RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (24.9.2014 15:03:26)

pu pu pu valjda je neću ureći,T se već 40 min. igra sama u ogradici,pogleda u mene,nasmije se i opet nastavi.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (24.9.2014 15:49:36)

dobar dan,mi isli do parka danas i malo setale nas dve bile skoro dva sata napolju da iskoristimo lepo vreme,posle se vratile da rucamo,kad se D probudi opet cu je izvesti,mada me noge bole ali sta cu zao mi da sedi u stanu po lepom vremenu

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (24.9.2014 19:42:45)

Zdravo mamike... Mi skitali ceo dan i tek sad smo usli. Al je opet zahladilo

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (24.9.2014 22:56:36)

Cao mamice, da vam mahnem. Sipao mi mm dunjevacu, pa odoh dalje. Fino smo organizovani, na poslu mi je bas potaman, milion informacija, juce i danas ucim monitoring u operacionoj sali, stavili su me na plasticnu hirurgiju juce i danas, juce dve operacije, danas pet. Sutra sam na neurohirurgiji. Ne stignem da citam, literature za izvoz, ali dobro, fino je krenulo, mnogo sam srecna. Ljubac svima

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (24.9.2014 23:55:02)

Dobro vece i laku noc [sm=smiley36.gif]
N se nesto budi svaki cas, a ja dezurala jutros K, pa sam sva uslogirana, jedva gledam, ali jedva.

Doco, bice valjda bolje, mora[sm=smiley1.gif]

Emicee, sut' bona, nemoj prizivat' djavole[sm=smiley36.gif]

Sve vas [sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:02:10)

Odoh i ja, treba sutra ranije da ustanem, laku noc!

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:24:13)

Torbi ti si bila 2 god na bolovanju? Blago tebi kad si tako raspolozena po povratku na posao... Svaka cast. Meni se bas ne radi. A priblizilo se opasno.
Ali cu svejedno za par meseci opet na bolovanje.[sm=smiley13.gif]

Azra_ -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:34:43)

Mati, što opet na bolovanje?

Torbice, samo napred!

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:38:11)

Moramm do hirurga... Precenila sam se i u toku trudnoce i posle nje, tj preterala... Ne zelim da drugi rade stvari umesto mene i pomazu mi i to me kostalo.

Azra_ -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:43:46)

Uh bre Mati [sm=smiley13.gif]. Nadam se da nije ozbiljno i da nećeš baš preskupo platiti samostalnost.

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 0:48:51)

Ne bi trebalo da je ozbiljno, njima je to rutinski zahvat. Vec sam bila na konsultacije...

Azra_ -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 1:02:37)

Drži se... Možda se i vidimo pre toga.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 1:33:00)

Mame, ima li koga? [sm=smiley1.gif] nemam osecaj za vreme , rintala sam po stanu, te ovo , te ono, sve bih da zavrsim...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 5:47:01)

Dobro jutro mame. Verovale ili ne ali ja pijem vec svoju drugu[sm=kava.gif][sm=smiley36.gif]

Ustala sam u 4. I mm i ja. Pa sam se lickala i sta ti ja znam jer danas cim ostavim D u vrtic idem na razgovor za posao. Jupiiiiiiii....Smejem se juce ceo dan tri kompanije mi se javile, i u roku od 10 dana cu znati da li ce me primiti, a juce me zvali iz jedne gimnazije da dodjem danas na razgovor. Hahahah... gle sad ovo kad me svi prime[sm=jezicek.gif]. Ja isla logikom prijavicu se na 100 mesta pa cu negde ubosti, kad ono u dve kompanije su mi vec javili da sam u uzem krugu, za jednu sam vec neki test odradila, a po glasu ovog coveka iz skole mi se cini da sam vec primljena ahahhah...Eto kad te pocera onda te pocera.

Inace juce sam usla u stare farke. Jeeeeeee.....Jes malko salce viri sa strane ali opusteno sam se zakopcala (nisam morala da lezem na krevet i sl[sm=smiley36.gif]).

Evo potkresala sam nokte i izbelila ih limunom (od voca i baste su mi haos nokti)da budem kulturica danas. Malo sam plakala dok sam cupala obrve i cini mi se da ih nisam dobro ni ocupala na ovom svetlu u kupatilu a riknula mi sijalica iznad ogledala.Cak sam se namazala i kremom. Zamislite! hahaha...I tako sad sam ko nova mogu da se udajem hahahah...

