RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:22:04)

I moje dete se budilo tokom noci, zakmeci, pomazim ga, i nazad na spavanjac.
Al sto nam je sad bilo interesantno. Mesto desavanja, naravno kuhinja, i naravno pored sporeta. Na sporetu lonac sa kuvanim kukuruzom od juce, a A. sedi pored (ja ga drzim od nazad), i krene dete da vadi kukuruz iz lonca, ostavlja ga pored, i mlati rukama po loncu i onoj vodi. Okupa i sebe i mene. Onda se dohvatio persuna i krene sa njim da mlati.
Evo ga sad, sveze okupan, obucen, sedi u kolicima, pije mleko i uspavljuje se.
A kad zaspi, odoh u kuhinju da me strefi srcka [sm=smiley36.gif] i da pocistim onaj haos.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:26:44)

Ova moja od jutros opasno galama,kaže eeeeee mama mama,pa onda baba ee baba eee,blesava je skroz [sm=smiley36.gif]
Pa mišu tvoje djete samo misli na tebe,zna da će ti biti dosadno kad zaspi pa da imaš šta radit [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:30:58)

U pravu si emice, i jos me je okupao [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:35:08)

vidis,zlatno ti je djete [sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:41:14)

Joj Emice i moja vice isto, samo ne tata. ..[sm=duda.gif]
MM pa tvoje dete zavolelo sporet , izgleda ce biti neki kuvar-ugostitelj ...ima da se ugojis [sm=smiley36.gif]
Mi nismo lose spavali, cini mi se da kad je u krevecu cesce se budi ..

superm -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:41:52)

Pozdrav, mame! Dosla sa posla, pijuckam kafu, ziveo petak!

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:44:29)

T je do skora sve dozivala osim mame,od juce je i mama aktuelna...
ME pazi da se navikne da spava sa tobom pa onda joj je gore navikavati ne njen krevet.
od vas se svi raduju petku jer odmaraju vikendom kod mene obrnuto,ja veceras od pola 7 na posao ali srecom ne radim dugo.

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 13:59:02)

Zdravo mame! Moj V spava sa tetkom, ja spremam rucak, pa rekoh da vidim sta se ovde radi. Proradio nam je nosic, kijuckamo[sm=smiley13.gif] mislim da je to sve od sinoc pocelo. Moje dete izlazi iz vrece za spavanje i otkriva se, uf!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:09:34)

Dora vice sve osim mama,mene zove nana ili ama [sm=smiley36.gif] nesto joj to prvo M tesko da izgovori,mada sam i ja kasno progovorila mama posle prvog rodjendana

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:09:39)

Cao mamike, moji nisu zucnuli celu noc.
Sad cu da krojim nesto, ako uspem, ljubim

branki* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:12:41)

torbice,super,tu si i za masinom si,odlicno!evo,imas posla[sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:19:49)

Zdravo zene! Ziveo vikend[sm=bravo.gif]
Ni moje dve se nisu budile. Sofiju u 11 obicno podojim. Ni tada se nije probudila. Spavala je od 8 do.8.
Teodora sad spava, pa idemo u muzicko zabaviste. Malo je nazebla. Place u kolima sto se prehladila jer ne moze da se igra sa Sofijom. Kako.ona misli na sestru.
Sutra pripremam tortu za moj rodjendancic. Jeste sutra ali moji dolaze tek.u nedelju. Javljam kasnije da li smo.primljeni.[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:20:33)

Ljiso, nije prozivanje, zato je onaj smajli nasmejan [sm=smiley31.gif] Navikla sam da ja ostavim nocu teme, a ti nastavis zorom[sm=smiley2.gif]

Imamo svadbu sutra, poenta je da smo pozvani i mi i moji roditelji, ali zbog dece mozemo da idemo ili mi ili oni. I sad, ko ce[sm=zmeden.gif] svima svejedno...Moj tata jos pre dve nedelje rekao ljudima da zbog dece ne mozemo svi. I sad ko da ide [sm=zz_hot.gif]

Malocas se nastavila epizoda naplakivanja i neugadjanja, stalno su mu ruke i prsti u ustima, zubici ga muce 100%, ja ne zelim da verujem u Harp, pre u uroke verujem [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:25:36)

Klarita, nije harp, to su zubici [sm=smiley31.gif]
Ja sam A. desni mazala onim gelom, sad mi retko kad da, nece da otvori usta kad ga zubi muce.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 16:30:17)

E branki , dobro je da sam izgladila odnose sa Torbi, da mi ucini uslugu hahah ! [sm=jezicek.gif]
Salim se, nece to meni trebati, a svi ubedjeni u suprotno!
Emice , taman da se ubijem , ce mi dete srusi intimu u sitne sate! [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 17:36:19)

Zdravo mame.... Mene nema pa se tek pojavim.
Blago vama kojima deca spavaju cele noci, Mita spava ali se jos budi da sisa. Samo zeva i zmuri.

