RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

madre -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:15:39)

jole, kako to izbacujete nocni obrok?

Jole84 -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:18:31)

Madre pošto ne dojim nego pije ad, noću se mnogo grči i boli je stomačić, dr mi je savetovala da izbacimo obrok u 3, jer fino napreduje, kaže da joj nije potreban već da se budi refleksno. Vidim da su mišljenja i tu oprečna, pa sam baš zbunjena.

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:21:16)

Jole, a sta ti mislis/osecas? Oslusni dobro sebe u tisini.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:22:53)

JOLE ti prema osecaju,za AD nazalost sve je individualno nekoj deci prija jedno nekoj drugo,jesi li uzela ono za osetljiv stomak?Moja pije nestle nan i fenomenalno je a mnogo smo lutali tj svasta probali,odosmo u of ima tema o AD mleku ako te jos nesto zanima pisi mi tamo

mirkam -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:27:40)

Jeste,jeste, drugari, znam da ste sve u pravu, ali jace je od mene, bas me stislo nesto.
Nego sta da se radi, na posao se mora ici i kao i svi ostali. Bice to ok...nadam se.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:30:06)

joj MIRKAM sta bih ja dala da radim,dosadih vise i Bogu i narodu sa kuknjavom o poslu [sm=smiley6.gif]
zene odoh da legnem ova moja ce se probuditi rano,ljubim vas sve kuckamo se sutra

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:32:05)

Sad cu i ja lagano da begam, da dokrajcim ovo lepo vince, pa da spremim decici stvarcice za ujutro, cera je odabrala sama pre spavanja...

Jole84 -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:38:42)

Dr, Trobi laku noć [sm=smiley31.gif]
Torbi u pravu si, samo svoje instikte. Ja mislim da je to ispravno a vreme će da pokaže. Dr mw to posavetovala još pre mesec dana, ali tad nisam smatrala da je dobro. Ipak sam uplašena i bojim se čak i svojih instikata kad je ona u pitanju.
Mislim da sam malo "fiju fiju majka" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Mirkam biće to sve ok, prijaće ti malo promene i nekih novih aktivnosti [sm=smiley31.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:40:15)

Odoh i ja preumorna sam.
A sto nema Dijane neko vrijeme? Nadam se da je sve ok.
Laku noc...

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:42:27)

Jole draga, nisi fiju fiju, i normalno je da se preispitujes i strahujes. Prevagnuce vec, a sto duze budes majka, lakse ces neke stvari prelomiti/odluciti, jer ces kao i sada uvek gledati dobrobit za svoje dete a straha ce bit manje, ljubim te

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:43:18)

Emice, pravo da ti kazem nisam obracala paznju na to... kapiram da bi prvo trebale izaci jedinice ? I to prvo donja? Mislim, nije pravilo ali najcesce je tako.
Sutra cu joj pregledati. Imam one gume ispunjene vodom pa to hladim u frizideru i dajem joj da glocka . A ti, mazes sta?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:45:06)

I ja se ovih dana pitam sta je sa Dijanom. Nadam se da su decica zddrava.
Dr Torbice laku noc[sm=smiley1.gif]
Jole samo odsluskuj sebe.

superm -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:46:34)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Jole draga, nisi fiju fiju, i normalno je da se preispitujes i strahujes. Prevagnuce vec, a sto duze budes majka, lakse ces neke stvari prelomiti/odluciti, jer ces kao i sada uvek gledati dobrobit za svoje dete a straha ce bit manje, ljubim te

Bas tako! Torbice, kao i uvek, mudro zboris! Pozdrav za sve mame, odoh na spavanje![sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:46:37)

T .javljam kad budem u prilici , posto je mm u nocnoj a on ima Sony xperia K, kapiram da je slicno ... gprs mora biti aktivan da bi mms funkcionisao. Ali sto ga je iskljucila ?
Moras imati negde bar opciju-aktiviraj prenos podataka preko mobilne mreze /operatera. Samo cekiras ...

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (17.9.2014 22:50:53)

Superm, Sanjice [sm=smiley31.gif]
Elena, ukljucen je meni prenos podataka naravno, ali mi ne radi i pored toga. Prvo mi je radio internet ali MMS nije, otisla tamo da mi nameste i pokarabasili mi ga, a ne znam kad cu uspeti da odem. Hvala ti u svakom slucaju, ako znas sta jos treba da se cacne, javni.
Ljubim vas sve, begam drage moje

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 4:45:29)

ME mazala sam gelom al nije pomoglo,sad imaju neke male kuglice za zube ro se topi u ustima,biljne su,a pošto su skroz sitne i kad bi probutala nebi je ni osjetila,one malo smire.I da,uglavnom prvo izbiju donje jedinice.
Dobro jutro mile moje,kod nas opet veselo,nije kao prošlu noć ali opet se budila baš često i u pola 5 smo ustale.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 6:02:58)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Sad cu i ja lagano da begam, da dokrajcim ovo lepo vince, pa da spremim decici stvarcice za ujutro, cera je odabrala sama pre spavanja...

