mali_mis -> RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, žene, dece.... (13.8.2014 12:51:16)
|
Srecom muz nije uvek kod nas, dodje jednom mesecno, taman da mi presedne sto je dosao. Bio je pre par dana, dosao je na godisnji, odmarao se dve nedelje. Za te 2 nedelje mi je pomogao max 3 puta, oko bebe, drugo nisam ni trazila niti ocekivala. I dok bi ja ustajala u 6 ujutru, zajedno sa sinom, gospodin covek je spavao do 12,30, onda bi ustao, seo za komp, naravno ocekivao da mu se servira dorucak. Ako mu odgovorim "frizider ti je u kuhinji, mozes i sam da uzmes", ili nemam vremena da mu dam da doruckuje onda kad je njemu zviznulo, on bi se nadurio. Kao da me je briga za njegovo durenje. I onda bi on tako citav dan drezdeo na kompu, boli ga briga sto ja otpadam sa nogu, sto se borim sa azdajom oko pelena, presvlacenja...Za njega kao da nas dvoje ne postojimo. E onda kuka kako se njemu rucak ne svidja i kako je on gladan...uzme nesto zdere, pa opet komp...pa tako do nekih 2 nocu (legala sam u 22h, ali mi je mama rekla do koliko je budan, jer je komp blize njenoj sobi). I onda mu padne bizarna ideja da me budi u 2 nocu, jer mu se eto tad ne spava, pa da prica sa nekim [sm=smiley29.gif] Prava lenstina...gde li sam ga nasla takvog. Bitno da je on svoj godisnji iskoristio maximalno za odmor. Sto se igranja sa detetom tice, ni tu se nije trudio. Poigra se citavih 5 minuta i onda kuka kako ga bole ruke, jer mali ima 13kg. A ja ga svaki dan nosam po 100 puta dnevno, i nikad me ruke ne zabole od nosanja.
|
|
|
|