Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 16.10.2014 21:23:00
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 Zece super napredujes! Ja sutra radim betu, nemam nekih narocitih simptoma, malo me stomak i krsta probadaju i jedino sto sam jutros primetila pigmentaciju koze oko areola Bubili navijam da sutra bude velika beta.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 11:14:14
|
|
|
|
cookie
|
Devojke evo jedna vest za sve, u ordinaciji Beograd organizuju nagradnu igru jednu besplatnu vto za srecnog dobitnika. Prijava je do 18. Imate na njihovom sajtu. Mozda ste vec pisale na forumu o tome
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 11:50:30
|
|
|
|
Chipsy
|
Bubili, cekamo Cookie, prijavi se sto da ne, ja sam dva puta bila, nisam imala srece, ali sam videla nasu dragu joku Margom, ja ti o tome nista ne znam, javice se devojke koje znaju. Wiv, kako planiras porodjaj, prirodno ili CR?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 12:00:37
|
|
|
|
zece
|
Ja Sam pogreska juce primila mesto tri cetiri fostimonI pogreska Sam uzelo mesto jedna kutiju sa150 jedna sa 75 ja Sam uzela dve sa150 I javila Sam se na lekaru da pitam da ne nastape ovulacija pre vreme on je rekao ne I danas I sutra da primim po tri a u nedelja po dva fostimoni I u ponedeljak na posledno merenje estradiolI I uz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 13:19:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Zece bice to sve dobro Bubiii , cekamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 14:11:48
|
|
|
|
wivern
|
Bubi cekamo lepe vesti.. Zene to je super za tu nagradnu igru, vredi se prijaviti. Chipsy prirodno, htela bih sto pre da probam i eskima koji mi je ostao u mariboru.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 14:36:42
|
|
|
|
Chipsy
|
Stvarno, wiv? Pa to je diivno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 14:43:40
|
|
|
|
wivern
|
I ja kazem. Mali borac je preziveo do zaledjivanja sad jos da prezivi odmrzavanje i da se zakaci. Ja se vec radujem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 15:09:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zenice drage,ja jos uvek nisam dobila...zakazala sam pregled sutra i ul.zvuk u Jevrmovoj..da vidimo sta se desava samnom i mojim jajnicima..menstruacija mi kasni 20 dana...test koji sam radila pre nedelju dana pokazao da nije trudnoca,radila sam test beby rapid na tracicu...uradila sam kompletne analize krvi pre 5 dana,sedimentacija mi malo povisena 20mm,gvozdje 8.a ostali nalazi ok.hormoni svi ok sem kortizola koji mi je povisen za 50 razlike preko granice,ne znam vise sta da radim pa sam zakazala pregled i ul.zvuk za sutra...inace pojacano mi i belo pranje..ja sve povezujem sa prehladom koja mi je bila u vreme kada sam trebala da dobijem pa mi zato kasni,...stvarno mi vise nista ne pada na pamet.Wiv... Bubili..sta se desava?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 15:38:10
|
|
|
|
wivern
|
Lidija moze da bude gomila razloga, nemoj razbijati glavom sta je u pitanju. Zakazala si sto je najvaznije pa ce ti razresiti dilemu. Ja navijam da je neka prehlada ili cistica, nesto sto ce se brzo resiti. Bitno da nisi gubila vreme i mnogo odugovlacila sa zakazivanjem. Saljem ti velikog grlisu da zavrsis to pa da se brzom brzinom prebacis u teme.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:16:44
|
|
|
|
bubili023
|
BETA 787!!! PROSTO NE MOGU DA VERUJEM!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:22:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubiii znala sam. Juuupiiii Koji je to dan od et? Mnogo lepa beta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:27:35
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
jupi Bubiliii...sjajno..divne vesti...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:30:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Bubili Nesto sam imala osecaj da ce ti uspeti . Ajmo, koja je sledeca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:36:33
|
|
|
|
daca77
|
Bubili, cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 16:38:34
|
|
|
|
wivern
|
Bravo Bubiii..sad samo da se ovako i nastavi na ovoj temi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 17:15:48
|
|
|
|
Maraj
|
Bubili čestitke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 17:57:29
|
|
|
|
bubili023
|
Hvala vam drage moje Sanjalice, danas mi je 13 dan od dana transfera...ako se racuna transfer kao 0 dan, ili 14 dan ako se racuna kao 1 dan... U labu mi rekli da je vrlo moguce da su dvojke, e sad ja se ne razumem bas u to kolika treba da je beta da bi se pretpostavilo da su dvojke...U ponedeljak radim opet betu da vidim kako raste...Da li je problem sto cu rfaditi na 72 sata a ne na 48? Vikend je...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 18:00:33
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 Hvala vam drage moje Sanjalice, danas mi je 13 dan od dana transfera...ako se racuna transfer kao 0 dan, ili 14 dan ako se racuna kao 1 dan... U labu mi rekli da je vrlo moguce da su dvojke, e sad ja se ne razumem bas u to kolika treba da je beta da bi se pretpostavilo da su dvojke...U ponedeljak radim opet betu da vidim kako raste...Da li je problem sto cu rfaditi na 72 sata a ne na 48? Vikend je... Bubi i meni lici da su dvojke ali ces videti Ja koliko znam nije problem sto radis na 72casa. Lako se izracuna kolika bi trebala biti. Super je to. Jeeeeee
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 18:35:16
|
|
|
|
jess021
|
Bubili cestitam!!! Super ti je beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 20:24:15
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: bubili023 BETA 787!!! PROSTO NE MOGU DA VERUJEM! Bubi . Cestitam na velikoj beti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 17.10.2014 20:39:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Bubili juhuuuuu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.10.2014 7:46:37
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bubili cestitam! Nije problem ni na 72 sata,tebi je i ovako lepa beta,nema tu nikakvih sumnji.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.10.2014 8:21:41
|
|
|
|
nata11
|
Bubili cestitam!!
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 18.10.2014 9:09:46
|
|
|
|
Štetica
|
Bubili
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?