RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (4.10.2014 23:50:07)

IZVORNA PORUKA: bubili023

Kazite mi kakvu ocenu kvaliteta vi znate?

Ja ne znam nikakvu[sm=smiley13.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (4.10.2014 23:54:33)

Za plodnost na zenite dobro bilo da se jade godzi bobinki

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 9:44:26)

Zece sta je to nacrtaj nam ili posalji sliku da vidimo sta jeo ?

Poz.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 10:34:26)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

IZVORNA PORUKA: bubili023

Kazite mi kakvu ocenu kvaliteta vi znate?

Ja ne znam nikakvu[sm=smiley13.gif]

Chipsy ti ii ja smo kao pale sa marsa [sm=smiley36.gif]
Bubili nije ni bitno znamo li mi podelu ili ne, bitno je da uspe a za to navijamo [sm=bravo.gif]

Dama Herc -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 10:38:45)

bubili [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
navijam i zelim ti sve najbolje

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 12:31:20)

znam da 1a ili a1 najbolji kvalitet tako je bilo sa svih 5 nasih blasti[sm=smiley1.gif]

ali eto ni to nemora nista da znaci

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 12:42:33)

U pravu je wiv, sto manje znamo, bezbrizniji smo[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 12:52:46)

Cipsy, draga moja jos samo malo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kako se osecas, kako prolaze dani?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 12:53:12)

Pa Chipsy ja sam oba puta imala osmocelijske embrione, ko zna kog kvaliteta i oba puta mi je uspelo. Znaci da su to informacije koje nam\meni nisu potrebne, jer bi se sigurno nervirala da su mi rekli 2c..lupam sada, podelu... sto manje znam manje me boli glava [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 12:56:07)

IZVORNA PORUKA: wivern

Pa Chipsy ja sam oba puta imala osmocelijske embrione, ko zna kog kvaliteta i oba puta mi je uspelo. Znaci da su to informacije koje nam\meni nisu potrebne, jer bi se sigurno nervirala da su mi rekli 2c..lupam sada, podelu... sto manje znam manje me boli glava [sm=smiley36.gif]

bas to ja sam to videla tek proslog oktobra kad drugi put nije uspelo, vidis ja kazem ni najbolji kvalitet nije sigurnost prema tome sve je moguce uz malo srece, pozitivnog razmisljanja i sklopljenih kockica

sokimoki -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 15:29:05)

pozdrav cure trenutno sam na stimulaciji diferelin,gonal,menopur i nesto sam natecena pritisak mi skace interesuje me jel neka od vas imala takvo iskustvo?

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 15:39:41)

Meni cak nisu rekli ni koliko celijski su bili.

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 15:41:11)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Cipsy, draga moja jos samo malo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kako se osecas, kako prolaze dani?

Joko, ne znam, cas dobro, cas preplaseno. Moju cerkicu dr zvao u sredu da ide u bolnicu, a ja u cetvrtak radim betu, bas se super poklopilo[sm=smiley13.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 21:03:49)

sokimoki ! Jel svaki dan uzimas sve tri injekcije ? Kolika doza ? Jel ih uzimas u razlicita vremena ili sve tri od jednom?
Zato sto ti otice stomak sto si naduta zovi dr..i pitaj slobodno

Kiss

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 21:08:52)

Chipsy ! Nemoj da se sekiras bice sve uredu i uspeces na oba pregleda i sa cerkom i sa betom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kiss

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 21:23:48)

Chipsy i ja mislim da ce sve biti u redu na oba plana [sm=bravo.gif]

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 22:22:39)

pozitivna mislim da zece misli na goji bobice.Imas ih u Bio prodavnicama.100 gr je 300 din a dnevno se jede 30 gr
chipsy uzivaj bice sve u redu [sm=smiley1.gif]
Bila sam sa suprugom u Nis,dobio je uput kod dr za sterilitet.Dr je fenomenalan,prijatan odgovorio nam je na sve sto smo ga pitali.Dao mu je terapiju Profertil 2x1,tribestan 3x1,tokoferol 1 x1 i vitamin C od 1000 1x1.Rekao mu je da nosi siroke pamucne bokserice i ako moze da spava go i da se tusira mlakom vodom.Posto mu je zadnjih godinu dana rezultat bio dobar pa odjednom u Nisu ne valja rekao mu je jos jednom za mesec dana u Nisu da ponovi spermogram da bi bio siguran koji rezultat je ok.Rekao mu je i obavezno da prestane da pusi inace nece da ga leci jer zbog cigara spermogram opada 50 %.Videcemo rezultate za mesec dana.Pozdravljam vas sve [sm=smiley1.gif]

Dama Herc -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 22:43:30)

kad je mm. ostavio cigarete, za 3 meseca spermogram mu se popravio..
Cigarete su cudo...

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.10.2014 22:44:43)

Cipsy, ma ima sve da bude dobro, a mozda je bolje da i sa Jucom to sad zavrsite, samo napred hrabrice moja, pogledace vas Bog [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Sokimoki, proveri sa dr. da nebi doslo do hiperstimulacije.

Mico, dr. je rekao skoro sve sto i mi tako da [sm=bravo.gif] za poboljsanje i uspeh

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 14:46:24)

Drage moje sad mi nude da potpisem ICSI postupak Znate li nesto o tome PISITE MI PLISSSSSSSSSSS

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 15:00:27)

Verovatno imas manjak jajnih celija ili ti je suprugu los spermogram pa zato rade ICSI.I meni ce raditi.
Koje analize suprug i ja radimo pred postupak VTO ?

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 15:02:28)

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Drage moje sad mi nude da potpisem ICSI postupak Znate li nesto o tome PISITE MI PLISSSSSSSSSSS

Pozitivna i kod nas je radjen postupak ICSI.
To je postupak vto kod koga se jedan spermatozoid ubrizga direktno u citoplazmu jajne celije.

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 15:06:43)

IZVORNA PORUKA: micaubica83

Verovatno imas manjak jajnih celija ili ti je suprugu los spermogram pa zato rade ICSI.I meni ce raditi.
Koje analize suprug i ja radimo pred postupak VTO ?

Mico ja sam morala da ponovim briseve ( cervikalni i vaginalni ), izvestaj interniste da daje saglasnost za vto, a superug je uradio spermokulturu. Mislim da je to sve sto nam je potrebno bilo pred sam postupak, ako se jos nesto setim pisem.

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 15:38:47)

pozitivna, vecina zena ovde je radilo ISCI metodu sto bog malog AMH sto zbog loseg spermograma

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.10.2014 16:02:22)

Anita !
Pa kod mog supruga je sve uredu ,ja imam nizak jako nizak AMH ,Uh ! Hvala vam sta bih Ja bez vas :) Poslali mi majlom neke papire da potpisem za ICSI

Joki neznam da ne misle sad da mi povecaju cenu moram da ih pitam kol.ce me to sad kostati ?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>