RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 17:29:09)

Bebana17 ! Malo pre mi javili kazu posto nemozes da nadjes u prodaji Puregon ,onda ces sa Gonalom .f opet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A Puregon sam danas podigla bila sam kod drugog dr.napisao mi recept i narucila u apoteci cekala 2.dana za isporuku ,E sad neznam dali da im javim da imam Puregon ili da promenim kliniku skroz na skroz............ Sve vas pozdravljam i Kiss

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 18:12:38)

suncice,i meni je dr dokic radio laparo i histero,on je bas odlican lekar[sm=smiley1.gif]

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 18:23:00)

IZVORNA PORUKA: branki RR

suncice,i meni je dr dokic radio laparo i histero,on je bas odlican lekar[sm=smiley1.gif]

e super...idem u ponedeljak kod njega

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 18:40:58)

Pozitivna, u kojoj bese ti klinici radis VTO?

sa Gonalom nikako vidis da tebi to neodgovara.

Planiram i ja iduce godine na laparoskopiju, sad cula sam da se zakazuje na nekoliko meseci? zanima me koji DR. je najbolji za to?

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 18:56:56)

Da li mogu da biram dr koji ce mi raditi VTO ? Pozdravljam vas sve [sm=smiley1.gif]

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 18:58:32)

u Visegradskoj

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:11:32)

Da, naravno da biras dr-a koji ce ti raditi vto. Tako je barem bilo prosle godine.

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:24:16)

Da li je dozvoljeno da se pisu imena dr?

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:25:11)

jeste.

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:30:12)

Dvoumim se izmedju dva dr. Tulica i dr Radunovica.Ima li neko iskustva sa njima?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:32:54)

Po meni nema govora o dvouljenju, definitivno Tulic. Radunovica sam videla samo jednom, covek radi privatno pa ga slabo interesuju pacijenti koji idu o trosku drzave.
Zeni koja je bila samnom u procesu se pojavio samo na prvom uz, dao joj terapiju i nikad vise. Sve ostalo je radio Tulic i njegova cerka. Odluka je na tebi ali ja toplo preporucujem Tulica.

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:37:11)

slazem se sa wiv sve.doduse prof radunovica nisam upoznala,znam ga samo iz price,a kod prof tulica sam bila.

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:40:10)

Dali kod vas daju yasmin ili mikroginon kada krecete sa dugi protocol ja se uzasno osecam od yasmin a moram I piti do nedela

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:41:41)

zece,ja sam koristila primolut nor,tako sve zene iz moje grupe.bila sam isto u dugom protokolu.

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:42:12)

Meni ce raditi ICSI zbog loseg spermograma i niskog AMH.Ja se nesto i ne nadam da ce mi uspeti s obzirom da je problem i u meni i u suprugu.Javile su mi se neke cure koje su imale nizak AMH 0,20 i uspelo im je kod dr Radunovica.On je dao samo semu a njegova asistentkinja Dr Jelena ih je pratila.Ne znam ko je od njih bolji za ovaj moj problem.Cula sam i da je dr Tulic dobar.Tako da ne znam sta da radim [sm=smiley13.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:45:37)

Ja nisam I htela piti uopste ali dr lazarevski mi je rekao da moram zbog nizak estradiolna 13 dan od ciklus

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:46:57)

Kod nas u mk sada je dozvoleno I surogat majcinstvo zakonski

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:52:23)

Mico, nemora znaciti da nece uspeti nemoj sa takvim razmisljanjem ulaziti u postupak

ima mnogo gorih slucajeva od vaseg pa su uspeli iz prve dobili bebice znam ih dosta

Zece izdrzi jos malo[sm=bravo.gif]

za vasu drzavu[sm=smiley1.gif] svaka cast

Devojke moze odgovor na moje pitanje?

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 19:56:10)

joko,ja sam napisala i suncici,meni je radio dr dokic iz visegradske,laparoskopiju sa histeroskopijom preko uputa.ja nisam puno cekala,moj ginekolog odavde mi je napisao uput,mislim da sve u svemu,za nekih 2 meseca sam dosla na red.,ja sam zadovoljna,a stvarno nisam cula nikakve lose komentare vezano za njega.

