bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (2.10.2014 9:40:35)
|
Jutro devojle[sm=smiley1.gif] Nije me bilo par meseci...tako da cestitam svima koji su ugledali svoje [sm=rozacrtici.gif] Mi smo juna udsli u proceduru i zapoceli sa kontracepcijom, da bi na kraju prve kutije dr Bjelica na uz video folikul, koji je kanije narastao u cistu od 35 mm. Na sledecoj kontroli u julu dr mi je rekao da zavrsim sa zapocetom drugom kutijom kontracepcije i da mu se javim u avgustu pa ce videti ako cista nije pukla onda ce je punktirati...Medjutim, ja sam na svoju ruku prekinula kontarcepciju, otisli smo na more i docekala 2 prirodna ciklusa, tako da na kontroli 03.09. ciste nije bilo. Dr Bjelica, menja semu i pocinjem 07.09. sa dugim protokolom, od 21 dana ciklusa krecem sa Dipherelinom, 22.09. imam prvo vadjenje krvi (lh i e2) i uz. hormoni su bili dobri kao i nalaz uz i tog dana krece stimulacija 2 amp. Puregona, a sa Dipherelinom nastavljam do kraja stimulacije. 26.09., 5 dan stimulacije, imam drugu kontrolu e2 i uz, rezultat e2 dobar (137), a na uz se vide 6 folikula na svakom jajniku od 12,5 i 13 mm. nastavljam dalje sa terapijom i 29.09. dolazim na uz, gde se vidi puno folikula od 18-19 mm. Tog dana u 20.45 dobijam stop i juce 01.10. je bila aspiracija. Bilo je prilicno bolno, jer je bilo puno folikula, ali na moje iznenadjenje samo 4 jc. Moram priznati da sam se malo deprimirala...u subotu u 8h zakazan et, ako mi do subote ne jave drugacije. Eto devojke, ukratko to je to. Ljubim vas[sm=zz_inlove.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=love.gif][sm=metulj.gif]
|
|
|
|