RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 17:37:14)

Juce ne stigoh da udjem, i danas ocekujem lepe vesti od Skijasice i zece, al nista. Bas mi je zao[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Zece, u pravu si , treba da ispitas sve sto moze, dobra je stvar sto se uopste nesto desava, mislim imas pozitivne bete.
Maraj, srecan ti rodjendan i da nam za 15 dana budes[sm=nosecka.gif]
Mumka, pij sad sve sto mozes kao sto ti je mla rekla do et, posle nista. Ja sam 2 meseca pre vto pocela da pijem elevit, a tako mi je savetovao dr i na prethodnoj vto , pila sam femibion

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 17:38:07)

Da, i uzmi maticni mlec, on jaca imunitet, dobar je i za trudnice

soni -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 17:39:44)

[sm=smiley31.gif]

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 17:46:25)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

djanse -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 20:14:22)

Zece ,Skijasice bas mi je zao [sm=smiley19.gif]
Dugo me nije bilo,ali sam resila da krenem ponovo,pa bi mi trebala mala pomoc.Da li neko zna,koliko dugo se ceka druga komisija?
Zelim svima puno srece

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 22:50:21)

Maraj [sm=bravo.gif] Cestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.11.2014 22:51:43)

Chipsy !! Draga jel ti se javili tvoji najdrazi ili jos uvek putuju :) Kako si ti ,kako napredujes ? Kiss

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 3:02:35)

Inaku da vam se pohvalim dobila sam nagradu od makedonska ta ringeraja. clen Sam I na nju sa najmnogim postovima sada treba da uradim kariotip I kariogram histeroskopija imunolski ispitivanja. torch I idem dalje ova nedelja cu da oplakujem to sto mi se desilo a u narednom cu da slavim mom 30 rodzendan sutra idem kod mogginic da vidimo na uz jeli sve ocisceno I to je to sa pocetkom na mog ciklusu pocinjem sa ispitivanja boli mnogu no to je to

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 8:37:00)

Chipsy, draga [sm=smiley31.gif]
bolujem jos par dana i u ponedeljak pocinjem da radim. Pauza 6 meseci pa ponovo. posto smo iskoristili dva pokusaja o trosku drzave sada cemo privatno. Dvoumimo se izmedju Praga i Maribora? Pomozite da donesem odluku.

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 12:36:19)

Kad popijem Mikroginon izgleda da cu da dobijem za vikend...sta da radim,da li Visegradska radi vikendom ???

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 13:34:30)

Skijasice neces pogresiti sta god da izaberes. Ja sam u februaru bila u mariboru i mogu ti reci sve najbolje. A profesor Vlaisavljevic koji je tamo bio nacelnik i njihov glavni embriolog sada rade u jevremovoj. Chipsy je tu radila vto pa mozes i nju da pitas. U svakom slucaju sta god odlucis nemas greske...
Mico ne znam da li rade uz vikendom..mislim da ne ali pozovi ih danas i pitaj sta ti je ciniti

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 14:20:51)

Maraj draga navijam svim srcem za visoku betu[sm=bravo.gif]
Ajde da nas ti sledeca obradujes[sm=smiley1.gif] Ja te vucem...
Meni beta skocila juce na 2.245[sm=smiley36.gif]
Danas idem na prvi ultrazvuk. Valjda ce se videti [sm=duda.gif]

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 14:38:01)

Joj zuzita[sm=bravo.gif] super
ja lezim cini mi se vec se ukocih a tek drugi dan. Leva dojka me bas boli verovatno od utrogestana

Zuzita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 14:41:31)

Znam kako ti je....tako sam se I ja ukocila skroz. Samo sam se okretala ko prasence na raznju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A sem tog bola, imas li jos neki simptom? Mozda je jos rano...ja sam prvih par dana osecala onako neko zatezanje u donjem stomaku s` vremena na vreme.
Kad ti radis betu?

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 16:28:42)

Ne osecam nista osim toga. Prerano je. 25. bi trebalo da radim betu.

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 17:50:09)

Zuzita, to je odlicno[sm=bravo.gif]
Maraj, navijamo za visoku betu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja sam danas krenula sa Microginonom, valjda cu ovaj put imati vise srece!

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 17:51:38)

jess,draga,neka je srecan i uspesan ovaj pocetak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 18:00:26)

Branki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (12.11.2014 20:01:34)

Zuzita [sm=bravo.gif]

Jess navijam od srca. Bice ovaj put [sm=smiley31.gif]

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 8:19:33)

Da li ste sve vreme nakon transfera mirovale,tj. bile na bolovanju? To mi je uvek dilema. Pošto sam ja u novom postupku,zanima me. Prvi put sam mirovala i uspelo je,ali je neslavno zavrsilo,pobacajem,a i sad nakon kriotransfera sam mirovala,ali nije uspelo. Meni bi psihicki lakse bilo da radim,jer se u suprotnom dosta opteretim,osluskujem imam li simptome itd. Posao mi je kancelarijski,dakle dosta sedenja. Naravno,opet cu pitati doktorku,ali zanimaju me i vasa iskustva.

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 8:27:28)

baby blue,ja jesam.bila sam na bolovanju i uglavnom sam leskarila i nisam radila nista,trudila sam se da lezim sto vise,citala sam casopise i novine i gledala tv da mi prodje vreme i pricala telefonom..

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 8:46:16)

Meni to uopste ne prija...ja i sad kad sam pitala doktorku ima li potrebe da mirujem, rekla je da nema, da sve normalno radim kao i do tad, osim podizanja nekih tereta, nego sam ja na svoju ruku uzela bolovanje, za svaki slucaj, jer sam tako i prosli put, kada sam ostvarila trudnocu. Videcu za ovaj put, pitacu je opet, pa ako ne mora, leskarila bih samo prvih 4,5 dana posle transfera.

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 8:50:47)

BB, ja sam mirovala, ali ne i lezala 5-6 dana nakon transfera, a onda sam krenula na posao koji je udaljen 22km i jos putovala vozom(busom nisam htela, jer je odvratan put i jako puno trese).

baby_blue -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 9:02:00)

Pa eto... i uspelo ti je. Meni je ovo druga vto, ali pitacu je opet, svakako, ipak je svaki postupak za sebe. Ja idem busom, posto radim u centru, za pola sata sam na poslu, i imam odlicne uslove za stavljanje utrogestana, jer sedim (pa mogu cak malo i da se zavalim u fotelju...[sm=jezicek.gif] ). Videcu u svakom slucaju. Ovaj put mi je nekako bilo grozno posle kriotransfera...nisam ja nesto bila nervozna, citala sam knjige, gledala tv, ali sam stalno brojala dane do bete, osluskivala telo...jednostavno na poslu za to ne bih imala vremena.[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (13.11.2014 9:12:59)

Baby uradi kako tebi prija. Prosto nema pravila.

Imala sam 5vto i sve sam isprobala. Lezati,raditi,mirovati pa setati itd.
Sada sam lezala par dana pa onda setala. Ustvari radila sam kako mi prija. Vozila i kola par dana nakon fet-a.
Jedino sam izbegavala stepenice,saginjanje i nagla ustajanja.

Samo slusaj sebe. Sto si ti vise opustena to je bolje.[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>