Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:55:55)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR zna se da sam ja prilicno liberalna i da volim kad malo uzavri atmosfera na forumu[sm=smiley36.gif]ali,dobro,sad,ovo govorim kao moderator-obe pomenute clanice,kao i jos neki clanovi,su dobili pravila pisanja na forumu u pp,licno sam poslala,jos na pocetku nagradne igre,gde se izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacujes se i pises u nekoj drugoj,pa zatim opet mozes da se vratis u onu prethodnu.kao i to da postoji opcija UREDI koja moze da se vidi gore prilikom citanja objavljene poruke i sluzi da se prethodno napisani post dopuni ako smo nesto zaboravili da kazemo.ova pravila vaze za sve,moderatore i clanove i goste.ko god postuje opste uslove koriscenja i odgovarajucu tematiku,moze da pise po forumu.to je zvanicno. a.sad...sta se kome od nas vidja ili ne je druga stvar,moze i to da napise ,ali da se ne vredja niko. i lepo sam rekla jutros da se ne sluzi alkohol[sm=jezicek.gif] Izgleda smo se ponapijali! [sm=jezicek.gif] Branki, videcemo da li ce i na ubuduce biti vredjanja posle ove tvoje molbe. Ja mislim da sam korektna sve vreme, ali svi me napadaju. A neki stari se ne uzimaju u usta...mozete da me shvatate kao najgoru ali bitno da ja to nisam.
|
|
|
|