Sanjica26 RR -> RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, žene, dece.... (18.4.2018 11:14:37)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Trudnice, molim vas, nemojte da se ljutite na mene ali meni je nezamislivo da mm ne zna nesto da uradi oko mini bube, pa tacno bi bez pi... ostao da proba da izgovori ja to ne znam/ne umem/ne mogu. Isto vazi i za situaciju kad bi nesto pogresno IZVORNA PORUKA: milicicak Trudnice, molim vas, nemojte da se ljutite na mene ali meni je nezamislivo da mm ne zna nesto da uradi oko mini bube, pa tacno bi bez pi... ostao da proba da izgovori ja to ne znam/ne umem/ne mogu. Isto vazi i za situaciju kad bi nesto pogresno uradio, ma ne bi ga bilo. Sad je spakovao mini bubu za produzeni vikend kod mojih, sve je spremio cak i mleko. Na kraju sam ja zaboravila da joj ponesem kacigu [sm=smiley36.gif] Maraj, kakve su torte iz bondjorna? Sad cete da se smejete ali ja sam u zivotu hranu narucila samo za svadbu i specijalne kolace za doktorat... I sto je najgore, kad god nesto slavimo uopste mi ne pada na pamet opcija da hrana moze i da se naruci [sm=smiley36.gif] Mm jos nije stigao kuci, ma ne bi ga bilo. Sad je spakovao mini bubu za produzeni vikend kod mojih, sve je spremio cak i mleko. Na kraju sam ja zaboravila da joj ponesem kacigu [sm=smiley36.gif] Maraj, kakve su torte iz bondjorna? Sad cete da se smejete ali ja sam u zivotu hranu narucila samo za svadbu i specijalne kolace za doktorat... I sto je najgore, kad god nesto slavimo uopste mi ne pada na pamet opcija da hrana moze i da se naruci [sm=smiley36.gif] Mm jos nije stigao kuci sa posla, mini buba me iskulirala za telefonski razgovor i sad pod cebetom cekam da prestane da me boli stomak. Ljiso, javljaj se pa da otvaramo temu IZVORNA PORUKA: vonavoj Mm je vodio devojke na Divcibare i sam ih pakovao..sve je ok bilo..jedino je zaboravio T pizamu..moze,ali kad mene nema..ovako nece,ima ko ce[sm=smiley36.gif] sebicno to bre. A i nemaju neku veliku logiku,ako on npr nije gladan,ni deca nisu..iako npr nisu jele nista 6h[sm=smiley36.gif]ili moze i cokolada pre vecere[sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: smeško Naravno da se mm zezao za Nikijev kamp. Ali, mi jesmo podeljeni, jer sam ja svesno na sebe preuzela veci deo obaveza vezanih za decu. Prosto ja tako funkcionišem. Ja tako volim. Dobila sam dva otkaza zbog dve trudnoće i kada sam trazila novi posao, izabrala sam jedan manje placen, ali blizu kuce, da bih svojoj deci odlazila na rod.sastanke i uopste ih upisala u vrtic, jer drugacije ne bismo stigli. Da u 16h budem kod kuce, umesto u 20h. Da mi dz bude ispred nosa i da mogu da izadjem zbog njih kada su bolesni, sto ranije nisam mogla. Svesno sam zrtvovala karijeru da budem blizu deteta koje je sa sedam meseci dobilo dijagnozu G40. Ali, to je podrazumevalo da neko mora da ,,vuce" i finansijski deo. A to je mm. I to je tako. On je finansijski stub porodice, a ja organizacioni. U ostalom se dopunjujemo. Izvinite, skretoh sa teme. Necu vise! Oprostite [sm=nosecka.gif]. Milli, ni ja ne narucujem. Ni ja se.ne.set_im te opcije.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|