RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

lelaigor -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:19:53)

Auh, žene...ala vi ovde pišete, ja ne stignem da iščitam, a kamoli da dopišem nešto.[sm=smiley23.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:20:35)

[img]http://www.dodaj.rs/f/k/G1/3LvBycpv/.jpg[/img]

samo za tebe

i veruj da sve znam i vidim

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:21:08)

B .je opomenuta za Nestle jer je samo tamo pisala a nije je bilo nigde drugde...ili nisam u toku.
Zaista ne znam zasto ne nastavite da kuckate kao i ranije, pravite se da me ne vidite jednostavno...pa majke mi.
Uputstva sam procitala-u jednoj temi maksimalno 3 posta , ja to nikada nisam prekrsila. Kakve veze ima? Vi se naizmenicno dopisujete , pa dodje na desetak postova, jel sam nekada rekla nesto?

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:24:33)

ME, nisi izgleda shvatila ja danas mogu ovde da napisem sto postova u ovoj temi ali moram i u drugim temama da bih postovala ta tri posta

nesmes imati vise od tri posta zaredom

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:25:26)

Nisam htela da uvredim nikoga ovde, valjda znate da se salim?[sm=zz_big_green.png] Vi ste sve oko 30-te a ima dosta pametnih , kulturnih i recitih ovde pa rekoh da ces Um takve da presaltas sa dubokoumnoscu! [sm=jezicek.gif]Moram li da stavljam u zagradi "salim se"? Ko mi kuva kafu?

Klarita -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:25:27)

Ala je vruce danas.
Otisla sam da se 'oladim.

wivern -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:26:00)

Joko [sm=smiley27.gif] moje, bas kako volim bez pene i slagaaaaa....
I jos da mi je tvoja krofnica neka, pa mogu odma' i da se porodim [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:26:31)

zna se da sam ja prilicno liberalna i da volim kad malo uzavri atmosfera na forumu[sm=smiley36.gif]ali,dobro,sad,ovo govorim kao moderator-obe pomenute clanice,kao i jos neki clanovi,su dobili pravila pisanja na forumu u pp,licno sam poslala,jos na pocetku nagradne igre,gde se izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacujes se i pises u nekoj drugoj,pa zatim opet mozes da se vratis u onu prethodnu.kao i to da postoji opcija UREDI koja moze da se vidi gore prilikom citanja objavljene poruke i sluzi da se prethodno napisani post dopuni ako smo nesto zaboravili da kazemo.ova pravila vaze za sve,moderatore i clanove i goste.ko god postuje opste uslove koriscenja i odgovarajucu tematiku,moze da pise po forumu.to je zvanicno.

a.sad...sta se kome od nas vidja ili ne je druga stvar,moze i to da napise ,ali da se ne vredja niko.
i lepo sam rekla jutros da se ne sluzi alkohol[sm=jezicek.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:26:49)

Klarita, ma ovo vreme je nenormalno[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:27:03)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

B .je opomenuta za Nestle jer je samo tamo pisala a nije je bilo nigde drugde...ili nisam u toku.
Zaista ne znam zasto ne nastavite da kuckate kao i ranije, pravite se da me ne vidite jednostavno...pa majke mi.
Uputstva sam procitala-u jednoj temi maksimalno 3 posta , ja to nikada nisam prekrsila. Kakve veze ima? Vi se naizmenicno dopisujete , pa dodje na deset_ak postova, jel sam nekada rekla nesto?

Ovo pokazuje koliko si ti dubokoumna[sm=zz_mstickle.gif]

3 posta Da, ali ne jedan za drugim ahahha

No, dobro, doci ce Trca i Olga, i Mod, i ponece biceve[sm=jezicek.gif]

Ala je danas vruce, otisla sam da pravim kiflice[sm=smiley2.gif]

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:31:28)

A od kad se pišu 3 vezana posta u istoj temi? Ako nešto nisi napisao, a setio si se da si hteo-imaš ikonicu "Uredi", pa uredi!!!

