelika80 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 14:55:49)

Chipsy, Zuzita hvala [sm=smiley31.gif] Tako i doktorka kaze, mada sam se prestravila kad su mi rekli vredost bete, citajuci ovaj forum nisam bas naisla toliku za 14 dan [sm=smiley36.gif] Doktorka kaze da je to normalna beta, ali moguce da ih ima vise [sm=smiley36.gif] Nadam se da ste vi culi za takva iskustva [sm=smiley13.gif
Inace vantelesnu sam radila u Cg, tako da nazalost ne znam za dobrog endokrinologa ovde, ali cu svakako doci do naseg Beograda da to proverim[sm=bravo.gif]

Andjelika80 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 14:59:52)

Maraj zdravo , zelim ti veliku betu i nemoj da se sekiras, od simptoma nista nisam imala, osim blagog menstrualnog bola koji sam osecala vec posle 5 dana od et. Grudi me nisu bolele, naprotiv, i jedino sto mi je neobicno bilo pocela sam da kijam a nisam prehladdjena[sm=smiley36.gif]
Tako da i tebi zelim da to bude prvi simptom [sm=nosecka.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (14.11.2014 21:34:50)

Maki, ja sam pocela pre tri dana sa Microginonom, a 21.11. treba da se javim u Betaniju, pa cu tad znati kad krecem sa stimulcaijom. Mozda se i sretnemo[sm=smiley1.gif]
Chipsy[sm=smiley31.gif]
Andjelika, cestitam od srca!
Maraj, navijam za veelikuuu betu[sm=bravo.gif]
Valjda nisam nekog preskocila, ali svima vam saljem veliki[sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (15.11.2014 8:54:00)

Drage, samo da vam javim, sad su me zvali sa klinike gde sam radila vto. Imamo jedan za zamrzavanje!!! Bas sam presrećna da sam se isplakala

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (15.11.2014 9:22:37)

Bravo Maraj, super vest[sm=bravo.gif]

Benibenesi -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (15.11.2014 11:07:03)

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Cekam rezultate...Oko 20h ce biti jer su poslali za Bg krv.

Izvinjavam se nisam imala internet danima,i ne znam sta se desilo sa Ivanicom.Jel je javila? sta je bilo sa njom?
Inace ja sam prosla I komisiju 2.11 II mi je zakazana za 20.11 u Nisu,i za postupak sam izabrala N.F

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (15.11.2014 11:22:58)

Maraj [sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 9:35:21)

Maraj, kako si? Kad radis betu?
Ja sam juce, greskom popila dva Microginona, ćurka.
U sredu sam popila tbl. kojoj na blisteru pise utorak i juce sam se sva nesto spetaljala i sinoc popijem jos jednu videvsi da u ponedeljku ima tableta i skontam posle sat vremena, ali sta da radim.

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 11:29:59)

Gde ste zene, sta ste se ucutale? Ja malo malo svracam da vidim dal ima nesto novo[sm=smiley1.gif]
Maraj, kako ide? Jess, bice sve ok...
Ajde gde ste trudilice, cekalice...javite se[sm=smiley36.gif]

NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 13:26:10)

Devojke, da li je neko skorije primio poziv za postupak u Frontu? Čekam poziv od juna i ništa.... da li uopšte rade?

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 16:31:54)

Pozdrav drage, ja sam danas na pola puta do moje bete. Leskarim po ceo dan. 4. ,5. i 6. dan od et me boleo stomak kao pred ciklus samo malo blaze i imala sam neku tezinu u stomaku. Juce i danas nista. Ne znam ni sama. Trudim se da sto manje razmisljam, gledam tv, filmove... Nekad me uhvati elan a nekad kad me zaboli stomak izbedacim se...

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 18:07:16)

Super Maraj!!! Dobri su ti simptomi. Tako sam i ja slicno osecala kao mens. bolovi. Ali to nije bilo svaki dan. Tako da kad je zignulo ja se zabrinem sta li je, a kad ne osecam nista onda sto ne osecam nista[sm=smiley36.gif]
Navijam za veliku betu pa da mi se ti sledeca pridruzis[sm=bravo.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 18:21:50)

Drage moje, navijam jako i saljem vam [sm=smiley31.gif] podrske

maki0211 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (18.11.2014 20:38:41)

Maraj uz tebe smo i navijamo i da nas obradujes sa velikooooooooooom betom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Drage moje ja sutra u 7 idem u betaniju pozvali su me da odradimo histeroskopiju pa nastavljam dalje sutra mi je 6 boca diferelina pa cemo videti sta i kako dalje,[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (19.11.2014 13:23:28)

Maki, kako je prosla histeroskopija?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>