Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 0:57:05
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Bubi ljubi lepoticu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 7:49:52
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: branki RR uh,bas sam umorna...i spava mi se..ovi moji polegali,samo ja zujim.stigao mi muz..i tako... sta vi radite? stigao muz a ti ma rr . moja Ema ima T, nema mi spavanja a,sta cu kad sam zavisnik al,dobro,posvetila sam mu se pre toga,zato je i utonuo u san anita,jeste,bas sam juce svasta radila.. bubi,kako je ema?je l samo temp ili i prehladjena? dobro jutro,trudnicice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 7:58:05
|
|
|
|
bubulence
|
pomalo joj je zapusen i nosic. aaaa, znaci prvo si uspavala dete pa muzica pa onda rr.... dobro, sada mi je lakse
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 7:59:55
|
|
|
|
branki*
|
pa,da,znam ja za red verovatno neka prehlada..valjda ce brzo proci,ljubi je...jos ne skuvah kafu,idem sad da stavim ..evo ga i boza ustao..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 8:02:31
|
|
|
|
bubulence
|
mene je upravo muz viknuo da je gotova. inace jos se izlezavam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 8:20:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi, da što pre ozdravi Ema. Kod mene ništa novo, zato i ne pišuvam. Sad nadam se u utorak da odem da si sredim nokte, pa u sredu da pazim šta jedem i u četvrtak na UZ.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 9:22:59
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro trudnice! bubulence,kako je EMa,imas li inhalator,da odmah krenes sa inhalacijama! Mi smo sinoc bili na rodjendanu,i jela sam pecenu papriku sa belim lukom,kao salatu,i celu noc me boleo zeludac,i sad isto..mrzim to,a volim papriku!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 11:19:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mi smo sinoc bili na rodjendanu,i jela sam pecenu papriku sa belim lukom,kao salatu leeleee sto bi ih sada jela . imam inhalator ali mi je kod mojih. dolaze danas pa sam im javila da donesu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 11:27:00
|
|
|
|
wivern
|
Bubi ovo nas idiotsko vreme ubi nacisto. Svi nesto bolesni, nadam se da ce Ema brzo da ozdravi. Von jutros kad videh vasu fotku rekoh mm sto mi nemam jodnu smizlu, kako da od decaka pravim "smizlana". Moram brzo pokusati jos koju bebu da navatam posle porodjaja. Sto ja volEm te paprike, pa jos ako su crvene. Majko moja u stanju sam da se udavim u njima. I volim salatu od crvenih paprika, sa belim mesom i pavlakom.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 11:37:42
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,jesu smizle drugacije! moja se sama modira,dobila te cizmice,meni se ne svidjaju,ali njoj da,i sad mora da ih nosi Bubulence,bice joj bolje cim krenes sa inhalacijama..makar i fizioloskim! A nisam vam rekla da menjamo ime za bebanu sad me maltretira da igram baby igrice na kompu..a ona se igra sa igrackama..a inace ih i ona igra!
< Poruku je uredio vonavoj -- 28.9.2014 11:40:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 12:28:00
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Ja ustala oko 9:30, popila kafu pa u akciju. Prvo smo bili do prodavnice, pa do pijace. Jedva sam dosla kuci, bas sam se umorila. Sada sam oprala spanac i evo ceka me na stolu da ga iseckam. Jos malo pa rucak. Bubi jel malo bolje Ema? Von koje cete ime za curicu?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 12:35:29
|
|
|
|
branki*
|
moj rucak gotov...sad se kao uspavljuje boza,ako se ne predomisli,pa da malo iskuliram i ja...sunce je neko,ne znam je li zubato ili nije..nisam jos izasla napolje. von,sta je to dovelo do promene imena,kakav je to sad obrt
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 12:43:42
|
|
|
|
Kata90
|
I moj rucak gotov.......sad cu da odmaram
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 12:54:23
|
|
|
|
wivern
|
Von nemoj sad da nas drzis u neizvesnosti, koje ime je u pitanju? Ja krecem na sredjivanje kuhinje mm ostatak stana. A uvece peglanje. Danas primetih da mi se stomak bas spustio, samo da ne preteram termin ovo bas postaje tesko. Od pre par dana se bas zamaram, besiku mi ubi bebac, a srce 'oce da iskoci iz grudi kad krenem nesto da radim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 13:02:31
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Bubi,ljubi Emu. Neka brzo ozdravi. Von, ti bacila bombu i sada te nema Ja malopre ustala. Sva komirana. Popila moje lekice i sada cekam da doruckujem. Jedu mi se palacinke.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 13:21:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jedu mi se palacinke. idi kod unine mame,ona uvek ima
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 13:48:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jedu mi se palacinke. idi kod unine mame,ona uvek ima Malopre me zvala svekrva. Pravila je palacinke pa hoce da mi donese Njam,njam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 14:43:33
|
|
|
|
srculence25
|
Doabr dan drage moje sve vas Mi rucali pravila sam salatu od pecenih paprika i sad sama sebi smrdim na beli luk. Mm nesto metiljav kao prehlada da ga steze pa legao. Mmmm palacinke davno nisam jela.Izbegavam da pravim kad treba puno ispeci. Kod nas je obicaj kad neko nesto pravi da se nosi babi i dedi i kod druge sveki tako da izgubim volju kad pomislim da treba napeci preko 60 komada. U posednje vreme ili imam zatvor ili redju stolicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 15:06:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Doabr dan drage moje sve vas Mi rucali pravila sam salatu od pecenih paprika i sad sama sebi smrdim na beli luk. Mm nesto metiljav kao prehlada da ga steze pa legao. Mmmm palacinke davno nisam jela.Izbegavam da pravim kad treba puno ispeci. Kod nas je obicaj kad neko nesto pravi da se nosi babi i dedi i kod druge sveki tako da izgubim volju kad pomislim da treba napeci preko 60 komada. U posednje vreme ili imam zatvor ili redju stolicu Srculence, odakle si ti? Odavno nisam cula da neko koristi rec "metiljav" . Setim se mladjih dana. Tako moj tajo kaze. On je sa Banije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 15:21:43
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhaa da znate kako je meni ovo pervezno zvucalo IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jedu mi se palacinke. idi kod unine mame,ona uvek ima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 15:32:33
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM pokusavam da nadjem tu perverznost ali mi ne ide Mislis na to da uvek imas da das
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 15:34:20
|
|
|
|
branki*
|
znas li da je i meni nesto se ucinilo perverzno kad sam napisal,pa posle rekoh samoj sebi da mi se cini samo...sad se setih one pesme-svi bi kod mice na kafu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 16:22:17
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahha Sanjalice to ti je trudnicki mozak ne sama recenica mi je preverzna ona uvek ima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 16:37:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Sorry devojke,ja sam u sestoj brzini,nisam stigla da sednem posle za komp! VOdila sam cerku na rodjendan,crkla,normalno..mm cu da zadavim,dosli i on bio kod druga da gleda film i besni sto mora kuci..a 3 sata smo bile u igraonici,da li misli da mi je lako??? em vozila,em pazila na dete,sedela.. A oko imena se sad dvoumim oko Irene i Jovane , Tamara ispada..eto sta ti je trudnicki mozak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 16:47:58
|
|
|
|
wivern
|
Von moraces brzo da se izdvoumis, imas jos malo vremena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?