RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:33:58)

E Sanjice svašta da čujem,da neko ukrade dječije,stvarno nas ima svakakvih.
Moja neće ni u vreću niti da da je pokrijem,a da je više obučem kontam pretjeraću i biće joj ružno u štramplicama.

Peace* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:41:59)

Mi smo jutros zaspali! [sm=smiley22.gif] Kad sam skočila u 7.15... a Luka prepodnevna, pa užina, pa doručak, pa oblačenje... [sm=smiley29.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:46:28)

ukrali jaknu?! e svašta! [sm=smiley35.gif]

Tash i ja sve ujutru pakujem Danilu i spremam šta će da obuče. Srećom pa on ide od 11h. Ima vreme i za spavanje i za igranje natenane. Dok sam ga vodila u državni vrtić bilo mi baš stresno. Dok se razbudi, pa još i nije voleo da ide. Užas jedan.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:55:02)

Emice jos ce mm da vidi danas. Jedinu jaknu ima za ovo vreme. Zimsku treba da joj kupimo.

Ja sam ljudi toliko zadovoljna ovim novim kolegama. Direktorka je divna. Naravno ona uciteljica sa kojom sam imala problem jos na pocetku svima pravi probleme. Kazem joj vec dva dana dobar dan, ona okrene glavu. A ona je ta koja se svadjala sama sa sobom.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 9:57:00)

Dobro jutro od nas. ..beba je ustala nervozna , samo na ruke hoce , prosto covek da pop. ...! Bilo bi dobro da hoce kao Docina devojcica da zaspi na vikanje [sm=smiley1.gif]
Sad se pitam da li da viknem ![sm=smiley36.gif]
Ne mogu da verujem da kradu decije ! Mi vecito ostavljamo kolica recimo u prizemlju dz-a, pored ulaza u shopingu ...i cebence , igracke i sve uredno zateknemo .

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 10:06:41)

Dobar dan[sm=smiley1.gif]
Dok sam iscitala sta ste pisale, doslo vrme za uzinu [sm=smiley36.gif]
N se budio par puta ali samo zaplace, ja iz kreveta shshshshshshshs, on nastavi i tako, a onda K se smrzla pa me zvala u njen krevet[sm=smiley13.gif]
i onda se uspavamo za vrtic, pa kad smo vec kuci, ostale u krevet do malocas, a mm hranio i presvlacio N [sm=smiley29.gif]

Ljiso, srecno, cekamo vesti [sm=smiley1.gif] ajoooooooooj, sta odabrati[sm=zmeden.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 10:21:20)

A. se probudio. Jedva sam uspela da sednem i popusim cigaru. Sad odoh da nam przim jajca [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 10:47:28)

MM, jos nisam zapalila, sad me podseti[sm=smiley36.gif]

Sanjice, ma sad se setih, da li je moguce? Mozda je neko greskom uzeo[sm=smiley13.gif] mislim kako ce je oblaciti svom detetu, valjda ces je prepoznati, ma [sm=hudicek1.gif] da pop[sm=smiley35.gif] je l' nema kamera? Jaoooo, Boze, da krade neko po vrticima??? Pa, to je ili neki roditelj, ili neko od radnika...

big mum -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 10:53:55)

Samo ti ćiburi -joj joj kad te odalamim jednom-mhh[sm=smiley36.gif]

Ovo se i meni jednom desilo da je neko greškom uzeo Sofinu jaknicu,pa je sutradan vratio.

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 11:08:27)

Zdravo mamike... Ja sam Mitu celu noc ljuljala u nadi da se smiri i ne trazi sisu ali uzalud...
Sanjice, sacekaj dan dva, ne osudjuj odmah. Mozda je neko greskom uzeo... Kod nas se recimo desavalo da jedan od roditelja ujutru ostavi dete a rugi popodne dodje po njega ili dodju babe , dede. I nemaju pojma u cemu je dete otislo u vrtic i uzmu sve iz ormarica... ali kazi vaspitacicama.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 11:35:20)

Mati nema osudjivanja dok ne ode danas mm u vrtic. Mozda je neko vrati. Razmisljam i ovako: ako neko nema jakñicu neka mu je alal. Razumece Klarita sta znaci. Mm je toliko poslednjih dana rasejan da je mislio da je ostala u kolima. Medjutim, nema je.
Sofija i ja se vratili iz setnje. Sad cu da doruckujem i brisem na sednicu.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 14:12:31)

Hvala zene razgovor prosao super. Ja zadovoljna. Posao je moj ako se ne javi neko sa licencom. nazalost ja je nemam[sm=smiley13.gif] no ja sam optimista da nemaju ni drugi kandidati a covek je ocaran mnome[sm=smiley16.gif] tako da... cekam da mi javi da sam dobila posao[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 14:31:53)

Ljljišo ljišo šta uradi čovjeku pa ga očara [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png] navijam za tebe

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 14:35:15)

