RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 14:34:40)

Bubi je oterala Mala Elena prozivala je za kilograme, ali pozvala sam je u pomoc, zajedno cemo da je se resimo[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 14:36:46)

Aaaaaaaaa[sm=zz_cold.gif] ne mogu da ispratim sve, daj mi link do tamo...kad ce se zavrsi vise ova nagradna igra [sm=zz_cold.gif]

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 14:38:36)

Eve ti klik

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 14:44:13)

Ni ja pola ne mogu da propratim, a tek ujutru, pa otvorim ono poslednje aktivne teme, pa ne znam sta bi pre citala [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:03:36)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bubi je oterala Mala Elena prozivala je za kilograme, ali pozvala sam je u pomoc, zajedno cemo da je se resimo[sm=smiley36.gif]

jujujuj ja da se plasim muva (buva) nosila bih pracku sa sobom [sm=jezicek.gif]. juce ceo dan u NS, danas gosti...

bubulence -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:12:52)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

UM, lako je sprdati se samo po laganim temama i skupljati poene, daj malo da vidimo kako razmisljas .[sm=jezicek.gif]

Da citas sta drugi pisu, a ne samo da tipkas objavu za objavom, videla bi kako ja dubokoumno razmisljam[sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_stick_out_p.png]

vama dvema treba nešto žestoko! [sm=smiley36.gif]

Ne, meni treba 1.10, da mala nestane sa foruma[sm=zz_mstickle.gif]

nesto razmisljam, da joj jadnoj kupim da nesto obuce i da ne smara vise ovde ... posto joj je toliko stalo...

wivern -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:39:25)

Ova se prica prenela na sve teme [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:45:40)

Dolazi mama do mene, da mi kaze nesto vazno, i sledi prica "Budi dobra kad ti dodje muz, pravi se blesava, vodi ljubav sa njim, zdravo je to za organizam" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
I jeste, ja cu vec u 21h da budem uslogirana kad uspavam dete, a mm stize posle ponoci. Mogu samo da legnem, rasirim noge i kazem "znas sta ti je ciniti" [sm=jezicek.gif]
Mislim da cu da prosetam do spajza, nadjem neku rakiju, da dodjem sebi.

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:49:28)

misu,bas me nasmeja ovaj tvoj post[sm=smiley36.gif]a,mama ti ima savete kao one zene iz 70-ih kad sa keceljicom,natapirane kose i na stiklama kuvaju rucak,deca nasmejana i sa osmehom docekuje svog dragog muzica[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:58:01)

Jao mali misu, ala me nasmeja [sm=smiley36.gif]

podseti me na period kad sam sizela od obaveza i padala s nogu od umora, pa kad se deca uspavaju, cistimo, pustam masinu, kuvam flasice, a ovaj moj se uzvrti, a ja se mislim "cek cas da dignem noge da zavrsim i to, pa da spavam kao covek"[sm=jezicek.gif] Drugarice su umirale kad sam im to prepricavala, ali nije fora bez mimike[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 15:59:53)

Pricamo nas dve otvoreno o sexu, ali nekad me bas iznenadi sa odvalom [sm=jezicek.gif]
Pogotovo sto zna da me nervira kad doticni javi isti dan da ce doci, a ja se nisam psihicki pripremila da ga kuliram maksimalno [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:13:22)

UM, lako je sprdati se samo po laganim temama i skupljati poene, daj malo da vidimo kako razmisljas .[sm=jezicek.gif]

Da citas sta drugi pisu, a ne samo da tipkas objavu za objavom, videla bi kako ja dubokoumno razmisljam[sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_stick_out_p.png]

UM, dokle ce stici ta dubokoumnost u 39-oj, sve ces ovde da presaltas !? [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:18:21)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

vama dvema treba nešto žestoko! [sm=smiley36.gif]

Ne, meni treba 1.10, da mala nestane sa foruma[sm=zz_mstickle.gif]

nesto razmisljam, da joj jadnoj kupim da nesto obuce i da ne smara vise ovde ... posto joj je toliko stalo...

UM, nacekaces se [sm=jezicek.gif]
Dajte nesto zestoko da izmirimo nesuglasice!
Kuliram ove prepotentne da se zna! [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:23:46)

Mm, [sm=smiley36.gif], kad otkuca ponoc to je "daj sta das" i to zatvorenih ociju , rascupane kose..
Eh, i ja bih nesto da ublazim bol sto reko Toma Zdravkovic !

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:27:25)

Nisam isla do spajza, ali vidim troduplo [sm=smiley29.gif]
E sad odoh u isti, mozda mi vrati vid u normalu [sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:27:30)

ME, aj majke ti, dok kuliras, procitaj OPET pravila foruma.

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:48:23)

UM, dokle ce stici ta dubokoumnost u 39-oj, sve ces ovde da presaltas !? [sm=jezicek.gif]

Sta u 39, ne razumem sta je pisac hteo ovom dubokoumnom recenicom da kaze[sm=zmeden.gif]

Bubi , Klarita oce neko pice ovde da padne[sm=jezicek.gif]

Žapkić -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 16:58:53)

A, šta, mi koje smo u kasnoj 39-oj smo izleapele? ili...šta? ne razumem, uistinu...

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:02:09)

Dan drustvo, moze jedna kafica za mene?

wivern -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:06:01)

Evo jedna dubokoumnost od mene u skoro 39-oj (imam jos mesec dana)
Mislim da nije fer da se bilibib skrece paznja za tri vezana posta a ME ne skrece a stalno to radi. Nije fer prema bibilib.

branki* -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:07:48)

ja se spremam za napolje sa bozom,moracu i onaj zak da mu kupim,poceo da kaslje nesto...sad mi bzv i da idemo kod drugara,da ne zarazi kog..zvacu ih..
ljudi moji,ja samo mastam o nekim tortama,to je cudo.moram da pravim neku uskoro..

Anoniman -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:08:58)

Branki zaboravila si bic[sm=smiley36.gif] ako budes regovala na 3 posta, pravim ti tortu i saljem post expresom[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:10:11)

Wiv, a sto se sekiras[sm=zmeden.gif]

hajde uzivkaj i stavi jednu kiaficu za mene

wivern -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:11:52)

Ja se sekiram? Ma ne Joko, samo sam primetila da se bibilib stalno opominje a nije jedina.
Ja bih popila sad jednu ice kafuuuuuu...uh ala bi mi legla, k'o budali samar.

Klarita -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 17:18:36)

Za moje trudnice drage
[img]http://www4.slikomat.com/13/0919/knw-ice-co.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>