Queen Lady -> RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, žene, dece.... (22.9.2020 14:09:40)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence imala sam srece sto mm ima jos dva brata, svekrva je uvek govorila da ih je sve ucila da rade jer sta bi od nje ostalo da je sve sama radila za njima cetvoricom plus jos i posao. tako da on em sve zna, em ima tu naviku da radi. nije mu strano da pegla, da obrise, rasiri ves... hvala Bogu [sm=smiley36.gif]. ali, ako ja nemam posao a on radi, necu ga na vratima docekati sa usisivacem. naravno da onda uglavnom vecinu stvari radim ja. ali npr sada kada sam trudna ne mogu bas nista da kazem. dodje sa posla, ruca, odmori 15 min, vodi E na bazen, dodje, istusira se, uradi sta treba i onda sednemo na terasu da uzivamo. i svima lepo [sm=smiley36.gif] I moj muz ima dva brata. I zna i hoce sve da radi, osim da riba kupatilo. Jeste da moram nekad za nesto da ga opomenem vise puta, ali ne bezi od obaveza. Mada mi je uglavnom lakse da odradim sama, iako oboje radimo. Jer dok ja njemu kazem sta treba da radi, pa dok mu objasnim gde se sta nalazi, ja se iznerviram... Mada mi dosta znaci sto npr preuzme decu, izadje sa njima napolje ili ode negde, pa ja odradim sta treba. Ali za sta god da se uhvati po kuci da odradi (od tih "zenskih" poslova) njegova mamica mora da prokomentarise - A zasto ti to radis? Po fazonu, sad si ozenjen i zena sve treba da radi umesto tebe. A godinama u nazad (pre nego sto smo se uzeli i pre nego sto smo poceli da se zabavljamo) sam sebi je pravio torte za rodjendan... Torte uvek filuje on - Ja nemam zivaca za te fine stvari, brzo se iznerviram...
|
|
|
|