Ljiso, kakva crna licenca [sm=smiley36.gif] mene jos nisu ni pozvali a, radim evo treca godina. Papiri uredno poslati na vreme. Moju koleginicu zvali prosle godine a, to joj bila 8.skolska godina kako radi [sm=smiley29.gif] Posao je tvoj [sm=smiley2.gif]
Jaoooooooo, drzim palceve[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 15:09:51)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Hvala zene razgovor prosao super. Ja zadovoljna. Posao je moj ako se ne javi neko sa licencom. nazalost ja je nemam[sm=smiley13.gif] no ja sam optimista da nemaju ni drugi kandidati a covek je ocaran mnome[sm=smiley16.gif] tako da... cekam da mi javi da sam dobila posao[sm=jezicek.gif]

bravo,ljiso,bas dobra vest[sm=bravo.gif]to je posao u skoli,tako?do kad traje konkurs,je l gotov?ma,kakva licenca,gde je to merodavno..a,i odakle nekom licenca,ja imam 10 godina staza,pa nemam licencu.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 15:19:15)

Bravo Ljiso [sm=bravo.gif] Navijam da niko od preostalih kandidata nema licencu [sm=smiley1.gif]
A. je danas bio prilicno blesav. On ima svoje skroviste. I sve sto mu se svidi, zavrsi tamo. Najgore je sto je mesto prilicno nedostupno, jer moram da slozim krevet (trosed) pa ga ispomeram (a tezak ko djavo), a tamo svega i svacega [sm=smiley29.gif] Danas je u skroviste sakrio poklopac od sudokrema. I sedi momak na krevetu i smeje se, izlomila sam se dok sam ga izvukla. Prosli put kad smo mama i ja pomerale krevet u skrovistu je bilo: moja leva papuca, par igracaka, jedan casopis, iscepana strana iz drugog casopisa neke devojcice, njegova jedna carapa (ubi se trazeci istu)...

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 15:21:07)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ljljišo ljišo šta uradi čovjeku pa ga očara [sm=zz_biggrin.png][sm=zz_biggrin.png] navijam za tebe

Kako god da si, [sm=smiley1.gif], nek ti je da srecom ! A koji predmet je u pitanju?

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 17:40:10)

Zdravo, mame! Evo i mene ponovo. Grejete li se, ima li zime kod vas? Kod nas se uveliko lozi, mada se i bez toga znojim, V se nonstop penje uz mene i hoce da ga drzim i nosim.... pozdrav!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 18:30:02)

evo mene nista ne stizem isli do kuce mm doasao svekar na par dana pa da vidi Doru tamo spremila rucak ,posle odvela Doru kod mojih tamo ce da spava,inace nesto je bila kenjkava u jednom delu dana izgleda izbijaju dvojke [sm=hudicek1.gif],sad me mama zove kaze super je ne place
Ja da odmorim malo stize mi najbolji drug da malo kafenisemo
LJISO drzim palceve da ti dobijes posao [sm=bravo.gif]
SANJICE ja se isto mislim za vrecu ali nikako da je kupim ,mada kako se Dora vrti ne verujem da ce hteti u nju,sto su nam bre ova deca nesto komplikovana [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 20:24:30)

Cao mame!
Sanjice, nadam se da je neko greskom uzeo.
Ljisho, svaka cast! [sm=bravo.gif]
Mi smo svi odlicni.
Odoh da strebam, ljubim vas

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 20:29:57)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Cao mame!
Sanjice, nadam se da je neko greskom uzeo.
Ljisho, svaka cast! [sm=bravo.gif]
Mi smo svi odlicni.
Odoh da strebam, ljubim vas

Drugacije i ne bilo normalno. I ja verujem u to.
Ja malo podigla Elenu uz jastuk i zagradila je jastucima nema kud...[sm=smiley1.gif] da vidimo koliko dugo me nece traziti [sm=zz_bounce.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 20:57:04)

Jaknu je neko okacio u delu gde su jakne za jaslice. Ocigledno je neko pomesao, pa je tamo stavio.
Doco verovala ili ne Sofija se prevrce, ali nekako kako se okrene tako istaje pokrivena[sm=smiley36.gif]
T me je rastuzila. Bile smo u prodavnici i ispao joj prsten. Toliko je vristala da je bilo strasno. Potresla se za jedan prsten. Otisla je u krevet bez vecere, jer tera inat. Dusa me boli. Sad sam je pokrila i trazila je da je poljubim za laku noc. Nekad se stvarno ponasa haoticno.

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 21:12:23)

Okupam ih i smestim ranije na spavanje i kad mi K ponasanje cudno, oci cakle. IMA TEMPERATURU [sm=zz_banghead.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 21:22:52)

[sm=smiley13.gif] pusti virus. Mene nikako ne pusta.

Jole84 -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (25.9.2014 22:04:08)

Di ste ženske [sm=smiley31.gif] Uspavkala sam Milu, pa sad konačno malo vremena za sebe, naravno tek posle hrpe sudova, brze večere, sterilisanja i zagrevanja vode za termos [sm=smiley36.gif]
Klarita baš te poteralo danas [sm=smiley13.gif] Kolika joj t?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>