Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 23:24:39)
|
Jole, kad sam joj izmerila 38,7 i dala sam joj odmah brufen. (necemo o tome, poznajem svoje dete i ima tema o temperaturi, pa mozemo tamo polemisati [sm=smiley36.gif], kad moram odmah u odbranu[sm=smiley36.gif]) spala joj posle, evo dezuram sad. Dijana, je l'''' si procitala? I K se povrati juce ujutru, jedna prolivasta i par puta povracanje i opet nista kao nova...ja ne znam sta je vise ovo. A, veceras je okupam ranije, osusim kosu, sve po PS-u i dok sam sredjivala N ucinilo mi se da place, ja je pozovem ona odgovara ali mi cudna nekako, mirna, a tek bilo 20h, nije to moje dete[sm=smiley13.gif] pogledam je, oci cakle, znalaaaa sam...bez toplomera sam znala[sm=hudicek1.gif] i dalje znate...Mm bio u apoteku i naravno ([sm=hudicek1.gif]) raspitivao se i dobio odgovor da ima neki virus sa visokom temperaturom, ceo dan ljudi kupuju brufene i paracetamole za decu [sm=smiley13.gif] A, ja iskuvavam flasice, one plasticne samo i cucle obavezno [sm=smiley13.gif] Sterilizator sam imala ali sam ga vratila u radnju [sm=hudicek1.gif] da me sad pitas zasto, ne bih znala da ti odgovorim [sm=smiley36.gif] Jole, ne kuvas Rosu, slobodno, ne....direkt dajes [sm=smiley1.gif] samo zagrejes (Humana bese sa bas toplom vodom cini mi se) Nan ide sa mlakom pa je lakse[sm=smiley36.gif] 10 smajlica sam upotrebila, spalite me na lomaci, evo 11.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|