Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 13:39:31
|
|
|
|
anita
|
Janja veliki pozdrav. Uzivaj i mazi bebu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 13:47:09
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Sanjalice isto brinemo i tesimo se ali da ti kazem juce kod dr sam htela da zakazem uz dok neodem u ns i rekla mu moje brige. Kaze ako se ti dobro osecas i nemas neko krvarenje nema razloga za brigu. Pre mesec dana kad sam cekala uz stojala neka zenica ravna kao daska a bila je u 6 mesecu i ceka drugo dete.Juce sam je videla sad se bas lepo vidi kaze odskocio preko noci samo tako. Ja sam se ocigledno previse naslusala losih prica pa panicim. Kada nesto dugo cekas i ne dodjes tako kako do toga, bojis se svakig simptoma ali necu vise. Ne smem. Danas je tako divan dan. Treba biti veseo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 14:11:18
|
|
|
|
wivern
|
Zene veeliki pooozzz..Normalno je da malo panicite ali nemojte preterivati. Treba se malo i opustiti i uzivati dok jos moze da se uziva, onda krecu slatke muke. Ne treba ni slusati sve te price, tj toliko se opterecivati njima. Svaka trudnoca je prica za sebe i kao sto neko rece mislim da se oseti ako nesto ne ide kako valja. Pa ja imam dve trudnoce koje se nisu zavrsile kako treba, dve vantelesne, uskoro punim 39 godina pa se ne opterecujem. Mlade ste, lepe, zgodne i najvaznije trudne. Beba je ionako najsigurnija dok je kod nas u stomaku Ja sam danas nesto sva slogirana, mogla bih satima sedeti i gledati u jednu tacku.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 14:15:02
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv ti si zena zmaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 14:20:59
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,ako si im sve lepo rekla! ja sam juce pricala sa jednim covekom,koji me je odusevio..sve ide iz glave,kako mislis tako ce ti biti..mnogo puta je tako i bilo,.. tako da drage moje i za trudnocu i za porodjaj sto manje negativnih misli i sve ce biti super! Ja sam dokaz za prvi porodjaj,a tako ce i sad biti! inace,beba me tegli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 14:28:38
|
|
|
|
wivern
|
Von i ja idem tom logikom i onom da se sve brzo zaboravi kad vidis bebu. Ma, mozak mi je ionako premali cime bih sve trebalo da se opterecujemo. Ne razmisljam unapred, kad dodje vreme panicicu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 17:24:09
|
|
|
|
vonavoj
|
gde ste trudnice? odmarate! i ja sam bogami,danas nista nisam radila..a veceras idemo na rodjendan!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:10:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro opet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:15:11
|
|
|
|
wivern
|
Ma koje odmaranje. Setao me mm dva sata po keju, sad me jezivo boli kicma. Jedva se vratih kuci. I toliko mimi se jedu kroasani da moram ponovo da pravim ali sada cu slane.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:23:27
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ma koje odmaranje. Setao me mm dva sata po keju, sad me jezivo boli kicma. Jedva se vratih kuci. I toliko mimi se jedu kroasani da moram ponovo da pravim ali sada cu slane. Jesu to opet UM kiflice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:30:53
|
|
|
|
17 joka
|
zaraza najgora i ja danas na njih pomislih,ali eto sreca pa postimo inace bi opet bila sa oklagijom u rukama a vi trudnicice uzivajte u svakom trenutku pogotovo one koje su to dugo cekale bice vam posle zao sto niste, sto kaze Wiv panicite onda kad do toga dodje do tada osmeh na lice i uzivanje
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:32:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: wivern Ma koje odmaranje. Setao me mm dva sata po keju, sad me jezivo boli kicma. Jedva se vratih kuci. I toliko mimi se jedu kroasani da moram ponovo da pravim ali sada cu slane. Jesu to opet UM kiflice opet moji, opet moji, aaaaa?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:50:55
|
|
|
|
wivern
|
Naravno da jesu, mi se opasno navukli. Danas pravim sa sirom za mm, a za mene sa ajvarom i sirom. Brzo se naprave a ukus je nenormalan. Jos sad kad zalijem i sa jogurtom. Mljac
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 19:51:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 20:02:07
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece ! a nekome i dobro jutro . jeli neko za kokice? iskokala sam i sada cekam srecne ljude
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 20:17:44
|
|
|
|
anita
|
Dobro vece drugarice Ja se istusirala, zavalila sam se u krevet. Pijem limunadu sa magnezijumom i gledam tv. Bubi moze kokice, ja ih obozavam. Gde su nam druge ?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 20:34:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi,provalila si me Draga Joko,hvala sto se brines. Ponovo je pao. Sada je 1370. Kaze Jelena da je ok. Poceo je padati kada sam pocela sa svakodnevnom kratkom setnjom. Hemoglobin pada a pijem feroglobin 2 na dan sa c vitaminom i jos izbegavam tada da unosim proteine her oni smanjuju apsorpciju Kod zube je bilo super. Nece mi ispasti zubi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 21:04:33
|
|
|
|
17 joka
|
divno draga nisam znala da si imala problem sa hemoglobinom Jelena je divna dr. i slusaj je, setnja jako bitna zato svaki dan u setnju sa devojkama
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 21:38:25
|
|
|
|
branki*
|
uh,bas sam umorna...i spava mi se..ovi moji polegali,samo ja zujim.stigao mi muz..i tako... sta vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 22:11:36
|
|
|
|
anita
|
Branki pa danas si bas bila vredna, nije cudo sto si umorna i sto ti se spava. Ja sam se izvalila u krevet. Malo sam na rr, gledam tv, malo fb.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 23:48:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR uh,bas sam umorna...i spava mi se..ovi moji polegali,samo ja zujim.stigao mi muz..i tako... sta vi radite? stigao muz a ti ma rr . moja Ema ima T, nema mi spavanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 23:53:23
|
|
|
|
anita
|
Bubi jel pala bar malo temperatura?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 27.9.2014 23:59:24
|
|
|
|
bubulence
|
ne pada ispod 38... samo da ne skoci opet... kod nje je do sada svaka T znacila ili upalu pluca zbog koje smo bile i u bolnici ili laringitis... nadam se da je ovo ipak nesto blaze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 0:09:18
|
|
|
|
anita
|
Nadam se da ce biti bolje,da nije nista strasno.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 28.9.2014 0:12:44
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?