Odoh da vidim sta ste piskarale

Pozdrav mame

serpica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 6:21:16)

Jutro mame,ja sam budna od 3h,bebac plakao,nos mu se zapusio,a onda kad smo to sredili,rasanio se i nece da spava,eno ga u kolica gleda crtace i pijem mleko a ja sam [sm=zaspan.gif][sm=smiley22.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 6:30:53)

Jutro mame [sm=kava.gif]
A. i ja smo se juce sakrivali po ormanima, bas smo se fino igrali. Opet je zaspao oko 22h, pa se budio oko 2, sanjao ruzne snove, pa udario u dreku, i ja se setim Ljise. Donesem igrackice u krevet, igrali se 10 min. i on tap glava na jastuk i spava. Milina [sm=smiley1.gif]
Ljiso srecno danas na razgovorima za posao [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 6:42:58)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro mame [sm=kava.gif]
A. i ja smo se juce sakrivali po ormanima, bas smo se fino igrali. Opet je zaspao oko 22h, pa se budio oko 2, sanjao ruzne snove, pa udario u dreku, i ja se setim Ljise. Donesem igrackice u krevet, igrali se 10 min. i on tap glava na jastuk i spava. Milina [sm=smiley1.gif]
Ljiso srecno danas na razgovorima za posao [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] super. Ma kazem ja tebi njih tv apsolutno razbudi, zvuci i sarenilo. Jesu im zanimljive igracke ali ne toliko[sm=smiley36.gif]

Hvala na lepim zeljama

mama micki -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 7:22:58)

Dobro jutro mame! Evo ja ispratila mm i T pa sad na miru pijem kafu, Saru ne vodim u vrtić jer sam na odmoru, pa da malo uštedimo. Ona se igra u ogradici što mi je jako čudno, ali da ne ureknem, bar dok popijem kafu.
Torbice [sm=smiley31.gif]
Da dečica ozdrave, sva. Poljubac za njih!
Ja danas primam platu, pa ću sada da pravim spisak za veću nabavku. Trebalo bi da odem i da kupim neke čizme a i nešto od garderobe. Ja sam tek sada počela da mršavim pa još ne mogu da uđem u sve stare stvari a ove što sam nosila posle trudnoće su mi velike.
Mame sija sunce, da iskoristimo ovaj dan! Lepo se provedite danas!

mirkam -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 7:35:50)

Jutro mame.
M jos uvijek, za veliko cudo, spava. Danas idemo na kontrolu. I nisam se pohvalila, konacno smo promijenili njehgovog dre, tako da danas prvi put idemo "s voljom" na kontrolu. Inace njegova , sad vec bivsa, dr je konacno dobila toliko zeljeno mjesto u bolnici pa su M dodijelil drugog dr.Ona je i bila isfrustrirana sto radi DZ a svi iz njenje porodice su cuveni ljekari i specijalisti i rade u bolnici.Eto, neka joj je sa srecom, bas se radujem zbog nje [sm=jezicek.gif]
Evo, cudoviste se budi, odoh [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 7:50:25)

Moje cudance se uspavalo u kolica gledajuci tv,pebacila sam ga u krevetac,samo da duze pospava da uradim nesto po kuci,starija otisla u skolu..

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 7:53:40)

Dobro jutro,Bogu hvala kad se završi noć,dovoljno je to da kažem.Vani već standardno kiša pada,sva sam svjetla u stanu popalila koliko je mračno.

big mum -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 8:03:32)

Dobro jutro i ovde

Kod nas ništa novo,djeca dobra zdrava ,slušaju svoje roditelje[sm=smiley36.gif]Nema kiše ali je baš hladno.
Kad čitam vaše postove o bebama moji mi nekako dođu veliki[sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:17:10)

jutro od nas,D se nocasbudila tj vristala u snu nesto kontam da je mozda bilo hladno primirila se pred zoru kadse scucurila pored mene legla na moju ruku i zaspala,probudila se opet u pola sedam ja viknem SPAVAJ [sm=smiley36.gif] dam joj mleko i spavala do 9 verovali ili ne [sm=smiley3.gif]ja ustala u 8 [sm=hudicek1.gif],kako cemo danas sa spavanjem nemam pojma
napolju je da se smrznes prava jesen bilo bi lepo kad bi ranije pustili grejanje

Modessty -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:21:50)

Šta je ovo?! Sva deca lumpovala noćas ili rano jutros! Nikola se budio, plakao, kenjkao. Onda mu namazala Calgel i malo se smirio. Spavao je maltene na sisi pola noći. [sm=zz_er_what.png]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:27:43)

Mi smo super spavali. Jutros se probudila oko 7. Sisala je i spavala do 9.
Sad se razmisljam da li da idemo napolje da pokupujem T za vrtic potreban pribor.
T su ukrali u vrticu jaknu.[sm=hudicek1.gif]
Ljiso srecno danas!
Doco nesto se razmisljam da Sofiji i Teodori kupim vrece koliko je hladno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>