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 20:18:42)

IZVORNA PORUKA: branki RR

torbice,super,tu si i za masinom si,odlicno!evo,imas posla[sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu.

Mooooze Branki! Trebaju mi zelene hirurske pantalone za operacioni blok, pa sam to pocela, sutra cu ih sasiti.
Sanjice [sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 20:24:04)

IZVORNA PORUKA: mati

Zdravo mame.... Mene nema pa se tek pojavim.
Blago vama kojima deca spavaju cele noci, Mita spava ali se jos budi da sisa. Samo zeva i zmuri.

Moja E se ranije probudi i cuti , cujem samo suskanje ili kako glocka prste pa se probudim a evo u zadnje vreme place ali kao kroz san , ne otvara oci. A kad je spustim na krevet otvori usta kao ptić ...i ceka ! [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:03:01)

Sanjice, kako ja da doletim do tebe?[sm=smiley27.gif] Tako bih volela! Ovaj mali lopov spava od negde 12-13 pa do 16 u proseku... Mm pece rakiju. Mislim, njegov sef je biser, kupio je kazan od 30 litara [sm=smiley29.gif], maliii, pa sad imaju ne znam ni ja koliko tura. Ne mogu da mu uvalim decu i kidnem. Smizla ima slikanje od 12-13 i 30.. Prepodne ih ne diram, nece pre 9, pretpostavljam. Kad mali ustane, stigla bih taman da ih spakujem sa tvojima na spavanjac! Aaaaaaa [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:18:07)

Torbi i ja bih volela da nam dodjes[sm=smiley1.gif] Ako hoces zvacu stanicu ujutru da pozovem da pitam da li ima polazaka. Mada, najbolje je kolima da se svi spakujete i da dodjete [sm=smiley1.gif] Mozete da prespavate. Mozda bude malo tesno,ali sta ima veze. A nedelja? Kako je mm tada sa vremenom?
Mi smo bili na prvom casu u muzickom zabavistu. Kaze nastavnica da je jos uvek mala, ali ce da je primi jer ima potencijala. I tako je moja T sedela sve vreme kao dobar ucenik. Ona je toliko vrckava da mi je bilo smesno sto je mirna.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:27:48)

Sanjice T nas mali muzikant[sm=smiley31.gif]
Kosta mi je malo bolhe, cini mi se[sm=zmeden.gif]pupupupu da ne ureknem. Od 17 h je kakio dva puta. To je super.
Vuk ceo dan skace po dvoristu. Njemu je stan bas smor alista da se radi, tako je kako je.
Posto K sada ima stomacni virus nas boravak u BG-u se produzava do daljnjeg. Zeza se mm jutros kuku majko ostacemo ovde zarobljeni[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:32:14)

Dijana vaa sve sad poteralo. Nervira me sto ne mogu preko mobilnog da posaljem grlisu.[sm=smiley13.gif]
Kako je krenulo docekaces i mene u Bg. Mm treba da ide da potpise neki ugovor. Ako se uklopim sa svojim rasporedom u skoli eto me.
Tvoj mm nek sad izdrzi. Malo i ti kod tvojih da se odmoris.
Torbi ima jos vikenda. Ako ne bude ovaj bice neki kad budes slobodna.[sm=smiley1.gif] a ja te cekam kad god bude.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:37:41)

Sanjice sve nas je poteralo. Mene glava otkida. Ako budes dolazila za BG obavezno se javi. A ovde su njegovi tako da odmora bas i nema. Glupo mi je uvaliti decu i leci da spavam. Doduse danas sam uspavljivala Vuka i zalomila malo sa njim. Na kraju sam rekla jaooo pa ja sam zaspala[sm=smiley36.gif] slucajno :-) nije njima problem da ih cuvaju , hoce oni ali je meni glupo da gledam kako ih V i K maltretiraju[sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:37:49)

gde ste drustvo,ja bila na folkloru,bas je bilo super ucimo novu koreografiju [sm=bravo.gif]
DIJO jeste li u gostima ili je vas stan,nisam u toku znam da zivis na dva mets ako se ne varam [sm=zmeden.gif]
nadam se da ce deca mirno spavati veceras,ja sutra D vodim kod mojih [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (19.9.2014 21:40:22)

Ma spavala bih ja na lusteru, bez problema! Javljam se jos, nisam odustala! [sm=smiley31.gif] Al ovi moji, huh, bilo bi veselo! [sm=jezicek.gif] Hvalaaa u svakom slucaju! Nemoj zvati stanicu, kolima bismo, brze je!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>