|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
20.10.2014 21:14:07   
zece
Pozitivna nisam pila nista samo su mi smenili terapija od menogon inekcije na fostimon

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 801
20.10.2014 21:18:38   
zece
Kad sam prvi put uradila vto primila Sam menogon I estradiolI je bio na posledno merenje okolo 690 a sada je 2178 sa fostimon inekcije

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 802
20.10.2014 21:21:47   
zece
Danas potocno jos pola saati cu da primim pregnil inekcije I sutra vise nemam inekcijI nisto

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 803
20.10.2014 21:24:23   
zece
A da napomenam oti prvi put sam bila u plodnost bitola a sada sam u sistina u Skopje tamu radim vto sada od plodnost bitola uopste nisam zadovolna

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 804
20.10.2014 22:51:49   
pozitivna
Super Zece ! zelim ti srecuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 805
21.10.2014 11:25:43   
Neutesna2014
Nazalost nisu prazne reci lekara. Sve analize ukazuju na to da su mi rezerve jajnih celija na minimumu tj da ostaje jos mozda koja....ne ostajem trudna nikako pa cak ni na najjacu stimulaciju ne reagujem :(

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 806
21.10.2014 11:42:29   
Maslacak15
neutesna user posted image . A reci mi koje su stimulacije pokusane? Nekad ima smisla promeniti preparat. Kod tebe vise nema nikakve spontane folikulogeneze? Mislim ako jajnici vise uopste nereaguju situacija jeste skoro bezizlazna ali nekad je moguce pogurati ih. Mislim da je najveci problem naci doktora koji je voljan da se pozabavi posto oni uvek preferiraju lakse slucajeve.

(odgovor članu Neutesna2014)
Direktna veza do poruke: 807
21.10.2014 11:47:01   
daca77
Uh...neutesna, znam kroz sta prolazis...A jesi li probala sa suplemenitima-koenzim Q10, DHEA, ulje nocurka, smokve u maslinovom ulju-sve ovo hoce malo da oporavi jajnike.

Direktna veza do poruke: 808
21.10.2014 12:41:56   
wivern

IZVORNA PORUKA: Maslacak15
Mislim ako jajnici vise uopste nereaguju situacija jeste skoro bezizlazna ali nekad je moguce pogurati ih. Mislim da je najveci problem naci doktora koji je voljan da se pozabavi posto oni uvek preferiraju lakse slucajeve.

Slazem se jer svi jure procenat uspesnosti pa biraju "lakse" slucajeve.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 809
21.10.2014 13:32:27   
bubili023
Juhu devojkeuser posted image
Samo da se javim posto ne stizem od jurcanja po lekarima i komisijama...
Juce sam ponovila betu 16 dan transfera i iznosila je 3840user posted image Moj ginekolog u Zrenjaninu me uopste nije pogledao vec trazi da me pregledaju na Betaniji i da mi oni konstatuju trudnocu...ova u Zr se bavi samo papirologijom...katastrofa!!! Ultra zvuk na Betaniji mi je zakazan za sledeci petak jer su vece sanse da se cuje srcana radnja, a onda cemo saznati konačno i koliko nas ima user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 810
21.10.2014 14:24:11   
Chipsy
Bubili, Uz se preporucuje 4 nedelje od transfera, koliko ce tebi biti u petak?
Ivanicasale, ja mislim da je to touser posted image
Neutesna, vidi sa tom dr Kopitovic, cula sam da ona cuda pravi, nemoj lako odustati

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 811
21.10.2014 16:12:26   
pozitivna
Neutesna ! Pa to ne znaci da si usla u klimaks ,jel imas menstruaciju ?

