Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 16:42:58)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Naisla mi "zuta minuta", bolje receno "zuti sat"! [sm=smiley1.gif] Htela sam da napravim palacinke, ali kad god u nesto ulozim srce, na kraju me nesto izradi, pa i jedna od najpoznatijih marki tiganja.[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] I na kraju sam od jeda bacila sve! I sad mi zao, al' necu iz inata ponovo da ih pravim! [sm=smiley18.gif] Pih bre Popkice, pa ti kad bi videla sta sve u kuhinji meni ne ide od ruke, uslogirala bi se [sm=smiley36.gif] 'bes tiganj i palacinke, vazno da ste zdravi [sm=smiley1.gif] Ja vrlo cesto koristim taj izraz: "Nema veze, vazno da ste dobro vi" kad Klara nesto uradi. I na moru je ja opomenem jedno 20ak puta da vodi racuna, da mi ne slomi telefon i jedno vece ja joj susim kosicu, zurimo da izadjemo, svi nesto tamo vamo, ona sedi mirno i igra neku igricu na moj telefon, odjednom sljaaaaas i telefon zavrsi na plocicama i pukne mu ekran. Ona me pogleda tako izbezumljeno (jer zna da besnim kad se nesto desi a ja je upozoravam X puta) i ja podignem sr[sm=smiley35.gif] od telefona, pa kad joj videh uplasene okice kako me gledaju i cujem pitanje:"Mama, nisam ja sam je pao"[sm=smiley29.gif] raznezim se pa joj kazem: "nema veze, vazno da ste vi meni dobro, a telefon cemo da kupimo" i tako stalno ja to govorim i sad ona sta god da uradi , a stetna je za medalju i prismotana prilicno, odmah me gleda sto kazu u vr' oci i kaze: "Je l' da mama da nema veze, vazno da smo mi dobrI da te slusamo" ona tako skapirala to[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|