RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bubulence -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:55:50)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

mozda se porodila [sm=zmeden.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:55:55)

IZVORNA PORUKA: branki RR

zna se da sam ja prilicno liberalna i da volim kad malo uzavri atmosfera na forumu[sm=smiley36.gif]ali,dobro,sad,ovo govorim kao moderator-obe pomenute clanice,kao i jos neki clanovi,su dobili pravila pisanja na forumu u pp,licno sam poslala,jos na pocetku nagradne igre,gde se izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacujes se i pises u nekoj drugoj,pa zatim opet mozes da se vratis u onu prethodnu.kao i to da postoji opcija UREDI koja moze da se vidi gore prilikom citanja objavljene poruke i sluzi da se prethodno napisani post dopuni ako smo nesto zaboravili da kazemo.ova pravila vaze za sve,moderatore i clanove i goste.ko god postuje opste uslove koriscenja i odgovarajucu tematiku,moze da pise po forumu.to je zvanicno.

a.sad...sta se kome od nas vidja ili ne je druga stvar,moze i to da napise ,ali da se ne vredja niko.
i lepo sam rekla jutros da se ne sluzi alkohol[sm=jezicek.gif]

Izgleda smo se ponapijali! [sm=jezicek.gif] Branki, videcemo da li ce i na ubuduce biti vredjanja posle ove tvoje molbe. Ja mislim da sam korektna sve vreme, ali svi me napadaju. A neki stari se ne uzimaju u usta...mozete da me shvatate kao najgoru ali bitno da ja to nisam.

mati -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:56:09)

A ja se pitam koj li je ovaj zapkic sto mi ovako srdacno cestita kad sam se porodila?[sm=zmeden.gif] Sta li sam propustila...

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:59:06)

Mati,[sm=smiley1.gif] e Lili tesko da moze ostati neprepoznatljiva

i ko koga ovde vredja?

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:00:11)

Branki, kako da cekam da posle mog posta neko odgovori ili sta vec kada retko ko i hoce da komunicira samnom i da razmenjuje misljenja? Zar ne primecujes?
Peace, hvala na podrsci.[sm=smiley1.gif] Srce si.

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:11:08)

Nemoj da si na kraj srca, nekada se prosto nema sta napisati.
Recimo, niko ne komentarise to da moj sin radije slusa drugaricu iz razreda nego mene. [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:14:01)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Nemoj da si na kraj srca, nekada se prosto nema sta napisati.
Recimo, niko ne komentarise to da moj sin radije slusa drugaricu iz razreda nego mene. [sm=smiley36.gif]

Varas se, ja cu...[sm=smiley36.gif]
Isto i moj. Kad se setamo sa njegovim drugarima i mamama ja ne postojim. Samo svog druga slusa, a ja mogu da pricam koliko god hocu.

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:15:26)

Ovaj slusa drugaricu! Zub je sebi izvadio u skoli jer mu je drugarica pokazala kako! [sm=jezicek.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:15:52)

drugarice su verovatno simpatije [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

mati -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:17:49)

Pa verovatno je njen nacin vadjenja zuba bolji nego tvoj.[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:17:56)

Pa ova mi se dopada, ona od prosle godine mi se nije dopala. [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:20:56)

onda uzivaj sto bar nju slusa[sm=smiley1.gif] mogu da zamislim kako vam je zanimljivo

Torbica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:21:45)

Drage moje, imam puno toga da procitam, pa ne mogu da se druzim sa vama onoliko, ljubim vas i mislim na vas!

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 18:28:35)

Torbi[sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:08:09)

Joko, evo vatam pauzu [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Olga75 -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:20:04)

ja mislila da je u kafani super kad ono [sm=zmeden.gif]
pola svasta a pola bolje da nisam procitala
znaci nema druge nego bic i zakljucavanje , ok

serpica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:23:04)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: 17 joka

a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

mozda se porodila [sm=zmeden.gif]

Do sledece nagradne igre,[sm=smiley1.gif]
dobro vece u kafanu,

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:32:15)

joj sad nikog nigde meni bi bas prijalo nesto hladno da popijem

serpica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:37:40)

Ja pojedoh punoo parceta pice,moze sad ladna koka kola [sm=jezicek.gif]
btw da se nadovezem sa dobronamernim savetom za ME,nije da niko nece da odgovara na tvoje postove,samo nekad deluju tako bzv ( izvini ) da jednostavno nemas sta da odgovoris na to. I da,ne moras da pises u svakoj temi ako nemas sta da kazes u smislu pomoci,saveta ili slicno,preskoci je,tako ja radim.Primera radi,sta da pisem u temi VTO i pripreme za VTO kad nisam iz te price,ne razumem cak ni osnovne termine a kamoli nesto vise,takodje i u temi o alergijama na hranu jer nisam dozivela to iskustvo,zato kad napises nesto ispod posta nekog ko recimo ima problem,ili trazi odgovor/savet,dobro promisli ima li svrhe bilo sta pisati. Sve ovo nema veze sa nagradama,bitno je da nam postovi bar malo imaju smisao. Eto,toliko...pozdrav!

lesica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:38:32)

Ohhohohohoho, ja taman pomislila da vam svima poželim dobro veče... kad ono- uopšte mi se ne mili da čitam šta je svuda pisano.

lesica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:41:34)

Btw, postoje divna tema KLIK u kojoj se mogu pitati kojekakve bitne stvari, ali niko tu ne svraća.

I da, složiću se sa Olgom, ukoliko se nastavi ovakva atmosfera počeće se sa zaključavanjem i opomenama.

Ljubi vas sve les sa odmora! [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:43:45)

Les odmaraj valjda nece doci do toga....[sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:54:09)

Paaa, ja sam bila crna ovca pocetkom meseca, upljuvah se da skrenem paznju na Uredi.... no, onaj ko hoce da vidi, taj vidi.
Bubi je jedna divna dusa, nemoooo da je neko taknuo!
Slazem se sa komentarima iznad, gde nemam sta pametno reci, ne pisem samo da bih pisala. Jedino kad me neko nasmeje ili nesto na taj fazon, ali to naglasim. Ne treba razvodnjavati.
Odoh caj da skuvam....

big mum -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 20:58:21)

Dobarvečeee u kafanu[sm=smiley1.gif]

Evo da se na brzinu javim.Šta je ovo neka rasprava u toku.Ma dajte nemojte to raditi,baš nam je leeeepo ovde.
Ako vam se neko ne sviđa imate opciju blokiraj i ćao.NEMOJTE TO RADITI.Ružno je vrjeđati drge.
A šta š 100 ljudi 100 ćudi,100 žena 200 sisa[sm=smiley1.gif]

Eto odo ja sad pa bidnite mi fine[sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 21:02:43)

Ja obrisala podove i danas spominjanu kuhinjsku ploci, oprala kupatilo, pa ubacila u masinu jastucnice sa ukrasnih jastuka u dnevnoj, okupala decu i nahranila, i sad sela da pusim. :-)
Volim kad me uvece lupi trip spremanja, milina mi ujutru ustati u cisto. :-)
Torbi, znam da si se upljuvala, citala sam, ja samo ponovih.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>