Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 6:02:58)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Sad cu i ja lagano da begam, da dokrajcim ovo lepo vince, pa da spremim decici stvarcice za ujutro, cera je odabrala sama pre spavanja... Prvo cu ovo da iskomentarisem[sm=smiley36.gif]. Tvoja cerka je starija i lepo prica, razumna devojcica i lepo sve sama odabrala sta ce obuci za vrtic. A moja....Moja jos i ne govori ko svet a juce se nameracila bas na neke pokucnice koje retko kad joj i obujem jer nisu anatomske i lice na holandske klompe (dobila ih je na poklon) i drecavo narandzaste su i morala sam juce da je vodim u vrtic u tim "klompama"[sm=smiley29.gif], nije mi dala da ih skinem, ma nije bilo sanse. Gledali nas kao ludake kad smo ulazile u vrtic. Dobro jutro mame. Onaj prolaz sto smo D napravili da moze da ulazi i izlazi iz svog kreveca (postavila sam sliku u temi iz krevetica u krevet) ima svoje dobre i lose strane. Elem, nocas se D probudila i hop eto ti nje izmedju mene i mm u krevetu[sm=jezicek.gif]. JA sam bila toliko ukomirana da sam je skapirala tek sad pre nego sto ce mm otici na posao pa mi je mm rekao sta se desilo[sm=smiley36.gif]. Juce smo se popodne malo druzili i Dunjica sa svojim drugarem ovde po dvoristu. A inace je jedan drugar u vrticu ujeo za prst, i bas joj je natekao kaziprst i ocrtavaju se zubi.Rekla mi je vaspitacica da je on nesto radio i D je dosla do njega i mlatila mu prsticem i rekla mu "no, no"[sm=jezicek.gif] i ovaj ju je ujeo. Mislim nemam reci. Nadrljalo ovo moje dete u vrticu. [sm=smiley36.gif] Gledam je i juce dok se igrala sa drugarem, on joj otme igracku ili nesto a ona flegma ode i uzme nesto drugo. I tako u krug. Ali je vec pred kraj druzenja i ona po*izdela da izvinete na izrazu i onda je vec pocela da se buni. [sm=smiley36.gif] Danas planiram svasta nesto videcemo koliko cu uspeti da poradim. Pozdrav mame
|
|
|
|