|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
15.10.2014 18:45:09   
micaubica83
Pa meni se cini da je malo testosteron smanjen obzirom da je granica do 28.Mozda gresim,videcemo sta kaze dr

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 726
15.10.2014 18:51:00   
Chipsy
Mico, i ja mislim da je nizi, mm je imao tik iznad granice, a dr mu rekao "pa ti ni nisi musko", dok je dr koji mi je radio vto rekao da mu je nebitan taj testosteron iz krvi, i da on po izgledu mm-a vidi da ga ima dovoljnouser posted image
Wiv, u pravu si da se nekad bas ispolitizuju neke stvari. Kad ti je terminuser posted image user posted image

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 727
15.10.2014 18:53:52   
micaubica83
chipsy ja mislim da to moze biti razlog losem spermogramu,to je i dr spomenuo i odmah mu dao Tribestan (koristi se kod niskog testosterona) a tada mu jos nije ni stigao rezultat hormona.Da li postoji neka terapija ili inekcije za nizak testosteron?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 728
15.10.2014 18:56:15   
Chipsy
mm je izmedju ostalog pio andriol, to mu je jedino pomoglo

Direktna veza do poruke: 729
15.10.2014 19:01:53   
micaubica83
Moja je dobio terapiju Profertil 2x1,Tribestan 3x1,Tokoferol 2x1,vitamin C 2x1.Za taj andriol prvi put cujem.Sta je to?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 730
15.10.2014 19:08:55   
wivern
dr koji mi je radio vto rekao da mu je nebitan taj testosteron iz krvi, i da on po izgledu mm-a vidi da ga ima dovoljno

Jel ovo onaj dr koji mislim da jeste user posted image
1.11 jos malo, a ti izbegavas da se druzimo u temi. Pa moram ja ovamo da zalazim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 731
15.10.2014 19:33:55   
Chipsy
Jeste Wivuser posted image
1.11. uuu, primaklo se. Pridruzujem se kad cujemuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 732
15.10.2014 19:35:51   
Chipsy
Mico, andriol je hormonska tableta testosterona.
Inace, sr iz Madjarske je davao tu vitaminsku terapiju i pomoglo je. Pio je i magnezijum i vitamin b6, ali onaj recept sa semenjem raznoraznim je takodje delotvoran

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 733
15.10.2014 19:43:20   
micaubica83
Sad citam na netu,Andriol je steroid.Ne smem to da mu dajem bez doce ali cu svakako pitati dr da li sme to da pije.Napravila sam mu i onu smesu sa medom pa se nadam da ce se bar malo popraviti rezultat,da imamo bar nekoliko zdravih sperm za VTO

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 734
15.10.2014 19:49:14   
micaubica83
Da li neko zna da li je brufen stetan u toku mens?Jutros sam popila imala sam jake bolove medjutim kada je pocelo dejstvo ceo dan nema ni kapi mens,da li se ovo nekome desavalo?

Direktna veza do poruke: 735
15.10.2014 22:03:13   
zece
Danas Sam bila na kontrola na uz I sve je bio super u Pon idem na posledno merenje estradiolI uz imala sam 5,6 folikuli na lebom jajniku I 4 na desnom Dr je bio prezadoljan namalili su mi superfact na 0,2 a fostimon ostaje ist po tri dnavno a mm pie sada spermotrend I citeral to mu je Dr dao

Direktna veza do poruke: 736
15.10.2014 22:26:17   
anita
Zece user posted image . Samo napred.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 737
15.10.2014 22:27:02   
wivern
Chipsy taman ti ja ustupam moje mesto user posted image
Mico ja sam pila brufen i nikad mi se to nije desilo. nemam pojma, mozda je neka slucajnost.
Zece to su odlicne vesti bice i smrzlica user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 738
16.10.2014 8:39:00   
PalcicaBg
Bravo Zece,samo napred! user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 739
16.10.2014 8:55:48   
Cipelicka
Mico, meni se desavalo. Lekovi protiv bolova uglavnom skupljaju krvne sudove pa zato krvarenje malo stane, tj. zakoci. Nemoj da brines, krenuci ti dan posle sasvim normalno.

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 740
16.10.2014 9:24:23   
Sanjalica1980
Bravo Zece user posted image

Chipsy draga, kako si? user posted image

(odgovor članu Cipelicka)
Direktna veza do poruke: 741
16.10.2014 9:28:44   
Skijasica
Zenice,
evo i ovde da se javim. Meni danas dosla user posted image . Sutra idemo u VA i krecemo sa stimulacijom. Ovaj put smo na kratkom postupku. user posted image

Wiv, draga jos malo pa ces drzati u narucju svoju user posted image .

Zenice sve vas user posted image i navijam da nam ova godina bude uspesna!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 742
16.10.2014 9:32:29   
Sanjalica1980
Skijasice ja te vijam user posted image

Pisala sam ti u temi VA user posted image

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 743
16.10.2014 10:12:42   
Skijasica
Hvala, draga! user posted image

Direktna veza do poruke: 744
16.10.2014 10:29:03   
wivern

IZVORNA PORUKA: Skijasica
Zenice sve vas user posted image i navijam da nam ova godina bude uspesna!

Nego sta, Chipsy je otvorila sezonu, cekamo i vas ostale uskoro.
Super je sto si na kratkom protokolu eto tebe brzo u user posted image temama user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 745
16.10.2014 12:46:21   
bubili023
Zece user posted image user posted image user posted image super napredujes!
Ja sutra radim betu, nemam nekih narocitih simptoma, malo me stomak i krsta probadaju i jedino sto sam jutros primetila pigmentaciju koze oko areola user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 746
16.10.2014 13:25:06   
jess021
Bubili navijamo za visoku betuuser posted image
Ja sam juce dobila resenje od grada, jutros zvala Betaniju i sestra mi rece da sl. nedelje nazovem i ako Kopitovicka bude tu da dodjem da se dogovorimo za postupak, nadam se da ce biti do kraja ove godine.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 747
16.10.2014 13:30:16   
Sanjalica1980
Bubi, navijam za lepu i veliku betu user posted image

Jess kod tebe navijam da bude vto ove godine user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 748
16.10.2014 19:46:35   
zece
Bubi navijam za visoku betu sutraa. Na semu pise 6jk na levom jajniku na desnom tri neznam dali moze da pon da ima jos

Direktna veza do poruke: 749
16.10.2014 21:18:25   
margom
Veliki pozdrav za sve devojke trudilice i one koje su vec uspele u tom trudu hehehe......Evo mene posle duzeg vremena i odmaranja jajnika nakon zamajavanja sa IUI (napravili su mi haos sa Clomifenom). Konacno se spremamo za prvu VTO, ja danas docekala svoj svezanj uputa za analize, zakazala briseve, za viruse zvala i ne zakazuje se, zakazala kolposkopiju i PAPA, a uspela da dobijem i upute za kariotipe i trombofilije, sto da ne proverimo i to kad su hteli da daju uput. Ono sto moram da pitam vas drage moje jeste , da li se nesto promenilo u procedurama, koliko se ceka na drugostepene komisije (ja bih u Visegradsku) i koliko se sada ceka na poziv posle prolaska drugostepene komisije. Da li su i dalje u igri privatne klinike prilikom odlucivanja u Fondu gde bismo radili postupak itd. Hvala vam unapred na odgovorima i jos jednom poljubac za sve.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here