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:02:48)

Joko ja ne znam za laparoskopiju nisam to radila.Prvo je moj AMH bio problem a kada sam saznala na drugostepenoj i za suprugov problem nekako sam i prestala da verujem u uspesnost VTO.Pocela sam i da strahujem da mi jos vise ne padne AMH jer ko zna kada ce me pozvati u postupak,cula sam da se bas dugo ceka.

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:08:13)

IZVORNA PORUKA: micaubica83

Meni ce raditi ICSI zbog loseg spermograma i niskog AMH.Ja se nesto i ne nadam da ce mi uspeti s obzirom da je problem i u meni i u suprugu.Javile su mi se neke cure koje su imale nizak AMH 0,20 i uspelo im je kod dr Radunovica.On je dao samo semu a njegova asistentkinja Dr Jelena ih je pratila.Ne znam ko je od njih bolji za ovaj moj problem.Cula sam i da je dr Tulic dobar.Tako da ne znam sta da radim [sm=smiley13.gif]

Mico i mi smo imali siti problem i radjena je metoda ICSI i vto je uspela iz prvog puta. Samo razmisljaj pozitivno, glavu gore.
Navijam za vas iz sve snage [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:11:55)

Branki, znam da se u maju zakazivalo zza novembar decembar u Višegradskoj, sad da li se sta promenilo neznam

hvala na odgovoru [sm=smiley31.gif]

Mico, nesmes tako, uticaj loseg razmisljanja utice i na uspeh, moras razmisljati da vam, je VTO put do bebe, da ce se tako ostvariti vasi snovi da cete dobiti bebu da svakim danom budes sve srecnija kako se sam postupak blizi.

znas li koliko meni samo nedostaje ta sreca, ja sam prehodne dve godine kad sam isla na postupke tri meseca unapred mogla da letim sve sam radila sa lakocom ma svasta nadala sam se verovala.

niko nikada nezna iz kojeg puta ce uspeti ali samo veruj da hoce i hoce sigurno.
ja sam posle svega sigurna da nas ceka nasa sreca negde mozda za tri ili pet godina ali verujem za to se borim, mi smo sve dali da bi bili roditelji, i niko nezna kroz sta sve sad prolazimo a opet nam je ta nada svetla tacka u svemu

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:29:10)

joko ti si bas jaka zena,svaka ti cast [sm=smiley1.gif].Nisam bas u nekoj dobroj finansijskoj situaciji da bih mogla da pokusam i privatno ako mi ova dva puta o trosku drzave ne uspe.Citam po forumima da su zene radile po ko zna koliko puta privatno VTO i ko zna koliko to kosta i pitam se odakle ljudima toliki novac.Pa samo za jedan pokusaj treba minimum oko 3 000 evra.Da sam u dobroj finansijskoj situaciji sav novac bih dala za VTO.Tako da je moj najveci strah da mi ne uspe nijedna VTO o trosku drzave.
anita gde si radila VTO i da li si bila na duzem ili kracem protokolu?

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:37:55)

eto mi smo primer nismo imali nijedan pokusaj od drzave jer smo u nasoj drzavi diskriminisani

prodali smo stan mali ali bio nas za 10 000e i to je otislo za dva postupka za analize , lekove
imamo kredit od pre pa tu nikakve pomoci
nama je sam postupak kostao 4700e put, hotel i ostalo da neracunam zamrzavanje embriona , lekove

sad nam je oduzeto i jedno primanje od 18 000 iz kuce na godinu ipo mozda i dve. a imamo i dug zaovi i to nas stalno muce kad cemo vratiti

nepisem da bih kukala samo kazem sve se moze sve se mora, vredno je svega, sve ce se isplatiti, pusti strah

i samo napred, ja sam ubedjena u uspeh
i nikada nemoj sebe uporedjivati sa nekim , da 100 nas uzima istu terapiju svako ce drugacije reagovati zato samo pozitivno i uspece[sm=bravo.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 20:40:47)

IZVORNA PORUKA: suncica83

sanjalice sta je fimbrioplastika...jesu li tebi isto rekli da imas hidrosalpings

Draga ja sam imala hidrosalpings 2012 i to je bio razlog sto ne mogu zatrudneti. Fimbrioplastika je operacija jajovoda. Meni su oba sekli,cistili pa ih ponovo zasili ali posle 3 meseca hsg je pokazao da su se krajevi ipak slepili. Tako smo ih ostavili i krenula sam u vto s'tim sto smo pratili da se ne vrati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>