Prvo cu ovo da iskomentarisem[sm=smiley36.gif]. Tvoja cerka je starija i lepo prica, razumna devojcica i lepo sve sama odabrala sta ce obuci za vrtic. A moja....Moja jos i ne govori ko svet a juce se nameracila bas na neke pokucnice koje retko kad joj i obujem jer nisu anatomske i lice na holandske klompe (dobila ih je na poklon) i drecavo narandzaste su i morala sam juce da je vodim u vrtic u tim "klompama"[sm=smiley29.gif], nije mi dala da ih skinem, ma nije bilo sanse. Gledali nas kao ludake kad smo ulazile u vrtic.

Dobro jutro mame. Onaj prolaz sto smo D napravili da moze da ulazi i izlazi iz svog kreveca (postavila sam sliku u temi iz krevetica u krevet) ima svoje dobre i lose strane. Elem, nocas se D probudila i hop eto ti nje izmedju mene i mm u krevetu[sm=jezicek.gif]. JA sam bila toliko ukomirana da sam je skapirala tek sad pre nego sto ce mm otici na posao pa mi je mm rekao sta se desilo[sm=smiley36.gif].

Juce smo se popodne malo druzili i Dunjica sa svojim drugarem ovde po dvoristu. A inace je jedan drugar u vrticu ujeo za prst, i bas joj je natekao kaziprst i ocrtavaju se zubi.Rekla mi je vaspitacica da je on nesto radio i D je dosla do njega i mlatila mu prsticem i rekla mu "no, no"[sm=jezicek.gif] i ovaj ju je ujeo. Mislim nemam reci. Nadrljalo ovo moje dete u vrticu. [sm=smiley36.gif] Gledam je i juce dok se igrala sa drugarem, on joj otme igracku ili nesto a ona flegma ode i uzme nesto drugo. I tako u krug. Ali je vec pred kraj druzenja i ona po*izdela da izvinete na izrazu i onda je vec pocela da se buni. [sm=smiley36.gif]

Danas planiram svasta nesto videcemo koliko cu uspeti da poradim. Pozdrav mame

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 7:48:17)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Moje dete jos spava, neka ga, nek ne zuri [sm=smiley36.gif] Poslednjih nekoliko dana je pravi mali smor, urnise nas. Valjda bile ove kisurine, pa nismo mogle da ga vodimo da seta, ali evo danas je vec lepse vreme, i ima da seta popodne da se lepo on umori. Napravi on par koraka sam, ali jos nece da se skroz pusti, nego mamu za ruku i vodaj.

mirkam -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 7:54:02)

Ajmo budjenje [sm=kava.gif]
Imam rucak od juce, zanci danas se kuva samo za M, jeee!
Juce popodne mm izveo M u setnju a ja sredila skoro pa sve, tako da danas samo peglanje. Obozavam kad je sve na svom mjestu i sija.Ma milina. Mada, vjerovatno nece jos dugo biti tako, M raste [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 8:01:52)

jutro mame
EMICE hocemo li se ikadnaspavati [sm=smiley13.gif]
kako ste drugarice,ajmo na kaficu [sm=kava.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 8:05:59)

Doco,naspavacete se mislim za jedno godinu dana,ono da se bas naspavas,ja sam se vremenom navikla i ne treba mi vise od 4.5 sati spavanja

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 8:07:22)

Dobro jutro! Sofija jos uvek spava. Samo je u 11 sisala i nije se vise budila. Kad ona zaspi, ja sam na casovima. Mislila sam da je mnogo kasno i da sam se uspavala, pa sam tako skocila da mi se zavrtelo. Teodora i mm su se obuvali za vrtic. Teodora ima frizuru. Tata joj je napravio. Cim sam izasla iz sobe pocela mi je da prica neki dogodjaj . Brbljavica. Moracu Sofiju malo da izvedem napolje. Bas dugo.nije izlazila.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 8:55:41)

Dobro jutro mamite ! [sm=zmeden.gif]
Jutro se cini lepsim , a posto se po jutru dan poznaje. ...[sm=smiley1.gif]
Emice , ne znam da li toga ima kod nas, kako se zovu? Torbice , javicu ti kasnije...
E je bila ustala u 5, prevrnula se na stomak i ukakila, pa smo bile budne do 6.[sm=duda.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 9:19:38)

elena evo ih [img]http://www.dodaj.rs/t/h/dU/2ipw60Y/imag1439.jpg[/img]
serpice mislis kad napune godinu ili ce da traje jos godinu [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (18.9.2014 9:58:53)

ja prvi put vidim te kapi ,pomaze li ?
jutros bilo hladno sad se pojavljuje sunce valjda ce biti lep dan

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>