E, sad, ovo najdobronamernije kažem i nemoj neko ogrešno da me shvati:

Elenice, dušo, sine, ćero... Nema potrebe da se prepucavaš sa zenama na RR i stvaraš napetost i negativnu atmosferu. Uzećeš lepo svoju suknjicu ili trenercicu, zbog koje si i došla na RR i nosi je u zdravlju i veselju! Seti se nas ponekad, pa dođi da se "ispričamo". A nema potrebe niko nikoga da provocira i podbada![sm=smiley31.gif]
Aj, sine, ljubi te teta-Lili!!!

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:31:43)

IZVORNA PORUKA: wivern

Joko [sm=smiley27.gif] moje, bas kako volim bez pene i slagaaaaa....
I jos da mi je tvoja krofnica neka, pa mogu odma'' i da se porodim [sm=bravo.gif]

Sunce moje, samo ti javi koji dan pred termin ja napravim i saljem brzom postom kakve god zelis

Lili, ljubi te joka[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:32:13)

Odoh i ja, al u setnju, da iskoristimo lepo vreme.
Uzivajte [sm=smiley31.gif]
Eto mene sutra opet, kad podelim zadatke [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:36:37)

3 posta,da,ali ne jedan odmah za drugim,nego u okviru razgovora,npr napises jedan,pa ti neko odgovori,pa ti napises drugi,pa opet neko odgovori.na to sam mislila.mozda ovo pravilo nije bilo dovoljno jasno.

wivern -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:39:08)

IZVORNA PORUKA: branki RR

3 posta,da,ali ne jedan odmah za drugim,nego u okviru razgovora,npr napises jedan,pa ti neko odgovori,pa ti napises drugi,pa opet neko odgovori.na to sam mislila.mozda ovo pravilo nije bilo dovoljno jasno.

Pa i nije, zato sam ja i napisala malopre post. B je opominjana u poslednje vreme zbog 3 vezana a E nije. Zato sam rekla i da nije fer.
I ja nisam nista pila, meni Joka skuvala kafu [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:41:52)

eto,sad je razjasnjeno pravilo o tri posta[sm=smiley1.gif]
uh[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:43:28)

Branki [sm=bravo.gif] za tebe i bravo za nas[sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:46:01)

Ej, zene, gde ce nam dusa ako ME ostane da se kucka sa nama i posle nagradne igre?
Mozda se zena bas potrefila tad da nadje Raju. Jbg. Tak'a tura. Dajmo joj sansu.

mati -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:47:20)

Sveki mi izvela dete a ovaj mali spava... Mogla bi da popijem nesto... Lili duso ja tek sad pohvatah da si stvarno ti...[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:48:20)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ej, zene, gde ce nam dusa ako ME ostane da se kucka sa nama i posle nagradne igre?
Mozda se zena bas potrefila tad da nadje Raju. Jbg. Tak'a tura. Dajmo joj sansu.

hahaha,tash,ti bas u skladu sa nikom i avatarom[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:49:03)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Za moje trudnice drage
[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/knw-ice-co.jpg[/img]

mmmmm, ne znam na koje si trudnice mislila ali ja uzeh jednu [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:50:18)

a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:52:09)

Oh, people change! [sm=smiley36.gif]

Ne ozbiljno, aj ono kad je Ludaca kliktala na ikone (videh da je posle i fotke stavila i da smo generacija), al ME pise u temama. Ok, bzvz je sto ne uredi poruku, nego pise dve za redom, al cekajte ljudi, pa niste ni vi sve znali kad ste dosli (a ni ja).
Uputite je na teme o citiranju, o tome kako vise postova da citira i sve prokomentarise u jednom postu.
I cak i da uzme nagrade? So what?

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:52:28)

IZVORNA PORUKA: mati

Sveki mi izvela dete a ovaj mali spava... Mogla bi da popijem nesto... Lili duso ja tek sad pohvatah da si stvarno ti...[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pa, ja ispadoh kao kameleon!!![sm=smiley31.gif]

Peace* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:54:55)

Mislim, ja se zaista divno osecam poslednjih dana na RR. Vratila se neka stara atmosfera, ili samo ja prosto jedno vreme nisam mogla da se naviknem na nove zene a atmosfera je ustvari bila tu, ali zaista uzivam. Kad vidim Mod na jutarnjoj kafi - sunce me ogreje. :-)
I ovo bi bio moj treci post na ovoj temi, pa cu da begam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>