Direktna veza do poruke: 812
21.10.2014 17:04:00   
anita

IZVORNA PORUKA: bubili023

Juhu devojkeuser posted image
Samo da se javim posto ne stizem od jurcanja po lekarima i komisijama...
Juce sam ponovila betu 16 dan transfera i iznosila je 3840user posted image Moj ginekolog u Zrenjaninu me uopste nije pogledao vec trazi da me pregledaju na Betaniji i da mi oni konstatuju trudnocu...ova u Zr se bavi samo papirologijom...katastrofa!!! Ultra zvuk na Betaniji mi je zakazan za sledeci petak jer su vece sanse da se cuje srcana radnja, a onda cemo saznati konačno i koliko nas ima user posted image

Bubili bravo za ponovljenu betu.
Ja sam svoj prvi uz radila dve nedelje nakon prvog nalaza bete i cula se srcana radnja.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 813
21.10.2014 18:39:37   
Bebana17
Da se prijavim, došla sa dužeg boravka kod mame, pa da napišem koju reč.
Radila sam ERA test, mislim da je to jedino što od testova nisam uradila. Tzv. test utvrđivanja endometrijalne prijemčivosti, odnosno utvrđivanja prozora implantacije. Uzorak endometrijuma je uzela divna dr Crnogorac, ni osetila je nisam, a ja sve očekivala: sada će da zaboli, sada će da zaboli... a ono već gotovo. Test košta 870 evra (uzimanje i testiranje), uzorak se šalje za Španiju, u Valensiju. Kažu da za 10 dana budu rezultati, ali ne verujem, mislim da će biti barem dve nedelje. Ispituju se 238 gena i gledaju da li je endometrijum sposoban za usađivanje embriona.
Jedina bojazan mi je da je test rađen prerano, na sajtu IVI klinike piše da se radi 6 dan od ovulacije (minimum 5 dana pod progesteronom endometrijum da bude) ili 7 dan od lh skoka (skok lh je nulti dan). Ja nisam pratila lh skok, jer mi je dr rekla da ćemo raditi po drugom protokolu, i dr mi je dala pregnil 10000 na folikul od 18 mm, i 7 dan od tog dana (ne računajući taj dan) mi je rađen era test.

Ono što me je deprimiralo je što kada je radila neki ultrazvuk 4d (poput histeroskopije) na konsultacijama rekla mi je da ona garantuje da je 80% uzroka tj. zašto ne ostajem trudna u tome što i dalje imam septum, tj. da nije sve uklonjeno, i da mi se nalazi u području materice gde se u većini slučajeva beba usađuje. Tako da mi posle ovog testa sledi još jedna histeroskopija.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 814
21.10.2014 19:02:01   
LIDIJA STEVAN
Zece user posted image bravo..
Ivanice drzim palceve...i ja se pripremam za trecu vto,tj ET.juce sam dobila menstruaciju napokon.U subotu bila u Jevremovoj na pregledu,sve je ok.pa sad idemo dalje...user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 815
21.10.2014 19:29:05   
zece
Ama sam uzbudzena sutra idem na punkcija jk

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 816
22.10.2014 6:57:17   
bubili023
Chipsy draga, u petak ce biti tacno 4 nedelje od tranfera user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 817
22.10.2014 9:46:36   
ivanicasale
Lidija srecno!!!Zelim ti trecu srecu...
Nadam se da ce nama(tebi i meni )zajdno treci pokusaj biti uspesan,ja cu to saznati za dva dana user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

Direktna veza do poruke: 818
22.10.2014 10:00:35   
wivern
Devojke navijam user posted image
Ivanice znaci slavimo za dva dana user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 819
22.10.2014 14:30:58   
baby_blue
Moj transfer je u ponedeljak. Nadam se da će sve biti super.user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 820
22.10.2014 14:31:19   
baby_blue

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 821
22.10.2014 14:31:29   
baby_blue

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 822
22.10.2014 14:36:12   
baby_blue
Izvinjavam se,nešto me je internet zezao,pa je tri puta izašla poruka.user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 823
22.10.2014 16:35:40   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: wivern

Devojke navijam user posted image
Ivanice znaci slavimo za dva dana user posted image

Wiv dace bog da slavimo...user posted image user posted image

Baby blue user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 824
22.10.2014 18:10:35   
zece
ivanjice ajde navijam za visok a. beta meni je danas bila punkcija izvadili su mi 10 folikuli i prosla sam super od terapija dali su mi estroferm pregnazon i crinon gel sutra cu mi reci kada ce biti transfer

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here